2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Canım normalde de oluyor muydu hamilelikte mi oluyor? Bizde ailecek özellikle kadınlarda kabus görme var annemde de vardı ablamda bende de var. Çok sık değil ama sene de bi 3-4 defa olur. Ama annemin hamileliklerinde çok olmuş. Eskiler albasıyor derlermiş. Oku üfle yat ‍♀ Ben de çok şükür hamilelikte 1 kez oldu. Bir de geçen kabustan uyanmadım ama yine kabus gördüm. Bu Müge anlı filan hiç izlemem. Şu Sinan’ı izledik eşimle 3-4 gün art Arda sonra geldi kabuslar. 3. Sayfa haberleri izleyemem. Dinleyemem. 2-3 gün üst üste izleyim hemen kabuslarıma girer. Eşim ilk evlendiğimizde çok acayip karşılıyordu. Bende bir kaç kez sana deliyi kaktırdılar oğlum filan diye takıldım ama alıştı artık kötü haberlerden kötü enerjilerden uzak dur beni çok etkiliyor. Empat olabilirim

Kızlar siz çiğköfte yediniz mi ya nasıl canım çekiyor kaç gündür

Etsiz, az acili, soğan sarimsak tuz yok yaptırıyorum ben hep yiyorum. Onu da yemesem acimdan ölecem.
Tabi bu kofte degil ki diyorlar ama bence kofte.
Dogumdan sonra insallah normal.cog kofte tuzlu ayran yaninda tursu şalgam felan devirecem şişeleri
3 ayda yemedigim tuzu 3 günde yerim kesin

Reis senin daha zamanın var ya, biz karı koca yumurta kapıya dayandı da anca
Benim de ufak bi boya işim var bugün koçtaştan fırça aldım bakalım becerebilecek miyim

O zaman günah benden gitti Ya Allahhh

Bende cok olmuyor. Ömrümde bikaç kezdir hatırlarım da ama hamileligimde baya sık oldu. Cok ta severim korku filmi falan. Etkilenmem pek. Ama boyle korkma olayı başka bişey yani. Korkutuyolar gibi gercekten

Bize bu isin sırrını soyle nasil catlamadin.
Çatlamasın diye harcadığım parayla dogum sonrasi lazer yaptırıp dea edebilirdim. Ama ben parayı önden harcadım resmen
Bioille liarac karışık sürüyorum canım ama yine de var çatlak bir de benim şöyle bir sıkıntım var. Derim geri toplanmadı benim doğumdan sonra buruşuk duruyor maalesef kilo gidince estetik olmak istiyorum cesaret edebilirsem.

Reis senin daha zamanın var ya, biz karı koca yumurta kapıya dayandı da anca
Benim de ufak bi boya işim var bugün koçtaştan fırça aldım bakalım becerebilecek miyim
Becerirsin ya hevesle yapıyorsun ya ya sanki zaman hemen geçecek gibi geliyor, ben oğlak burcuyum şu herkesin kaçtığı istiyorum ki bitsin herşey ben hazırda bekleyeyim, plan program önemli, kontrol benden çıkmasın, kafamda yapılacak iş kalmasın son dk

Bende cok olmuyor. Ömrümde bikaç kezdir hatırlarım da ama hamileligimde baya sık oldu. Cok ta severim korku filmi falan. Etkilenmem pek. Ama boyle korkma olayı başka bişey yani. Korkutuyolar gibi gercekten
Kuzum ben cok ilginç birsey soylecem ama sende bir dusun etkisi vardır belki. Ben cog soğan ve sarimsak yediğim zaman midem cok rahatsiz oluyor ve geceleri kabus görüyorum. Cok korkuyorum. Ozellikle akşam yemegindeyse. Bir düşün bakalım sen ne yedigin gunler oluyor kabus

Hayda ne oluyor böyle grupta hep tansiyon şikayeti. Hadi güzel haberlerini alalım inşallah Salı günü o zaman ne diyelim. Bizi habersiz bırakma Hazırlıklar tamam artık sağlıkla gelsin vakti de tam zaten

Geçmiş olsun canım ya neden miden ağırıyor reflü yüzünden mi yoksa enfeksiyon midede mi

Ben boğa, eşim aslan. Biz düzenli değil miyiz ya kafamızda onca iş var ama aması var ahdjshs derz de aldım bak mutfağı derzlicem 37+4 bugün , şimdiye kadar nerdeydim dimi

Kiz bende badem.sutune alıştım normal sut hic içemiyorum zaten.. küçücük 20 TL neyse kral daireme giderken litrelik alirim dogumdan sonra icmeye
Ben normalde de süt içmiyorum, sevmiyom. Ulan ne masraflı karılarsınız he. badem sütlü kahve içmeden günüm aymıyor dicek şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…