Orda aaa bi queen bee var uzakta.. Görmesek de bilmesek deee.. Yoğum ben var mıyım bilmiyorum hiç. Haftasonu bitmiş çok mutsuzum yarın eşimin olmayacağını farketmem beni Üzdü
ama bugün dışarıda yemek yedik 4 kişilik ailemizle kızçem uyudu pek sevindim, oğlumla hayalini bile kuramazsdık böyle bir şeyin. Kan ter içinde kıpkırmızı sırayla yemeğimizi yer defolur giderdik rezil halde, ipek kız üzmedi bizi
yarın 1 aylık oluyor zaman çok hızlı geçiyor bebeyle.ara ara girip bakıyorum birikmiş sayfaların tamamını okuyamasam da aradan seçmece bakıyorum iyi doğuran yok diyip kapatıyorum
şuanda sağım yaptığım için yazabiliyorum
başka başka ne diyebilirim...kızçem büyüyor geçen çarşamba 2900g 51 cm Di. Boyu acayip hızlı uzuyor
tulumları resmen 1er kez giymelik oldu, canı sağolsun diyoruz, altını yeni alıyoruz temize yağsın diyor anamın sildiği camlara ertesi gün yağmur yağması gibi anında kaka yapıyor ona da canı sağolsun diyoruz.. 10 gün içinde rop muayenesi var gözden nefret ediyorum ondna oğlumun aşırı canı yanmıştı çok acılı ni işlem ama prematüre lerde yapılması gerekiyor o geriyor biraz... Bende havadisker böyle. Hepiciğinizi öpüyorum göbüşlerşnizi bebişlerinizi sevgiyle selamlıyorum memişlerimi mıncıklamaya başlıyorum. Sadece pompa ya kalırsa bi gıdım çıkıyor mıncıkkayınca 2 gıdım. İpek kıza yetmiyor artık ama buna da canı sağolsun