• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hayırlı sabahlar herkese:) ben de bişey merak ediyorum günleriniz nasıl geçiyor yani günlük hayatınızda değişiklik oldu mu genelde evde dinlenme modunda mısınız yoksa sık sık dışarı da çıkıyor musunuz

Günaydın kızlar benim belirtilerim baya geçti normal mi ☹️ Bulantım dün ve bugün çok azdı göğüs hassasiyetim de azaldı korkuyorum 🙁 bugün tam 10+0 olduk
Benim de göğüs hassasiyetim azaldı eskiye göre, iki haftadır doktora gitmiyorum çok merak ediyorum 🙈
18 temmuza randevu aldım bakalım ne kadar büyümüş miniğim☺️

Hayırlı sabahlar herkese:) ben de bişey merak ediyorum günleriniz nasıl geçiyor yani günlük hayatınızda değişiklik oldu mu genelde evde dinlenme modunda mısınız yoksa sık sık dışarı da çıkıyor musunuz
Ben eski hayatıma devam ediyorum, geziyorum dolaşıyorum, sadece ev süpürme silme işini bıraktım ama bayram öncesi bi silip süpürmem lazım mecburen🙈
Ev baya kirlendi😄

Gece mide bulantı ve kusma ile uyanan oluyor mu kusmaktan helak oluyorum ve açım ne yesem kusuyorum Bi çözümü yokmu nolur yardım edin açlıktan ağlıyorum
Ben sabahları senin gibiyim inan duygularını paylaşıyorum ve anlıyorum. Bir haftadır denediğim bir vitamin var onu öğleden sonra bişeyler yersem alabiliyorum daha dinç ve acıktırıyor. Midenin bulanmadığı saatte aldığımda güzel yemek yiyebiliyorum.duosvit adı. Doktoruna danışırsan daha iyi olur çünkü benim şeker gibi özel sebeplerim de var. Belki sana daha başka bir vitamin verir.bir de sağlık ocağından kendine serum yazdırabiliyorsun diye biliyorum.Ben arayıp sormuştum çok güzel ilgileniyorlar yönlendiriyorlar.çok tatlı hemşireler var.Bu zamanlar da geçicek kardeş merak etme kendini üzme yalnız değilsin.

Benimde 23 temmuzla en son geçtiğimiz hafta gitmiştim. Ah çok var nasıl bekliciiiz :KK51:
Sanırım artık aylık kontroller olacak🙈
Nasıl dayanacağız ya böyle. Devlete randevu almıştım göreyim diye sonra vazgeçtim. Buradaki arkadaşlar beklememin daha iyi olacağını söylediler☺️
Bekleriz napalım, bebişler iyi olsun da😍

Sanırım artık aylık kontroller olacak🙈
Nasıl dayanacağız ya böyle. Devlete randevu almıştım göreyim diye sonra vazgeçtim. Buradaki arkadaşlar beklememin daha iyi olacağını söylediler☺️
Bekleriz napalım, bebişler iyi olsun da😍
En son 9. Haftada görmüştüm hareket etmeye başlamıştı. Bi sonra ki gidişimizde kocaman olurlar 😍

Kızlar bilgilendirmek için yazıyorum artık genetik testini sıvı alarak yapmıyorlar. Özel kurumlar var bu testi yapan arıyorsunuz eve gelip kanlarınızı alıyorlar anne ve babadan. Sonra o kanda %96 doğru tespit çıkıyor. Benim doktorum ben 41 yaşında olduğum için bunu şart koştu. Benim ilk gebeliğim olacak.eşimin bir kızı var ondan dolayı o ispatladı genlerini, ancak benim için bakılması şart yaştan dolayı. Bir arkadaşım yaptırmadı mesela çünkü gerek duymadı yaşından dolayı ve 2. Gebeliği olduğu için.bu testte bebeğin down sendromlumu , genetik olarak anne babadan hangi hastalıkları alabileceğinden tutta sülalenin hatta atalarının topraklarından aldığın genetik dnalara kadar tüm veriler çıkıyor ortaya. Mesela ilerde bebeğinde karaciğeriyle ilgili sorun olucakmı gibi sorulara cevap verecek. Bunları eğer kaldırabilcek ve başedebilecek güçte olmak lazım. Bu test çok pahalı bir test bize 4500 lira denildi. Belki daha fazla olmuştur herşeye zam geliyor. Bu yüzden artılarını eksilerini düşünüp ona göre doğru yönlendirilmek lazım.

Günaydın kızlar. Sabah sabah sevimsiz bir konu ama sormak istedim. Bende 2-3 gündür sarı akınyı var yoğun. Kontrolüm de 18 inde. Napsam sizde varmı böyle bir durum
Evet ben de de bir haftadır var hatta bazen yeşile dönüyor , ben günde bir kere kan sulandırıcı iğne yapıyorum , 2 kere de progestan alıyorum. Belki onlar yapıyordur. Bilemedim bugün sorucam arayıp doktorumu.

Günaydın kızlar benim belirtilerim baya geçti normal mi ☹️ Bulantım dün ve bugün çok azdı göğüs hassasiyetim de azaldı korkuyorum 🙁 bugün tam 10+0 olduk
Günaydın canım normaldir o haftalarda bulantı azalıyor diyorlar, bende iki gğndür sağa dönük yatamıyorum bir acı hissediyorum yatarken haftaya çarşamba kontrolğm var güzel haberler alalım hayırlısıyla

Günaydın kızlar. Sabah sabah sevimsiz bir konu ama sormak istedim. Bende 2-3 gündür sarı akınyı var yoğun. Kontrolüm de 18 inde. Napsam sizde varmı böyle bir durum
İstersen doktora gidemiyorsan sağlık ocağında bi idrar testi ver kuzum pamuklu iç çamaşırı tercih et bol su tüket su içemiyorsan ondan da olabilir

Her zaman Her şekilde denen büyük ihtimalle idrarda iltihap var bol su içmek gerekiyor genede sen sağlık ocağına bir idrar testi ver derimm

Ya canim cikmazda falan degilsin istersen yaptirirsin istersen yaptirmazsin yani ben sadece ikili test yaptirmayi dusunuyorum mesela baska bisey istemiyorum ve gelen giden her sey Rabbimden lutfen kendini gereksiz yersiz strese sokma. Her gun benimde kafamdan milyon tane sey geciyor ama kendimi dizginliyorum, anksiyete var bende ve nuks etmesini onla ugrasmayi istemiyorum şu halimde. Rabbim sagliktan geri koymasin hicbirimizi
Çok teşekkür ederim 🌹❣️❣️

Hiçbir test tarama aşi yaptırmayacağım.Tabiki benim fikrim böyle, kızımda ikili tarama yaptirmistim omirilik açıklığı çıktı ayrıntılı ultrasonda görünmedi gayet sağlıklı yanlış sonuç cıktı üzüldüğümle kaldım.Herşey Allahtan sağlıklı sıhhatli nasip etsin.
Amin inşallah rabbim herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🌼🌼🌼

bunda ağlanacak birsey yok ki araştırıp kafana uyan hangisiyse ona karar vereceksin, zararı da yok zaten. Gereksiz yere stres yapma bence hem sana yazik hemde bebege. Hamilelikte ne sıkıntı sorun yaşayanlar var onları aklına getirirsen hiçbirşeyin kalmaz 😉
Çok haklısınız çok teşekkür ederim Allah hepinizden razi olsun🙏🥰🥰

Benim de göğüs hassasiyetim azaldı eskiye göre, iki haftadır doktora gitmiyorum çok merak ediyorum 🙈
18 temmuza randevu aldım bakalım ne kadar büyümüş miniğim☺️
Kizlarr bende ayniyim bende normal galiba bulanti zaten pek yoktu bu hafta hic olmadi gigus agrisi 2 gundur cok azaldi saga sola donerken bile acirdi ben de evham yapiyorum ama normal galiba bakinsana hepimizde ortak benim1 agustosta ta kontrolum doktorun 1 ay sonra gel dedi

Back