2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben bunları aldığım gün benle dalga geçtiniz ulan renkli yazınca sopor bolgolor lotfon orodp bolgoloyon bozo
hahahah ama sen son eksikleri alıyorum ceviz alıyorum dedin ne bileyim ben bunların böyle süt yaptığını renkli yulafla badem sütünü bile açıklamıs

hahahah ama sen son eksikleri alıyorum ceviz alıyorum dedin ne bileyim ben bunların böyle süt yaptığını renkli yulafla badem sütünü bile açıklamıs
Kuru kayısı, incir dedim. He açıklamış. Yulaf sütü ile badem sütü diyince senin zengoluk devreye girmiş Ben alışveriş yaparken size laf yetiştirdiğim için açıklayamadım sorry

Kültür bakıldı zaten onun sonucuna göre antibiyotik verildi hastanede 3 gün. Bende hastaneden çıkarken neden tahlil istemedi ki diyordum hemen doğru sonuç vermeyeceği için miydi yani.
Ertesi gün kendi doktorum istemeyince sağlık ocağında baktırdım idrar tahlili lökosit yine görülünce antibiyotik hhiçbi işe yaramamış diye üzülmüştüm. Çarşamba kontrolde tahlil isteyip sonra da banada gün verir artık heralde.
Size de çok geçmiş olsun, Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi hepimiz

Zaten bu oynaması insanin başını ağrıtıyor. Anlık yükselip düşüşler. Bebek hareketini de takip et canım. Yukselince hic hareket olmuyor bazan. Bayiliyor mu ne yapiyor cocugum.
Yükselince sancı da giriyor bebek kasılıyor. Çok üzülüyorum ama haftası da erken biraz daha dursun toparlansın. Kilo alımı devam ediyor çünkü

Su gelişi nasil oluyo kizlar ya yururken sicak sicak bisey geldi ama isedim mi bilmiyorum devam etmedi bacaklardan akma falan yok aklima takildi annemlere geciyoruz simdi
Bazen sızıntı şeklinde de oluyor sıcak berrak su gibi illa şaldur şuldur olmuyor kuzum

Evet hemen doğru sonuç veremeyecek, antbiyotiğin vücuttaki etkisi devam ediyor diye tekrar istenmemiştir.
Çarşamba tahlil de istedi doktorunuz ve diyelim ki bakteri üredi ; sezeryan olacaksanız işte o zmn biraz sıkıntı olabiliyormuş, sonda takılıyor ya, o sırada bakteriyi daha da içeri itmiş oluyoruz sonra takarken ve rahatsızlık oluyor diye açıkladı bana kendi doktorum.
Sadece lökosit çıkarsa çok sorun olmaz sanırım. Zaten sezeryandan sonra 3000 cc serum veriyoruz dedi doktor yani vücut sıvı alınca akar gider lökosit fln kalmaz artık

Su gelişi nasil oluyo kizlar ya yururken sicak sicak bisey geldi ama isedim mi bilmiyorum devam etmedi bacaklardan akma falan yok aklima takildi annemlere geciyoruz simdi
Wcye gir, günlük ped koy. Arada kontrol et bari gidip geldikçe. Basit bi akıntı da olabilir
Benim foşşş diye patlamıştı mesela bi anda su oldu her yer

Ev sıcaksa çabuk bozulur canım dolap daha iyi sanki . Son 10 gün demek sağlıcakla geçsin inşallah
Allah razı olsun hepimizin inş birazını buzdolabına koyup deniyim bari. Klima sürekli calısnca sıcak oldu ev galiba ondan küflendi başka türlü anlam veremedim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…