2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Dogumdan once uyuyabildigin kadar uyu derler ya bence uykuya alisan vücut doğumdan sonra zorlanabilir. Genelde ilk zamanlar bebeklerin uykulari uzun olmuyor. O yüzden gece uyuyamadığımızda doğum sonrasına hazırlık yapıyoruz diye kendimizi motive edip sevinebiliriz

Hastane çantam hâlâ tamamlanmadi da bir şey danışayım. Doğumdan sonrasi icin pijama takimi süslü değil de kullanışlı olsun dedim ve dümdüz birsey aldım. Ama hastaneye ziyarete gelecekler olacaktır. Pijamayla görünmek istemiyorum. Siz üstünüze birsey ayarladiniz mi?
Yani aniden biri gelse şöyle üstümüze ativermelik

Günaydın gözün aydın mimoza hepimiz durup durup bi anda doğurucaz gibi
Doğumdan önce öyle deliksiz uyku kim de olabiliyormuş ki göbek rahatsız eder, sırt rahatsız eder. Yarım saatte en geç bir saatte bir çiş rahatsız eder iki saat deliksiz uyuyamadım ben hiç. Belki bebem iki saat uyutur beni.

Almadım. Biri siyah biri gri alt üst takım pijama aldım. Gelen öyle görsün beni, beni gınayan benim göyneğimi giysin lohusayım ben

Baktı ekodan hayır yok, herkes kendi sayısını kendi tutmaya başladı bi fırsat vereydin belki derdim sana şafak bu kadar diye mimoza ya

Almadım. Biri siyah biri gri alt üst takım pijama aldım. Gelen öyle görsün beni, beni gınayan benim göyneğimi giysin lohusayım ben
Benim pijamanin yakasi biraz acikça da Erkekler de gelir odaya babalar enisteler kardeşler. Bir sey mi alsam dedim. Belki büyükçe bir şal.

Peki bir de hastaneden çıkarken ya da fotoğraf vs çekimi icin kıyafet düşündünüz mü

canım hastane haline o kadar takma hiç benim ikinci bebişime hamileyim üçüncü gebeliğim arada buralarada girip bakıyorum oğlumun doğumu sürpriz olmuştu 20 gün erken gelmişti gününden çantam falan hazırdı bence artık tamamla hastane çantanı hiç öyle görmeye gelirler pijamayla görmesinler diyede takma o haldeyken gelenler senle ilgilensin sen bebişinle ilgilen ben iki takım gündelik pijama koymuştum birini hastane için almıştım ama geniş olaun diye özel olarak aldım düz kırmızı pijama güzel birde yazma koydum çorap falan koy ama canım doğumdan sonra ayaklar falan baya üşüyo çünkü bayada yazmışım benide şimdiden heyecan sardı sağlıkla alın kucağınıza inşallah

canım şal yada ceket falan alabilirsin hastane sıcak olsada doğumdan sonra üşümede oluyo benim oğlumda 2020 şubatta doğmuştu

canım fotoğraf çekimini bilmem ama ilk günler baya rahat kıyafetler tercih etmiştim ben kıyafet koymuştum ama özellikle rahat kıyafetler koymuştum hemen eve gelmiştik zaten rahatlık baya ön planda olsun kıyafetlerinde

Herkese teşekkür ederim yanıtları için en azından bende bir anormallik yok bunları istemem normal diyebiliyorum yazdıklarınızı okudukça ya sağ olun. Bir de durup durup inşallah ben burdayken doğurursun diyo daha 35-36 haftalıkken neden doğurayım ay allah korusun dedim en son... Eşim de ikimizi de kırmak istemiyo arada kalıyo ona kıyamıyorum yoksa neler söylerim de işte biraz haftaya olan planlarımızdan bahsedicez bugün umarım dikkate alır kızlar...

Ablacım çok güzel olurdu ama biz de o tarihte şurada olacağız ama istersen sen burada kal de belki utanır

Herkese teşekkür ederim yanıtları için en azından bende bir anormallik yok bunları istemem normal diyebiliyorum yazdıklarınızı okudukça ya sağ olun. Bir de durup durup inşallah ben burdayken doğurursun diyo daha 35-36 haftalıkken neden doğurayım ay allah korusun dedim en son... Eşim de ikimizi de kırmak istemiyo arada kalıyo ona kıyamıyorum yoksa neler söylerim de işte biraz haftaya olan planlarımızdan bahsedicez bugün umarım dikkate alır kızlar...

Ben pijamanın üstüne ince peluş gibi bir sabahlık aldım popoyu da örtecek şekilde uzun biraz onu giyer rahat ederim diye düşündüm

He onun için aldım, ama hastanede ona enerjim olur mu bilmiyorum olmazsa evde çekeriz napalım. Bi poz olsa bile yeter
Yaka açıklığı için belki kancalı iğne takabilirsiniz. Hastane zaten sıcak şal darlamasın sizi.

Ben dümdüz eşofman takımı aldım valla gelecekleri varsa görecekleri de var

Bu kadının evi barkı yok mu ya? Gelip yerleşmiş.

günaydın rüyamda koşuyordum hoplayıp zıplıyordum hareket etmeyi ne kadar özlediysem saçma sapan şryler görmeye başladım bu arada terlemeye devam eden var mı ya donuma kadar ıslanmışım
Ay rüyamda var ya o kadar salak şeyler gördüm ki. Talat bulut ile yengem evlenecekmiş tövbe est. Yengeme diyorum sen çıldırdın mı sapık bu adam, dünya haberi çıktı. Sanki tek sorun buymuş gibi. Abimden ne ara boşandı ne ara talat bulutla tanıştı bilmiyorum , üstelik üç çocuğu var ayrıca talat bulut yengemi napsın dimi? Kıyamet koparıyorum yengeme.

Günaydınnnn

Dün akşam eşimle chernobyl diye bir diziye başladık. Çernobil kazasını anlatıyor. Ay nasıl canım sıkıldı gece gece Sabaha kadar düşün düşün boktur işin... Modunda takıldım resmen.

Diyorum öyle bir şey olsa ne yaparım, kafamda bavullar hazırlıyorum. Çocukların bezleri, yiyecekleri... Dizide hamile bir kadın var onla empati filan yapıyorum. Allahım Neler neler geçti kafamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…