2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Şeyimin kemikleri ağrıyor üst tarafına dokununca bile canım acıyor kaç haftadır çatı ağrısı diyordunuz bahsettiğiniz bu galiba. İki gün öncesine kadar dışarda koşu yarışı yapıyordum eşimle, 1 günde pert oldum. Bir de artık yürürken karnımın altında ağrı oluyor asla hızlı gidemiyorum, sadece yürüyünce oluyor normal dimi bu? Hepimizde oluyorsa boşa yazmıyım doktora

evet canim normal. hatta 2’hafta sonra penguen gibi yürüyeceksin

Oy dağlar. Anacığım salı ya da çarşamba gelüyü. Eşim salkımla dedik artık ertelediğimiz o büyük ev alışverişini yapalım. Yaptık. Sonra eve geldik ben buzdolabının içini döktüm temizledim. Sonra gaza geldim dedim kocam gel çek buzdolabını arkasını da silelim. Yaptık. Onu yapmışken bulaşık makinesi durur mu? Durmaz. Onu da çektik sildik. Sonra dedim bari bulaşık makinesinin içini de temizleyeyim. Onu da bi temiz cifledim şimdi açtım 70 derece ile boş yıkanıyor. Fırını geçen çekmiştim. Mutfakta bi tek mutfak dolapları kaldı içlerine giremem de üsten yaparım.
Götüm dağıldı ama gece uyumam boş bırakmayın buraları

Götü dağılan biri daha. Kolay gelmiş kanka belli ki bu kadar iş yapmışsın Hadi keşbiş olsun, dişi kuş enerjisi mi diyelim ne diyelim

anaaammmmm işte bu doğum öncesi gelen enerji patlaması yuva yapiyorsun eko birkaç güne bebe gelecek

50 metrelik yolu yarım saatte geldim zaten, altıma işesem eve koşacak gücüm yok diye ağladım bide tertemiz hajshs ben evde oturam artık eski benden eser kalmamış
valla bu durum cidden kısa bi süre içinde oluyor ben de yürürken bazen mesanem patlayacak sanki

Kızlar yıkılmadım ayaktayım hala doğurmadım bugün hiç bi şey yapmadım ama saçma bir şekilde yoğun ve hızlı geçti hiç bişi anlamadım pazardan belkide bebem karnımda son pazarımdı havada güzeldi gezemedim neyse artık 40ı çıktıktan sonra bebeyle gezerim inşallah herkes pıttışını tutmuş kimse doğurmamıştır çok sayfa olduğu içün üşeniyorum okuyamicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…