- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Kız lavin karadeniz de ne arasınLavin gibin bişey mi
Yok canım daha köylüce benimki. asiye çok güzel yani benceoy asiyeeee asiyeeeeee
Benim ta yukardaydi bugun inmis gibi biraz sanki ust tas gibiydi yumusamis patikliBenimde kasılma falan kalmadı daha çok olması gerekmiyor mu bu haftalarKarnım hamur gibi
M MaviMabellee karnın düştü mü benim baya aşağı indi
ay baska ne isim var ki oraya özel ya fadime veya emine miYok canım daha köylüce benimki. asiye çok güzel yani bence
Kullanabiliyorsun doğumdan sonra 8+ kalan haftalar.Ben 30.haftada izne ayrıldım keyfe keder değil tabi doktor başımın etini yediği için şimdi ben 35te doğurursam kalan haftalarımı kullanabiliyo muyum ki bilen var mı
Diger topiclerle alakamiz yok demiYalnız gruba maşallahmuhabbetinize katilamasam da okumak bile çok eğlenceli
bak işte her gün bombaAnaaaam yarın alalım dediiii
FadimeeeeYok canım daha köylüce benimki. asiye çok güzel yani bence
Hayirlisiyla insaAllah kuzuAnaaaam yarın alalım dediiii
Cantani falan bi gozden gecir kuzum evde eksik biseyin var mi bak sonra bugunu kendine ayir sakinle dua et yarina hazirlanAyyyy ben napcem bacılaaa heyecan bastı çarşamba alsan dedim çarşamba çok doluyum dedi
yaaa her tartıya çıkmam da 2 kilo artmış nasıl hızlandı böyle acaba ödemmi diye düşünmüyor değilim61 kilo ile çıktığım bu yolda 78.3 olmuşum
Eee normal artık kuzumm ben pantolon giyemez haldeyim bacak kaldıramıyorum çatı ağrısından ama daha tam inmemiş kanala ki seninle aramızda epey gün var .Benim cati kemiklerim ozellikle bacak aram ve vajina kemigimin agrisi nirvanaya ulasti alismistim aylardir ama bu agri cok zorladi kesin bebem kanala girdi
Bunu bende merak ediyorum valla 35. Haftadayım çalışıyorum 2 hafta sonra ayrılıcam normalde ama ayrılmadan gününden önce doğarsa oğlan nasıl olcak kafam karıştıBen 30.haftada izne ayrıldım keyfe keder değil tabi doktor başımın etini yediği için şimdi ben 35te doğurursam kalan haftalarımı kullanabiliyo muyum ki bilen var mı
Ona ben alistim cebellesiyorum her soyunup giyinirken de bu agri bi ust level ya tekmelenmisim sanki pert yani yuruyusun mu etkisi bilemiyorum tabiyaaa her tartıya çıkmam da 2 kilo artmış nasıl hızlandı böyle acaba ödemmi diye düşünmüyor değilim
Eee normal artık kuzumm ben pantolon giyemez haldeyim bacak kaldıramıyorum çatı ağrısından ama daha tam inmemiş kanala ki seninle aramızda epey gün var .
Bir sürü çamaşır attıydım yine ütülerim vardı yaaCantani falan bi gozden gecir kuzum evde eksik biseyin var mi bak sonra bugunu kendine ayir sakinle dua et yarina hazirlan
Kanun yönetmelik falan bakim bariBunu bende merak ediyorum valla 35. Haftadayım çalışıyorum 2 hafta sonra ayrılıcam normalde ama ayrılmadan gününden önce doğarsa oğlan nasıl olcak kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?