Benim oturup kalktikca havlu kağıt koyardım tamamı islanirdi geri WC giderdim kalkardim geri islanirdi ara ara ama sonra durduu yani bu olay toplasan 2 3 saat ara ara sürdü bittiSu gelişi nasil oluyo kizlar ya yururken sicak sicak bisey geldi ama isedim mi bilmiyorum devam etmedi bacaklardan akma falan yok aklima takildi annemlere geciyoruz simdi
Burdayım kız burdayımO değil de R Rowena Ravenclaw da hiç yok ortada 38 hafta olmuştu o da
Ayy evet iş yapacak yaşı yokmuşAnnecik yaşlı ya, 73 yaşında. Yapar tabi ama günah. O dışarı kadını ver tarlayı bellesin, ver çay toplasın
Hayırlı zamanda sağlıkla sihhatle gelsin insallah canimiyi akşamlar kızlar mide ağrılarıma dayanamayıp acil e geldik serum takıldı tahlil verdim crp yüksek çıkmış nst de sancı çıktı dedi doktor bi korktum ki kendi doktorum da yarın var hani bu akşam yatış da olabilir dedi hiç birşey yiyip içme dedi alabiliz dedisınra tekrar nst çekildi sancı yoktu. Kasılma var bebek hareketli
Şuan daha iyiyim gibi açım açım ama inş tekrar sancı çıkmaz zaten 10 günüm kaldı . Dra ölçümlerşnş sordum 3100 gibi haftası ile uyumlu dedi suan bekliyoruz odadayız
Annem memleketten çarşamba gelecek
Haftasında doğum olsun istiyorum
Evet benim doktor korktu ebe teyzem var o da korktu bi ben korkmadım nedense dışardan hiçbişey hissetmiyorum diye heraldeKuzum dikkat et sende takipte kal yüksek olması doktorları korkutuyor
Benim bi arkadaş öyle koş koş acile gitmiş bi bakmışlar meğer işemişSu gelişi nasil oluyo kizlar ya yururken sicak sicak bisey geldi ama isedim mi bilmiyorum devam etmedi bacaklardan akma falan yok aklima takildi annemlere geciyoruz simdi
Eki Görüntüle 3195561
Hehehe yarmagül
Bize bu isin sırrını soyle nasil catlamadin.Balon balon
En doğurma olasılığı yüksek kişi sensin djdjfjd sen tamamsan biz de tamamızKızlar yıkılmadım ayaktayım hala doğurmadım bugün hiç bi şey yapmadım ama saçma bir şekilde yoğun ve hızlı geçti hiç bişi anlamadım pazardan belkide bebem karnımda son pazarımdı havada güzeldi gezemedim neyse artık 40ı çıktıktan sonra bebeyle gezeriminşallah herkes pıttışını tutmuş kimse doğurmamıştır çok sayfa olduğu içün üşeniyorum okuyamicam
Ahahhahahah
26. Haftadan beri kemik agrisi cekiyorum 30 dan beri de mesane agrisiŞeyimin kemikleri ağrıyor üst tarafına dokununca bile canım acıyorkaç haftadır çatı ağrısı diyordunuz bahsettiğiniz bu galiba. İki gün öncesine kadar dışarda koşu yarışı yapıyordum eşimle, 1 günde pert oldum. Bir de artık yürürken karnımın altında ağrı oluyor asla hızlı gidemiyorum, sadece yürüyünce oluyor normal dimi bu? Hepimizde oluyorsa boşa yazmıyım doktora
Para yatiriyon kuzu kk ibani var burs olarak veriliyomus sanirim o ucretteG gunesli gunler M MaviMabellee kizlar pro üye nasıl olunuyor ya bence benim de olmam lazim dmi @the economist
Bu arada hastanede yatarken karnim surekli boyle aciktiBalon balon
Bende işemişim bacımBenim bi arkadaş öyle koş koş acile gitmiş bi bakmışlar meğer işemiş
Doktorumda ayni niyetle bekletiyor kuzum. Biraz geriden geliyor benim ki bide. Boy kilo 34 görünüyor şu an. Biraz toparlansin kıyamıyorum bebege dedi.Yükselince sancı da giriyor bebek kasılıyor. Çok üzülüyorum ama haftası da erken biraz daha dursun toparlansın. Kilo alımı devam ediyor çünkü
Ay bu saat oldu anca bakabildimOy dağlar. Anacığım salı ya da çarşamba gelüyü. Eşim salkımla dedik artık ertelediğimiz o büyük ev alışverişini yapalım. Yaptık. Sonra eve geldik ben buzdolabının içini döktüm temizledim. Sonra gaza geldim dedim kocam gel çek buzdolabını arkasını da silelim. Yaptık. Onu yapmışken bulaşık makinesi durur mu? Durmaz. Onu da çektik sildik. Sonra dedim bari bulaşık makinesinin içini de temizleyeyim. Onu da bi temiz cifledim şimdi açtım 70 derece ile boş yıkanıyor. Fırını geçen çekmiştim. Mutfakta bi tek mutfak dolapları kaldı içlerine giremem de üsten yaparım.
Götüm dağıldı ama gece uyumam boş bırakmayın buraları
eko belki hayrına beni pro yaparAhahhahahahkeske oyle kolay olaydiiii
26. Haftadan beri kemik agrisi cekiyorum 30 dan beri de mesane agrisi
Para yatiriyon kuzu kk ibani var burs olarak veriliyomus sanirim o ucrette
Oy dağlar. Anacığım salı ya da çarşamba gelüyü. Eşim salkımla dedik artık ertelediğimiz o büyük ev alışverişini yapalım. Yaptık. Sonra eve geldik ben buzdolabının içini döktüm temizledim. Sonra gaza geldim dedim kocam gel çek buzdolabını arkasını da silelim. Yaptık. Onu yapmışken bulaşık makinesi durur mu? Durmaz. Onu da çektik sildik. Sonra dedim bari bulaşık makinesinin içini de temizleyeyim. Onu da bi temiz cifledim şimdi açtım 70 derece ile boş yıkanıyor. Fırını geçen çekmiştim. Mutfakta bi tek mutfak dolapları kaldı içlerine giremem de üsten yaparım.
Götüm dağıldı ama gece uyumam boş bırakmayın buraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?