- 16 Ekim 2021
- 646
- 1.206
- 63
Ben bağlı olduğum sağlık ocağını aradım adres değişikliğinden dolayı eski yerimi aradım, gebeyim diyince hemen kaydımı aldılar sorular sorular.doktora iğnemi yazdırdım dedim kalkamıyorum düşük riski var. Dedi ki serum yazabiliriz isterseniz siz gidip bi hastanede yaptırırsınız. Sonra hemşire aradı beni dedi ki gebelik açtığımız için istediğiniz bir sağlık ocağına gidip istediğiniz doktora görünme lüksünüz var. Sana özel hemşire de veriyorlar daima onu arıyorsun. Bebek doğunca da aşılarını o hemşire yapıyormuş ilgileniyormuş. Bize daima öncelik verilicekmiş. E nabızdan de değiştirebiliyormuşsun seçiyorsun baktın sevmedin ordaki doktoru başka mahalleden seçSağlık ocağından nasil serum yazdirabiliyoruz?bizimkiler pek güleryüzlü değil maalesef:) serumu sağlık ocağında mi veriyorlar?Bende bisey yiyemiyorum vitaminsiz kaldım. Serum alsam arada diyorum.
Ben etten tavuktan çaydan en sevdiğim herşeyden tiksiniyorum ama çay içeçeğim günü ipla çekiyorum, genel olarak soğuk şeyler iyi geliyor ama çok az beslenebiliyorum:) bikaç haftaya iştahımız açılırkızlar etten tiksinen var mı benim gibi hep soğuk şeyler yemek istiyorum meyve gibi dondurma gibi yoğurt gibi..
Canım ben de et, tavuk hepsinden tiksindim.kızlar etten tiksinen var mı benim gibi hep soğuk şeyler yemek istiyorum meyve gibi dondurma gibi yoğurt gibi..
Aagüzel filikir şehriye çorba bende yapayım, zorda olsa uzun zaman sonra yemek yapıyorum bugün iştende izinliyim yavruma ve eşime yemekler yapayım yazık benle aç kaldılarCanım ben de et, tavuk hepsinden tiksindim.
Şimdi şehriye çorbası yaptım, limon da sıktım. Bol ekşili oldu. İlk defa bir şeyi yerken bulantım olmadı
Ekşi iyi gelir canım, afiyetle yiyinAagüzel filikir şehriye çorba bende yapayım, zorda olsa uzun zaman sonra yemek yapıyorum bugün iştende izinliyim yavruma ve eşime yemekler yapayım yazık benle aç kaldılar
Evet ya normal mi bu şiş benimde aynı böyle pantolon bile rahatsız ediyor giyemiyorum mide bulantısı falan mı bu kadar şişiriyor bilen lütfen söylesinTecrübeli hamik anneler bişi sorucam. Benim karnım çok şişkin 5 aylık gibi bu şişkinlik ne zmn inşyor yoksa böyle devam mı ediyor ben anlamadım niçin böyle daha önce göbeğimde yoktu hiç göbekli olsam neyse dicem hatta ta midemden alt karnıma kadar şişim
Sağlıklısı olsunda tek ama ben tatlı hiç sevmem normalimdede hamileliktede tüketmiyorum bakalım bulantılar geçince nasıl olacakEkşi iyi gelir canım, afiyetle yiyin
Acaba diyorum bebeğim kız mı olacak
Ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi
Bende çok gittim doktora ama ilaçlar bazen sıfır etki ediyor ağrıdımı o şekilde ağrıyor. Hiç araştırmadım açıkçası ben bu konu üzerine gideyim teşekkür ederim öneriniz için.Eğer bu dönemde bir tehlikesi yoksa migren akapunturu yaptirabilirsin canım. Ben Asya ülkesinde yaşamıştım orda akapuntur çok yaygın. Bir arkadasim Türkiye de gitmediğim dr denemedigim yontem kalmadı burda akapuntur yaptırınca sifa buldum demisti.
Canım ben geçen hafta yaşadım tam adet haftama denk geldi parçada düştü su gibide kan geldi kaç ped değiştirdim. Banada iğne yaptılar bebişimde iyiydi çok şükür. Ve adet günüm uzunluğunda sürdü, vajinadan hap kullandım ve kesildi. Korkma bende çok korktum çünkü çok ağladım şuan tatildeyim ve sıfır sorun hatta şiddetli kasık ağrılarım ile birlikte oldu kanamam ama şuan ne ağrı ne kanama kaldı. Stres yaptıkça bebişlere zarar veriyoruz. Bizzat yaşayan biri olarak seni rahatlatmak istedim. Doktorlar normal buluyor bebek etrafında kanama yoksa gönderiyorlar. Ben çalışan biriyim bir gün gitmedim işe ve her gece ayaklarımın altına yastık koyup uyudum. Geçmiş olsun sanada ❤Gece acile gittim çünkü 3 bucuktan beri aktif kanama parça parça şeyler aktı wc artık korktum doktor normal olabilir bukadar uzun istersen yatiralim seni servise dedi ben kabul etmedim yanında durucak insan yok ben oğlum var kabul edemedim o da iğne verdi 5 gün vurulcam bakalım boyle durumlar nekadar sürüyor bilen yaşayan var mı ben hiç görmedim yaşamadım duymadım bu tehlike ne zmaan geçer
Benim doktorunda aynı şekilde yaptı şimdi ben kaç gündür kendimde değilim ikili riskli çıktı şimdi kan testini bekliyoruz kesinlikle ikili test yaptırmazdım direkt kan testi verirdimSıvı testini ben de yaptırmayacağım, riske hiç gerek yok. Yapmak istemedi sadece bilgilendirdi, buna göre karar verirsiniz dedi. Ben de yaptırmayı düşünen var mı merak ettim
Hadi insalalh rabbim gönlündeki versin InsalalhEkşi iyi gelir canım, afiyetle yiyin
Ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi
Sizede çok geçmiş olsun ins bende en kısa zamanda atlatirmCanım ben geçen hafta yaşadım tam adet haftama denk geldi parçada düştü su gibide kan geldi kaç ped değiştirdim. Banada iğne yaptılar bebişimde iyiydi çok şükür. Ve adet günüm uzunluğunda sürdü, vajinadan hap kullandım ve kesildi. Korkma bende çok korktum çünkü çok ağladım şuan tatildeyim ve sıfır sorun hatta şiddetli kasık ağrılarım ile birlikte oldu kanamam ama şuan ne ağrı ne kanama kaldı. Stres yaptıkça bebişlere zarar veriyoruz. Bizzat yaşayan biri olarak seni rahatlatmak istedim. Doktorlar normal buluyor bebek etrafında kanama yoksa gönderiyorlar. Ben çalışan biriyim bir gün gitmedim işe ve her gece ayaklarımın altına yastık koyup uyudum. Geçmiş olsun sanada ❤
Benim de midem bulanıp yada canım bisey istedikçe eşimin sevindiği gibi sende sevindirik olmuşsun maşallahEvet ilk mide bulantısı ve kusma eylemini yumurta yüzünden gerçekleştirmiş bulunuyorum. Peki insan buna sevinir miBebeğimin ben burdayım deme şekli geldi
Ben kaynamis yumurta vs ne yesem bol limon sıkıp yiyorum Ayşe mi olur Alı mi artık bekleyip görücemEkşi iyi gelir canım, afiyetle yiyin
Ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi
Bende annem Tr den gelirken isteyeceklerim listesine kehribar ı ekledimKızlar misafirlerim gitti, çarşıda dolanırken eşimin kuzeni dedi ki oğluna burdan kehribar alalım gel. Girdik aldılar hediye ettiler böylelikle çocuğumun ilk hediyesi geldiiçlerine de erkek doğdu
Canım benim çok çok geçmiş olsunKizlar bugun kontrole gittim. Gecen hafta 6 gun kucuk cikmisti gününden. Bugun bakti dediki kalp atisi yok. Olamaz tekrar bakın dedim. Şu an tam 7 haftalik dedim. Burada 6 görünüyor dedi. Bu saatten sonra beklemeyelim sana bir ilac verim.kendi düşsün dedi.
Gecen hafta 5 haftalik görünüyordu simdi büyümüş bebek görünüyor mu deyince vajinal bakti. Kac defa denedi. En sonunda o müthiş kalp çizgileri ekrana geldisesini de acti bir kaç defa. En son dendiğinde bende duyabildim. Biraz cılız atiyor. Bayramdan sonra gel yine net duyalım dedi.
Usg resmine baktım 6+4 görünüyor. 3 gun fark var su anda
Aradaki farki biraz kapatmış miniğim❤ o 5 dakikada yasadigim depresyonlari anlatamam. En son kalp sesini duyunca ağlamaya başladım zaten. Cikarken de biraz mirin kirin etti bayramdan sonra yine bakalim felan djhe. Birazdaha pozitif bir doktor olmasını isterdim doğrusu ama hepsi dünyasından bikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?