• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
herkese selam kızlar günaydın🤩 sormak istediğim bir şey var, ben normalde güneş koruyucum olmadan dışarı adım bile atmam. acaba kullandığım kremi değiştirmem gerekir mi içerik açısından falan? ya da kullandığımız şampuanlar bakım ürünleri vs nasıl olmalı bilgisi olan varsa yardım bekliyorum..... ☺️
Ben her zaman birçok üründe yves rocher kullanıyorum bitkisel olduğu için değiştirmedim

10. haftayı tamamlayan var mıı benim bulantılar iyice azaldı sanrım tamamen bitiyor hazımsızlıkta geçerse kimse beni tutamayabilir :rolleyes:
Benim de cuma bitecek🙈
Nazar değmesin inşallah hiç bulantım olmadı☺️
Ben normal yaşantımdaki gibiyim, sadece çabuk yoruluyorum ve daha çabuk acıkıyorum🤗

Yarın benim de randevum vardı. Doktorların grevi kesinleşti sanırım. Hastaneyi aradım, sabah netleşir dedi ama ben yarınki randevuyu iptal ettim, o kaosun içine girmek istemiyorum. Bayramdan sonra gideceğim inşallah.
Katledilen doktor için de çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Bu ülkeye kimin faydası dokunuyorsa, o kişi çok yaşamıyor ne yazık ki 😔

Kızlar iyi akşamlar 7+3 teyiz.
Bugün baya bir ağrım var (belimin altı,kalçamın üstü tam orta da kalan yer ) yemek ve temizlik için baya ayakta durdum buna bağlıyorum fakat aranızda bu şekilde yaşayan var mı ?

Kızlar iyi akşamlar 7+3 teyiz.
Bugün baya bir ağrım var (belimin altı,kalçamın üstü tam orta da kalan yer ) yemek ve temizlik için baya ayakta durdum buna bağlıyorum fakat aranızda bu şekilde yaşayan var mı ?
Bende kendimi yorduğumda böyle oluyorum dün epey yoğundu kasıklarım belim falan çok fena ağrıdı dinlen güzelce canım bide benim hamile olmasaydım adet tarihim yaklaşmıştı acaba onunda etkisi var mı bilemedim

Merhaba bayanlar buralarda çok yeniyim uygulamayı hala ogrenebilmis değilim son adet tarihim 29 nisan 9 haftalık gebeyim bende, bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür ikili tarama test yaptırıp yaptirmayacagimi sordu doktorum yaptırıp yaptırmamak ta çok kararsızım bu durum okadar kafama takıldı ki sabahtan beri ağlıyorum fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz

Merhaba bayanlar buralarda çok yeniyim uygulamayı hala ogrenebilmis değilim son adet tarihim 29 nisan 9 haftalık gebeyim bende, bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür ikili tarama test yaptırıp yaptirmayacagimi sordu doktorum yaptırıp yaptırmamak ta çok kararsızım bu durum okadar kafama takıldı ki sabahtan beri ağlıyorum fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
Neden agliyorsunuz ki anlamadim zararli bi test degil bildigim kadariyla?

Hiçbir test tarama aşi yaptırmayacağım.Tabiki benim fikrim böyle, kızımda ikili tarama yaptirmistim omirilik açıklığı çıktı ayrıntılı ultrasonda görünmedi gayet sağlıklı yanlış sonuç cıktı üzüldüğümle kaldım.Herşey Allahtan sağlıklı sıhhatli nasip etsin.

bunda ağlanacak birsey yok ki araştırıp kafana uyan hangisiyse ona karar vereceksin, zararı da yok zaten. Gereksiz yere stres yapma bence hem sana yazik hemde bebege. Hamilelikte ne sıkıntı sorun yaşayanlar var onları aklına getirirsen hiçbirşeyin kalmaz 😉

Aslında kötü birşey olduğu için değil bunu biliyorum kendimi durduramiyorum kafam çok karışık çıkmazda gibi hissediyorum kendimi yaptırıp yaptırma konusunda 😓
Ya canim cikmazda falan degilsin istersen yaptirirsin istersen yaptirmazsin yani ben sadece ikili test yaptirmayi dusunuyorum mesela baska bisey istemiyorum ve gelen giden her sey Rabbimden lutfen kendini gereksiz yersiz strese sokma. Her gun benimde kafamdan milyon tane sey geciyor ama kendimi dizginliyorum, anksiyete var bende ve nuks etmesini onla ugrasmayi istemiyorum şu halimde. Rabbim sagliktan geri koymasin hicbirimizi

Gece acile gittim çünkü 3 bucuktan beri aktif kanama parça parça şeyler aktı wc artık korktum doktor normal olabilir bukadar uzun istersen yatiralim seni servise dedi ben kabul etmedim yanında durucak insan yok ben oğlum var kabul edemedim o da iğne verdi 5 gün vurulcam bakalım boyle durumlar nekadar sürüyor bilen yaşayan var mı ben hiç görmedim yaşamadım duymadım bu tehlike ne zmaan geçer
Olabilir canm korkma dinlen benm kızımda 1 ay kanama oldu hatta Bi pozitif çıktı sonucum sonra kandegerm düştü tekrr yükseldi Rabbim istesin yeterki sağ salim doğdu ama yat dinlen
Gece mide bulantı ve kusma ile uyanan oluyor mu kusmaktan helak oluyorum ve açım ne yesem kusuyorum Bi çözümü yokmu nolur yardım edin açlıktan ağlıyorum
Cnm benmde öyleydi doktorum zofran die Bi ilaç verdi alır almaz anında bulantısı kesiyordu ama sen doktora sormadan sakn alma çünkü tehlikeli Bi ilaç ben artk dayanamadım kullandım sağ salim kızımı aldm kucagıma

Back