2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Neeee hahahhha lan bu ne saçma rüya

Tesekkurler canim. Kizim da mart doğumlu. Coraptir patiktir, zorunlu çanta malzemeleri hazır da onceki dogumda rahatsız olduğum şeyleri hatırlayıp çözüm bulmaya çalışıyorum
Hepimiz saglikla alalım insallah. Gerçekten heyecanli
İlk trimester geçsin ikincisinde premses olacağız derken son günleri saymaya başladık çok şükür

Ay çok güzel o dizi

Ayrıca yengemi çok severim. Ben beş yaşındayken evlenmişti abimle. 3 abi olunca bende yengemi abla saymıştım tabi. Yengeme sen benim ikinci annemsin beni sen büyüttün sayılır hiç mi hatrım yok sende diyorum. Bunları anlatıyorum yengeme. Doğum zamanı yapmasaydın bari diyorum. Küçük 2ye giden kızı var onu sana vermem onu o sapığın yanına götüremezsin diyorum.
Baya olayı içselleştirmişim ya

Ekocum yorumumu merak ediyorsan dkdjdjdjdj bi tarafın açık kalmış olabilü

Olur olur insallah bir sipsak tamamdır

darısı bizlere canım ben şimdiden çok heyecan yaptım hareketleri net hissetmeye başlasam içim biraz daha rahat olucak ilk gebeliğim 32 haftalıkken karnımda ölmüş o yüzden çok tedirginim oğlumda coraspin veriyodu doktor bu sefer direk oksapar dan başlattı hayırlısıyla kucağım almayı nasip etsin allah inşallah hepinizinde hepimizinde hatta foğumlarımız kolay geçer sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza bebişlerimizi zaman baya çabuk geçiyo benim oğlan bir ay sonra 3 yaşıyo bile kocaman oldu darısı sizlerin bebişlerinize

Ay evet çok pahalanmış bizde kapatırız muhtemelen zaten izlemeye vakit mi bulucaz
Aynen bunu düşünerek kapattık. Tam zamanında kapattık valla şahmeran gelmiş önüme hep o çıkardı izle diye. Ben yılana bakamam çocuğumu korkudan doğururdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…