Hahahah olabilir kimisi çok aktif gün geçiriyor daha az zorlanırsın o zaman.benim görünmeyen bi çocugum var heralde kiz bunları su an da yapamıuorumbebe belki beni ruhsal olarak yatıştırır inşallah
insanoğlu böyledir işteBende aynı hislerdeyim artık başka bi boyuta geçcem o kafanın estiği gibi gitmeler gezmeler yatmalar olmayacak diye değişik düşünceler geçiyo habire töbe töbe çocuk yokken de neden çocuk yok diye ağlıyodum yaranılmaz bana
benim eşim de benden önce öyle dakik ve düzenli yaşıyordu. benimle evlendikten sonra o da diyordur heralde en azından kolu bacağı var da evi dağıtıyor diyeHahahah olabilir kimisi çok aktif gün geçiriyor daha az zorlanırsın o zaman.
Biz eşimle hep plan programlı uyku saatimize bile dikkat eden tiplerdik :)
Ama bu halimizi de seviyorum topladığım evin tımarhaneye dönüşmesi 10 dk sürüyor o halini bile seviyorum.
Diyorum iyi ki kolu bacağı var dağıtıyor :/
Bebekle bende değiştim, eşimde.. Bazen 1 gün uyusam pilim full dolsa devam etsem diyecek kadar yorgun oluyorum. Çift mesai çalışıp gecelerin köründe eve geldiğimde hissettiğim yorgunluğun yanından geçmezmiş ev hanımı olup çocuk bakmak.
Anneme ve annelere özellikle ev hanımlarına saygım arttı 3 sene de.
inanmıcaksınız ama tek olduğu halde benimki de böyleEki Görüntüle 3195561
Hehehe yarmagül
Benimki tek seninkinden 2 kat fazla atayım dedim de utandım vallahi goril miyim neyim benEki Görüntüle 3195561
Hehehe yarmagül
az çatlamışsın ama canim benimki komple çatlakEki Görüntüle 3195561
Hehehe yarmagül
2 saatten uzun hiç birşey yapamiyorsun ben öyle diyim mesela dışarı çıkacaksın evde biri bakacak herseyinle hazırlan emzir git geri 2 saate eve gelmen lazım oda emip uyuyan bir bebekse ama uyumuyorsa tobe cikmazsinbebe olduktan sonra asla yapılamayan şeyler nedir? bu 2 hafta onları yapayımuyumak demeyin uyku zaten yoktur
Balon balonBenimki de gocumaaaaannnn
Hala düşmemiş aşağı maşallahBalon balon
Az mıııaz çatlamışsın ama canim benimki komple çatlak
Ayyy ne güzel bir göbek hiç çizgisini bozmadan taşıyorBalon balon
Utanma yav biz bizeyiz şurdaBenimki tek seninkinden 2 kat fazla atayım dedim de utandım vallahi goril miyim neyim ben
ay masallah ne pürüzsüz bir göbisBalon balon
benim altlarda acayip derin catlaklar var ve göbek deliği cevresi full. yani tüm göbeğimAz mıııya bu ünlüler çocuk doğurup duruyo onlar nasıl çatlamıyo Allah her kolaylığı onlara mi veriyo acaba
Yok böyle füze gibi oluyor benim hepHala düşmemiş aşağı maşallah
Var balım benim de çatlaklaray masallah ne pürüzsüz bir göbis
benim altlarda acayip derin catlaklar var ve göbek deliği cevresi full. yani tüm göbeğim
Ahahshs prensipli göbekAyyy ne güzel bir göbek hiç çizgisini bozmadan taşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?