2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Su gelişi nasil oluyo kizlar ya yururken sicak sicak bisey geldi ama isedim mi bilmiyorum devam etmedi bacaklardan akma falan yok aklima takildi annemlere geciyoruz simdi
Benim oturup kalktikca havlu kağıt koyardım tamamı islanirdi geri WC giderdim kalkardim geri islanirdi ara ara ama sonra durduu yani bu olay toplasan 2 3 saat ara ara sürdü bitti

O değil de R Rowena Ravenclaw da hiç yok ortada 38 hafta olmuştu o da
Burdayım kız burdayım
benim cuma günü hem son iş günümdü hem ebe kontrolüm vardı, ebe tansiyonun yüksek seyrediyor diye doktor görüşmemi öne çekti iş yerindeki arkadaşlar da hem hamilelik şekeri hem tansiyon yüksek olunca doğumu öne alabiliyorlar dedi, bakalım ne olacak. Tabii öyle deyince beni telaş sardı hastane çantamda bir iki eksik vardı onları tamamladım, bebişin oto koltuğunu taktık ütülenecek parçalarını ütüledim vs çok bakamadım buraya.
Bakalım Salı günü doktor ne diyecek

iyi akşamlar kızlar mide ağrılarıma dayanamayıp acil e geldik serum takıldı tahlil verdim crp yüksek çıkmış nst de sancı çıktı dedi doktor bi korktum ki kendi doktorum da yarın var hani bu akşam yatış da olabilir dedi hiç birşey yiyip içme dedi alabiliz dedi sınra tekrar nst çekildi sancı yoktu. Kasılma var bebek hareketli
Şuan daha iyiyim gibi açım açım ama inş tekrar sancı çıkmaz zaten 10 günüm kaldı . Dra ölçümlerşnş sordum 3100 gibi haftası ile uyumlu dedi suan bekliyoruz odadayız
Annem memleketten çarşamba gelecek
Haftasında doğum olsun istiyorum

Hayırlı zamanda sağlıkla sihhatle gelsin insallah canim onun ne zaman geleceğinin vakti zamanı belli yeter ki sağlıklı ve kolay bi doğum olsun inşallah

En doğurma olasılığı yüksek kişi sensin djdjfjd sen tamamsan biz de tamamız

Ben de bugün kocami ve kızımı alıp parka gittim onlar oynarken 45 dk yürüyüş yaptım. Bunu artık her gün yapmak niyetindeyim. Az önce de kıl tüy işlerimi hallettim hazir elim değmişken üstüne perine masaji yapilmasi gereken işleri yapmış olmanın mutluluğu var kendimi rahatlamış hissediyorum

Kız daha ne korkutmasın günü gelmiş, salın doğsun M MaviMabellee doğ kız
Ahahhahahahkeske oyle kolay olaydiiii
26. Haftadan beri kemik agrisi cekiyorum 30 dan beri de mesane agrisi
G gunesli gunler M MaviMabellee kizlar pro üye nasıl olunuyor ya bence benim de olmam lazim dmi @the economist
Para yatiriyon kuzu kk ibani var burs olarak veriliyomus sanirim o ucrette

Yükselince sancı da giriyor bebek kasılıyor. Çok üzülüyorum ama haftası da erken biraz daha dursun toparlansın. Kilo alımı devam ediyor çünkü
Doktorumda ayni niyetle bekletiyor kuzum. Biraz geriden geliyor benim ki bide. Boy kilo 34 görünüyor şu an. Biraz toparlansin kıyamıyorum bebege dedi.

Ay bu saat oldu anca bakabildim iki gündür pert olduk, kocam beyle beraber, dün kardeşim de geldi boya badana işleri yaptık ve temizlik ama bitmedi hem hafta içine hem de hafta sonuna kaldı yine işler, nasıl bitecek bilmiyorum, dip köşeden çıktık, tas tarağa döndük resmen, çocuk odası ve bizim yatak odası tamam, en son oturma odası kaldı boyanacak ve eşim sanırım bizde yuva yapan tutturdu başlamışken su kitaplığı da buyuteyim hafta içi kestirip yapayım diye, odayı boşalttım komple, koltuk örtülerini söktüm yıkanacak, makina kaçıncı yıkanıyor kaçıncı kuruyor bilmiyorum, ne avizesi kaldı ne gardrop üstü canım kocam ona da asla böyle demem ama hakkı çok valla Allah razı olsun, ben ortalıkta gezinmeyle bile çok yoruldum belim ağrıdı valla korktum, halıları da Allah nasip ederse yarın vereceğim inşallah bir iki haftaya kadar evdeki bütün tadilat temizlik işleri bitecek sonra da gerinip şöyle bakamadan dogururum heralde

Ablanın biri 1600 ister biri yurt dışına tatile gider. Oyle olmasa kipirdayacagin yoktu bak disi kus enerjin geldi gordun mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…