2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Öyle galiba cnm ama işte insan hemen stres yapıyor

Bu testle ilgili daha ayrıntılı bilgi verir misin. Kaçıncı haftada yapılıyor. Nasıl yapılıyor. Ne kadar sürede sonuç çıkıyor.
Canım ben yaptıralı 5 yıl oldu ama hatırladığım kadarıyla 11inci haftayla 15 inci hafta arasında, bir tüp kan alıyorlar senden. Anlaştığın firmaya göre kanın ya Almanya’ya ya da Amerika’ya gidiyor araştırılmak için. 2 hafta sonra herhangi bi kromozal Bozukluğu var mı bebeğinin ya da cinsiyeti konuşsunlar yüzde 99 bilgi veriliyor. Ama bize mesela cinsiyet söylenmedi. Çünkü istenmeyen bi cinsiyet vs gibi bi durum olursa bebeği aldırırlar diye bi düşünce var. Ama dediğim gibi 5 yıl geçti belki artık cinsiyeti de söylüyorlardır.
Fiyat olarak da biz o zmn için 2 bin liraya yakım para vermiştik

Doktorlar, ikili testi tüm gebelere yaptırmalarını öneriyorlar. Korkulacak ağlanacak bir durum yok ki bunda. İçiniz rahat olsun

Dev bebek mi olcak sandın annesiiiii sonra nasıl doğuracak fln diye endişe ettin galiba bu arada bi arkadaşım 5 kiloya yakınmış bebeği tam bilemediler tabi ölçümden ama çatır çatır doğurdu valla
Şaka bi yana bazen önden çıkar o hesaplama bazen geriden gelir. Çünkü ilerde daha da hareketlenecekler. Doktor cihazına bağlı olarak hem de doktorun o anki ölçtüğü iki nokta arasına bağlı cok ilkel bi ölçüm bu. Aynı gün 3 farklı doktora gitsen anlarsın zaten. Birinde -2,+4 vs gibi değişik ölçümler duyarsın. Kilo ölçümünde de öle oluyor. Sürekli fark. Ben iki doktor takibindeydim hep. Bir doktorun 2.850 dediği gün diğer doktor 3.200 dedi oğluma hamileyken. Sonuç 2.650

Aslında kötü birşey olduğu için değil bunu biliyorum kendimi durduramiyorum kafam çok karışık çıkmazda gibi hissediyorum kendimi yaptırıp yaptırma konusunda
Üzülmeyin şimdiden. Doktorlar tavsiye ediyor ama ben yaptirmiycam. Bir kere tarama testi , hic güvenli değil. Risk ölçüyor sadece.
Ve eğer aksi bir durum varsa da bebeğimi aldırmak istemiyorum o yüzden bu testi yapip hamileligimi kendime ziyan etmiycem.
Siz çok evhamliysaniz nifty test yaptirin o zaman. Pahalı ama %99 doğru sonuç veriyormuş.

Merhaba. Ben hep çalışıyorum masabaşı eve gidince de yemek dışında bişiy yapmıyorum temizliğe kadın alıyorum. Psikolojim biraz etkilendi. Dünki doktorun öldürülmesine çok üzüldüm ağladım Allah rahmet eylesin

Günaydın kızlar. Sabah sabah sevimsiz bir konu ama sormak istedim. Bende 2-3 gündür sarı akınyı var yoğun. Kontrolüm de 18 inde. Napsam sizde varmı böyle bir durum
Günaydın. Bende de biraz var. Vücut bebeği vajinadan gelecek mikroplardan korumak için salgılıyormuş onu.

Sağlık ocağından nasil serum yazdirabiliyoruz?bizimkiler pek güleryüzlü değil maalesef:) serumu sağlık ocağında mi veriyorlar?Bende bisey yiyemiyorum vitaminsiz kaldım. Serum alsam arada diyorum.

Artık ümidim kalmadı umutsuzluk var boşuna kürek çekiyor musun gibi geliyor gecmicekmis gibi his oluştu bende

Günaydın kızlar benim belirtilerim baya geçti normal mi Bulantım dün ve bugün çok azdı göğüs hassasiyetim de azaldı korkuyorum bugün tam 10+0 olduk
Günaydın düğün bayram edeceksin bebeğim. Süper işte tadını çıkarmaya bak bebek orda duruyor büyüyor

Günaydın kızlar. Sabah sabah sevimsiz bir konu ama sormak istedim. Bende 2-3 gündür sarı akınyı var yoğun. Kontrolüm de 18 inde. Napsam sizde varmı böyle bir durum
Bende bunu soracaktım aslında gruba. Ama galiba vajinal bi enfeksiyon habercisi renkten dolayı emin olamadım, idrar testim ve kültürüm de temiz çünkü . 7 günlük kullanılması gereken fitil veriyorlar. Gece yatmadan kullanılıyor. Tüm akıntıyı bi anda çıkartmaya yarıyor.
Evet ben de de bir haftadır var hatta bazen yeşile dönüyor , ben günde bir kere kan sulandırıcı iğne yapıyorum , 2 kere de progestan alıyorum. Belki onlar yapıyordur. Bilemedim bugün sorucam arayıp doktorumu.
Doktoruma danış tabi ama yeşil akıntı net enfeksiyon canım. Günde üç kez fitil olarak Protestan aldım oğlumdayken. Ama yeşil akıntı yoktu eminim. Zararsiz bi fitil kullanıyorsun şıp diye geçiyor hemencecik.

Selam kızlar özeller çalışıyormuş ama devlet iş bırakmış 2 gün. Hastaneleri aradı. Haber vereyim dedim size de. Ben de yarın sabah kızlarını göz kontrolüne götürecektim özelde o arada kendim de bakılayım dedim. Randevu aldım. Bayramdan sonra inşallah tekrar devlette randevu alırım.

eski hayatımı özledim valla sürekli yatış pozisyonundayım.. kendimi dinlemek istemiyorum ama dayanamıyorum yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…