- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Günaydın gözün aydın mimozaGünaydınben 2 li sayılara düşmüşüm çok şükür iki gecedir her gördüğüm rüyada yemek ve tatlı falan yiyorum sürekli birileri yemek yapıyor diyorum bebek mi acıkıyor acaba. Ben aç değilim ama hiç. Kalkınca da canım istemiyor ki
Doğumdan önce öyle deliksiz uyku kim de olabiliyormuş kiHayırlı sabahlar arkadaşlar. Dogumdan once uyuyabildigin kadar uyu derler ya bence uykuya alisan vücut doğumdan sonra zorlanabilir. Genelde ilk zamanlar bebeklerin uykulari uzun olmuyor. O yüzden gece uyuyamadığımızda doğum sonrasına hazırlık yapıyoruz diye kendimizi motive edip sevinebiliriz
Almadım. Biri siyah biri gri alt üst takım pijama aldım. Gelen öyle görsün beni, beni gınayan benim göyneğimi giysin lohusayım benHastane çantam hâlâ tamamlanmadi da bir şey danışayım. Doğumdan sonrasi icin pijama takimi süslü değil de kullanışlı olsun dedim ve dümdüz birsey aldım. Ama hastaneye ziyarete gelecekler olacaktır. Pijamayla görünmek istemiyorum. Siz üstünüze birsey ayarladiniz mi?
Yani aniden biri gelse şöyle üstümüze ativermelik
Baktı ekodan hayır yok, herkes kendi sayısını kendi tutmaya başladıGünaydınben 2 li sayılara düşmüşüm çok şükür iki gecedir her gördüğüm rüyada yemek ve tatlı falan yiyorum sürekli birileri yemek yapıyor diyorum bebek mi acıkıyor acaba. Ben aç değilim ama hiç. Kalkınca da canım istemiyor ki
Benim pijamanin yakasi biraz acikça daAlmadım. Biri siyah biri gri alt üst takım pijama aldım. Gelen öyle görsün beni, beni gınayan benim göyneğimi giysin lohusayım ben
canım hastane haline o kadar takma hiç benim ikinci bebişime hamileyim üçüncü gebeliğim arada buralarada girip bakıyorum oğlumun doğumu sürpriz olmuştu 20 gün erken gelmişti gününden çantam falan hazırdı bence artık tamamla hastane çantanı hiç öyle görmeye gelirler pijamayla görmesinler diyede takma o haldeyken gelenler senle ilgilensin sen bebişinle ilgilen ben iki takım gündelik pijama koymuştum birini hastane için almıştım ama geniş olaun diye özel olarak aldım düz kırmızı pijama güzel birde yazma koydum çorap falan koy ama canım doğumdan sonra ayaklar falan baya üşüyo çünkü bayada yazmışım benide şimdiden heyecan sardı sağlıkla alın kucağınıza inşallahHastane çantam hâlâ tamamlanmadi da bir şey danışayım. Doğumdan sonrasi icin pijama takimi süslü değil de kullanışlı olsun dedim ve dümdüz birsey aldım. Ama hastaneye ziyarete gelecekler olacaktır. Pijamayla görünmek istemiyorum. Siz üstünüze birsey ayarladiniz mi?
canım şal yada ceket falan alabilirsin hastane sıcak olsada doğumdan sonra üşümede oluyo benim oğlumda 2020 şubatta doğmuştuBenim pijamanin yakasi biraz acikça daErkekler de gelir odaya babalar enisteler kardeşler. Bir sey mi alsam dedim. Belki büyükçe bir şal.
Peki bir de hastaneden çıkarken ya da fotoğraf vs çekimi icin kıyafet düşündünüz mü
canım fotoğraf çekimini bilmem ama ilk günler baya rahat kıyafetler tercih etmiştim ben kıyafet koymuştum ama özellikle rahat kıyafetler koymuştum hemen eve gelmiştik zaten rahatlık baya ön planda olsun kıyafetlerindeBenim pijamanin yakasi biraz acikça daErkekler de gelir odaya babalar enisteler kardeşler. Bir sey mi alsam dedim. Belki büyükçe bir şal.
Peki bir de hastaneden çıkarken ya da fotoğraf vs çekimi icin kıyafet düşündünüz mü
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin9 şubat benim allah kısmet ederse
Ablacım çok güzel olurdu ama biz de o tarihte şurada olacağız ama istersen sen burada kal debelki utanır
Bence acik sekilde konuşun son gunlerimiz kardesinle baş başa gecirebilecegimiz, Anlayisla karsilayacagina eminim bu surecte yalniz olmak istiyoruz falan gibi konusmak lazim
Valla hepimizde de var bu kuzu bence nasil olcak diye dusunmekten ani da yasayamiyoruz eminim. İnsanoglu işte bilinmezlik hep korkutuyo tedirgin ediyo, Allah dagina gore kar verirmiş her seye zamanla alisir adapte oluruz insaAllah
Son haftalarda zaten nefes hic yetmiyo insana. Beni de nefessiz kalmak panik yapiyo ama cok sukur iyi idare ettim.
Verecek aklım da yok maalesef ama ortada aklı verilecek biri de yok sanki. Kadın 37 yaşında ve başına buyruk, görümcelik kartını sonuna kadar kullanmayı da kafaya koymuş gibi. Tabiki büyük hata ve sen çok haklısın bence.
Bi de, sanırım bazı insanlar duygusallıktan, hatta romantizmden çok fazla uzaklar. Karı koca olarak insanların , evde misafir olunca, ne biliym bi elini omzuna atmak arasa minik bi öpücük kondurmak isteyebileceği pek gelmiyor. Ya da baş başa olup, birlikte hazırlıklar yağıp, arkadaş misafirlerinizle vakit geçirip rahat olmak isteyebileceğiniz.
Bu yüzden kadın kendince düşünüyor ki; benim kime ne zararım var. Kalsam nolur ki, ister bir ay ister bin ay. Biraz da rahat bi tipse zaten, takmaz yani sen surat da assan. Eşin de bi şey diyemez şu durumda gibi geliyor. Çünkü koca kadın yani. Kendi düşünmeli aslında
Herkese teşekkür ederim yanıtları içinBence temizliğini hazırlığını yap o yokmuş gibi. Bir köşede oturacak hali yok ya yardım edecek ya rahatsız olup gidecek. Planlarına da istediğin şekilde devam et misafir mi gelecek gelsin kek mi yapılacak o da yapsın. Bazı insanlar düşüncesizse sende yönlendiriver hiç takma kafana canını sıktığınla kalacaksın. Üstelik günün var görünüyor ama ne zaman doğacağı da belli değil bu bebelerin. Okuduysan görmüşsündür her gün bir atraksiyonla geçiyor burda
Ben pijamanın üstüne ince peluş gibi bir sabahlık aldım popoyu da örtecek şekilde uzun birazBenim pijamanin yakasi biraz acikça daErkekler de gelir odaya babalar enisteler kardeşler. Bir sey mi alsam dedim. Belki büyükçe bir şal.
He onun için aldım, ama hastanede ona enerjim olur mu bilmiyorumBenim pijamanin yakasi biraz acikça daErkekler de gelir odaya babalar enisteler kardeşler. Bir sey mi alsam dedim. Belki büyükçe bir şal.
Ben dümdüz eşofman takımı aldım vallaHastane çantam hâlâ tamamlanmadi da bir şey danışayım. Doğumdan sonrasi icin pijama takimi süslü değil de kullanışlı olsun dedim ve dümdüz birsey aldım. Ama hastaneye ziyarete gelecekler olacaktır. Pijamayla görünmek istemiyorum. Siz üstünüze birsey ayarladiniz mi?
Bu kadının evi barkı yok mu ya? Gelip yerleşmiş.Herkese teşekkür ederim yanıtları içinen azından bende bir anormallik yok bunları istemem normal diyebiliyorum yazdıklarınızı okudukça ya sağ olun. Bir de durup durup inşallah ben burdayken doğurursun diyo daha 35-36 haftalıkken neden doğurayım ay allah korusun dedim en son... Eşim de ikimizi de kırmak istemiyo arada kalıyo ona kıyamıyorum yoksa neler söylerim de işte biraz haftaya olan planlarımızdan bahsedicez bugün umarım dikkate alır kızlar...
Ay rüyamda var ya o kadar salak şeyler gördüm ki. Talat bulut ile yengem evlenecekmiş tövbe est. Yengeme diyorum sen çıldırdın mı sapık bu adam, dünya haberi çıktı. Sanki tek sorun buymuş gibi. Abimden ne ara boşandı ne ara talat bulutla tanıştı bilmiyorum , üstelik üç çocuğu vargünaydın rüyamda koşuyordum hoplayıp zıplıyordumhareket etmeyi ne kadar özlediysem saçma sapan şryler görmeye başladım bu arada terlemeye devam eden var mı ya donuma kadar ıslanmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?