- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Biiiirr derrdimmm vaaaaaaarrrr, tutaaamaaaam içimdeğğğğğy bdv ne
Kadınlar kulübünde bir bölüm. Bir derdim var, açılımı. Bir derdi olanlar oraya yazıyor, millet de yorumluyor filan. Baya eğlenceliy bdv ne
Bi dikkat etmeye calısayım bakalım. Benim oyle sogan sarımsak olayım yok gerçi hatta et tavuk balıkta yok.Kuzum ben cok ilginç birsey soylecem ama sende bir dusun etkisi vardır belki. Ben cog soğan ve sarimsak yediğim zaman midem cok rahatsiz oluyor ve geceleri kabus görüyorum. Cok korkuyorum. Ozellikle akşam yemegindeyse. Bir düşün bakalım sen ne yedigin gunler oluyor kabus
Kadınlar kulübünde bir bölüm. Bir derdim var, açılımı. Bir derdi olanlar oraya yazıyor, millet de yorumluyor filan. Baya eğlenceli
Cahilliğime verinBiiiirr derrdimmm vaaaaaaarrrr, tutaaamaaaam içimdeğğğğğ
Ya bakıyorum internete o yenir mi bu içilir mi yok yeme katkı maddesi var dio ya o kadarcıktan bişi olmaz bence de ya sabah akşam dikkat ediyoruz zaten değil mi süt yumurta içim şişti azcik serserilik yapalım değil miBen yiyorumneden yemiyeceğumuşum
Ben normalde de süt içmiyorum, sevmiyom. Ulan ne masraflı karılarsınız he. badem sütlü kahve içmeden günüm aymıyor dicek şimdi
Ye bacım ya o kadar arada olur beYa bakıyorum internete o yenir mi bu içilir mi yok yeme katkı maddesi var dio ya o kadarcıktan bişi olmaz bence de ya sabah akşam dikkat ediyoruz zaten değil mi süt yumurta içim şişti azcik serserilik yapalım değil mi
Yedim valla hicbir sey olmadiKızlar siz çiğköfte yediniz mi ya nasıl canım çekiyor kaç gündür
Dalga geçtik ama sen vip bir hatunsun. O odada doğurman laızm mutlaka.Yemege ve içeceklere hic gozume gelmez harcama yaparim. Kahveyi biraktim bebek.icin ama cok seçici bir kahve severim. Colombiya kahvelerini günün farkli saatlerinde farkli sehirlerinkini içmeyi severim
Badem sütlü dogumdan sonra deneyim. Normalde sütü bende içemiyorum ya. Sut içmiyorum.diye alternatif ararken bu badem sutune çattik iste
Afiyet bal şeker olsun senin mesajı okurken benim reflüm artıyor Dışardan yemek bile çok zorluyorYağızı uyutup iki paket cips ve çikolata yedimbende böyle bi anayım
Yarın teyzesi gelecek nasılsa ikisi cozutur yeterince diye aslında
Bioille liarac karışık sürüyorum canım ama yine de var çatlakbir de benim şöyle bir sıkıntım var. Derim geri toplanmadı benim doğumdan sonra buruşuk duruyor maalesef kilo gidince estetik olmak istiyorum cesaret edebilirsem.
Boğa benim yukselenim bacım ama yalan yok salmayı severBen boğa, eşim aslan. Biz düzenli değil miyiz yakafamızda onca iş var ama aması var ahdjshs derz de aldım bak mutfağı derzlicem 37+4 bugün , şimdiye kadar nerdeydim dimi
Evet ya aynen ben de öyle düşüyorum ne yapalım mükemmel olamayız yani instamom değiliz. Az hasarla kurtulmaya çalışıyoruzBende bunlari kullandım. Hatta hala varlar elimde. Kakao yagi kullaniyorum simdi. O kasindirmiyor en azindan.. aman ne yapalım.iz bıraksın bebikomuz bizde.
Ben esnek değilmişim onu anladım.
Bence sen en azından 3 günlük bir yurt dışı tatilini hakettinOy dağlar. Anacığım salı ya da çarşamba gelüyü. Eşim salkımla dedik artık ertelediğimiz o büyük ev alışverişini yapalım. Yaptık. Sonra eve geldik ben buzdolabının içini döktüm temizledim. Sonra gaza geldim dedim kocam gel çek buzdolabını arkasını da silelim. Yaptık. Onu yapmışken bulaşık makinesi durur mu? Durmaz. Onu da çektik sildik. Sonra dedim bari bulaşık makinesinin içini de temizleyeyim. Onu da bi temiz cifledim şimdi açtım 70 derece ile boş yıkanıyor. Fırını geçen çekmiştim. Mutfakta bi tek mutfak dolapları kaldı içlerine giremem de üsten yaparım.
Götüm dağıldı ama gece uyumam boş bırakmayın buraları
Sen odaya değil oda sana layıkmış gerçektenYemege ve içeceklere hic gozume gelmez harcama yaparim. Kahveyi biraktim bebek.icin ama cok seçici bir kahve severim. Colombiya kahvelerini günün farkli saatlerinde farkli sehirlerinkini içmeyi severim
Badem sütlü dogumdan sonra deneyim. Normalde sütü bende içemiyorum ya. Sut içmiyorum.diye alternatif ararken bu badem sutune çattik iste
Benim aktarda da en son 100 TL idi. Bitti benimde. Bu site güzelse buradan alim.bende hepsini. Bebegin ağzına surmeye hurma alacak misinizGURME ORGANİK Kozan Çerez Durağı Cennet Hurması Kurusu 1 Kg Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GURME ORGANİK Kozan Çerez Durağı Cennet Hurması Kurusu 1 Kg yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar hurma 106dan 89a düştü. 2 kg aldım. Çok güzel süt yapıyor.
Annem babami ogutlemisbbiz hastameye yatar yatmaz dutu kaynat guzelce getir diyeGURME ORGANİK Kozan Çerez Durağı Cennet Hurması Kurusu 1 Kg Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GURME ORGANİK Kozan Çerez Durağı Cennet Hurması Kurusu 1 Kg yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar hurma 106dan 89a düştü. 2 kg aldım. Çok güzel süt yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?