- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Bende aynen baharatlı acili eksili tuzlu seyleri canim istiyor. Tatli hic aklıma gelmiyor.Ekşi iyi gelir canım, afiyetle yiyin
Acaba diyorum bebeğim kız mı olacak
Ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende aynen baharatlı acili eksili tuzlu seyleri canim istiyor. Tatli hic aklıma gelmiyor.Ekşi iyi gelir canım, afiyetle yiyin
Acaba diyorum bebeğim kız mı olacak
Ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi
Böyle şeyleri çok duydum ya kalp atışı duyamayıp hemen bebeği alalım muhabbetine giriyormuş bazı doktorlar. Ay ne sinir bozucu. Belki de Kaç bebek öyle yok yere gittiKizlar bugun kontrole gittim. Gecen hafta 6 gun kucuk cikmisti gününden. Bugun bakti dediki kalp atisi yok. Olamaz tekrar bakın dedim. Şu an tam 7 haftalik dedim. Burada 6 görünüyor dedi. Bu saatten sonra beklemeyelim sana bir ilac verim.kendi düşsün dedi.
Gecen hafta 5 haftalik görünüyordu simdi büyümüş bebek görünüyor mu deyince vajinal bakti. Kac defa denedi. En sonunda o müthiş kalp çizgileri ekrana geldi sesini de acti bir kaç defa. En son dendiğinde bende duyabildim. Biraz cılız atiyor. Bayramdan sonra gel yine net duyalım dedi.
Usg resmine baktım 6+4 görünüyor. 3 gun fark var su anda
Aradaki farki biraz kapatmış miniğim ❤ o 5 dakikada yasadigim depresyonlari anlatamam. En son kalp sesini duyunca ağlamaya başladım zaten. Cikarken de biraz mirin kirin etti bayramdan sonra yine bakalim felan djhe. Birazdaha pozitif bir doktor olmasını isterdim doğrusu ama hepsi dünyasından bikmis
Onlarida anlayışla karşılıyorum. Aksama kadar surekli ayni seyler. Bide duyarsizlasma var tabi ki. Kendi çabamla tekrar bakın büyümüş görünüyor mu hareket var mi diye diye ortaya çıkardık. Bizler için ufacık bir sorun bile depresyon sebebi. Zaten daha önce kaybım oldu diye hassas oldugumu belirttim kendisine. Biraz daha duygusal olabilirler bence.Böyle şeyleri çok duydum ya kalp atışı duyamayıp hemen bebeği alalım muhabbetine giriyormuş bazı doktorlar. Ay ne sinir bozucu. Belki de Kaç bebek öyle yok yere gitti
Bunlari yapacam canim. Allah razi olsunCanım benim çok çok geçmiş olsun bayramdan sonraya başka dr a gitme şansın varsa bi dene istersen. Baştan kestirip atmış hemen ilac verelim vs diye.. inşallah hep güzel haberler alırsın moralini yüksek tut dua yi bırakma günlük 99 tane El Mübdi (gebelikteki korkuyu alması icin), Er Rakib (gebelik suresini kolaylaştırması icin) bunları çekiyorum ve hergun 1 Yasin okuyorum.
Hoşgeldin canımKızlar selamlar aranızda yeniyim. İnşallah hepiniz bebişlerinize sağ sağlim kavuşursunuz
HoşbuldumHoşgeldin canım
Şurda ekşi kelimesini okurken bile bana bi şeyler oluyor ıyylkkCanım ben de et, tavuk hepsinden tiksindim.
Şimdi şehriye çorbası yaptım, limon da sıktım. Bol ekşili oldu. İlk defa bir şeyi yerken bulantım olmadı
Okurken yüreğim elimde okudum resmen. Tam gözüm doldu ki güzel haberi verdin. Çok şükür bin şükür. Seni çok sevdik biz. Haftası daha küçük. 7+ haftadayken bizim de cok cılız duyuldu kalp sesi. 9+da gittim işte dün baya gümbürdedi. Senin de o haftada öle olcak inş canım benim.Kizlar bugun kontrole gittim. Gecen hafta 6 gun kucuk cikmisti gününden. Bugun bakti dediki kalp atisi yok. Olamaz tekrar bakın dedim. Şu an tam 7 haftalik dedim. Burada 6 görünüyor dedi. Bu saatten sonra beklemeyelim sana bir ilac verim.kendi düşsün dedi.
Gecen hafta 5 haftalik görünüyordu simdi büyümüş bebek görünüyor mu deyince vajinal bakti. Kac defa denedi. En sonunda o müthiş kalp çizgileri ekrana geldi sesini de acti bir kaç defa. En son dendiğinde bende duyabildim. Biraz cılız atiyor. Bayramdan sonra gel yine net duyalım dedi.
Aradaki farki biraz kapatmış miniğim ❤ o 5 dakikada yasadigim depresyonlari anlatamam. En son kalp sesini duyunca ağlamaya başladım zaten. Cikarken de biraz mirin kirin etti bayramdan sonra yine bakalim felan djhe. Birazdaha pozitif bir doktor olmasını isterdim doğrusu ama hepsi dünyasından bikmis
Valla öyle böyle geçiyor canm sen olabildiğince pozitif düşün başka çare yok yani kendi kendimizi motive etcez öyle düşünürsen zehir olur gebelikArtık ümidim kalmadı umutsuzluk var boşuna kürek çekiyor musun gibi geliyor gecmicekmis gibi his oluştu bende
Yahu ben anlamıyorum bu gittiğiniz doktorlar devlet doktoru mu? Sanki doktor değil de araili anlatıyor gibisiniz. Ne demek ya ilaç veriim kendi düşsün.Kizlar bugun kontrole gittim. Gecen hafta 6 gun kucuk cikmisti gününden. Bugun bakti dediki kalp atisi yok. Olamaz tekrar bakın dedim. Şu an tam 7 haftalik dedim. Burada 6 görünüyor dedi. Bu saatten sonra beklemeyelim sana bir ilac verim.kendi düşsün dedi.
Günaydın canım normaldir o haftalarda bulantı azalıyor diyorlar, bende iki gğndür sağa dönük yatamıyorum bir acı hissediyorum yatarken haftaya çarşamba kontrolğm var güzel haberler alalım hayırlısıyla
Günaydın kızlar benim belirtilerim baya geçti normal mi Bulantım dün ve bugün çok azdı göğüs hassasiyetim de azaldı korkuyorum bugün tam 10+0 olduk
Ya aynı ya, mesela sata göre şuan 10. Hafta içindeyim fakat doktorun hesabına göre şuan 8. Haftada olmam lazım. İki gündür bulantı yorgunluk ve koku hassasiyetim azaldı (geceleri bir tur kusuyorum o Allah'ın emri gibi oldu). Arada oguruyorum filan ama hani iki gündür mutfağa girip yemek yapabiliyorum en azından. Ve daha enerjigim.Benim de göğüs hassasiyetim azaldı eskiye göre, iki haftadır doktora gitmiyorum çok merak ediyorum
18 temmuza randevu aldım bakalım ne kadar büyümüş miniğim
Cidden bu tarz yaklaşıma çok kızıyorum. Geçenlerde de bir arkadasimiza bebek yok demişlerdi de 7 haftalıkken çok şükür hem bebek hem kalbi duyulmustu. Forumda bizim konuda kullanıcı ismini hatırlayamadım şimdi.Kizlar bugun kontrole gittim. Gecen hafta 6 gun kucuk cikmisti gününden. Bugun bakti dediki kalp atisi yok. Olamaz tekrar bakın dedim. Şu an tam 7 haftalik dedim. Burada 6 görünüyor dedi. Bu saatten sonra beklemeyelim sana bir ilac verim.kendi düşsün dedi.
Ya çok üzüldüm böyle bişey yaşadığına hangi doktora gittin canımKizlar bugun kontrole gittim. Gecen hafta 6 gun kucuk cikmisti gününden. Bugun bakti dediki kalp atisi yok. Olamaz tekrar bakın dedim. Şu an tam 7 haftalik dedim. Burada 6 görünüyor dedi. Bu saatten sonra beklemeyelim sana bir ilac verim.kendi düşsün dedi.
Ay yuh artık sen ısrar etmesen ilaç verip yollicak demek ki ne kadar basit ya! Hiç kalp atışı olmasa bile 9 haftaya kadar bekleyen drlar var. İmkanın varsa değiş drunu canım.Kizlar bugun kontrole gittim. Gecen hafta 6 gun kucuk cikmisti gününden. Bugun bakti dediki kalp atisi yok. Olamaz tekrar bakın dedim. Şu an tam 7 haftalik dedim. Burada 6 görünüyor dedi. Bu saatten sonra beklemeyelim sana bir ilac verim.kendi düşsün dedi.
Hayir canim özele gidiyorum.Yahu ben anlamıyorum bu gittiğiniz doktorlar devlet doktoru mu? Sanki doktor değil de araili anlatıyor gibisiniz. Ne demek ya ilaç veriim kendi düşsün.
Canim kayinvaldemlerdeyim simdi buraya yakin diye meydan hastanesine gittim. Esma özturk doktor. Gecen hafta ilk.gittigimde ilgiliydi hoştu bu hafta pat diye bunu dediYa çok üzüldüm böyle bişey yaşadığına hangi doktora gittin canım
Degistirecem canim. İnsan iyi doktor bulana kadar neler yaşıyor. Zaten bebekte sende hiçbir problem yolsa her doktor iyi.Ay yuh artık sen ısrar etmesen ilaç verip yollicak demek ki ne kadar basit ya! Hiç kalp atışı olmasa bile 9 haftaya kadar bekleyen drlar var. İmkanın varsa değiş drunu canım.
Hayir canim özele gidiyorum.
Canim kayinvaldemlerdeyim simdi buraya yakin diye meydan hastanesine gittim. Esma özturk doktor. Gecen hafta ilk.gittigimde ilgiliydi hoştu bu hafta pat diye bunu dedi
Normalde tuna akçıl da devam edecem
Degistirecem canim. İnsan iyi doktor bulana kadar neler yaşıyor. Zaten bebekte sende hiçbir problem yolsa her doktor iyi.
Ama ben daha önce kayıplar yaşamışım. Bebek bir kaç gün geride. Biraz daha ilgili olmasını beklerdim insani olarak
Doğru söylüyorsun da işte şu kafamızdaki beyin var beni çok yoruyor bin tane soru uretiyorValla öyle böyle geçiyor canm sen olabildiğince pozitif düşün başka çare yok yani kendi kendimizi motive etcez öyle düşünürsen zehir olur gebelik