2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
benim görünmeyen bi çocugum var heralde kiz bunları su an da yapamıuorum bebe belki beni ruhsal olarak yatıştırır inşallah
Hahahah olabilir kimisi çok aktif gün geçiriyor daha az zorlanırsın o zaman.
Biz eşimle hep plan programlı uyku saatimize bile dikkat eden tiplerdik :)
Ama bu halimizi de seviyorum topladığım evin tımarhaneye dönüşmesi 10 dk sürüyor o halini bile seviyorum.
Diyorum iyi ki kolu bacağı var dağıtıyor :/
Bebekle bende değiştim, eşimde.. Bazen 1 gün uyusam pilim full dolsa devam etsem diyecek kadar yorgun oluyorum. Çift mesai çalışıp gecelerin köründe eve geldiğimde hissettiğim yorgunluğun yanından geçmezmiş ev hanımı olup çocuk bakmak.
Anneme ve annelere özellikle ev hanımlarına saygım arttı 3 sene de.

insanoğlu böyledir işte ay ben de hayırsız evlatları görünce kahroluyorum. en basitinden örneği kendi ailemde var. diyorum ki bu kadın da ne çilelerle doğurdu ne emeklerle büyüttü şimdi gördüğü muameleye bak. Allah korusun

benim eşim de benden önce öyle dakik ve düzenli yaşıyordu. benimle evlendikten sonra o da diyordur heralde en azından kolu bacağı var da evi dağıtıyor diye o da bana ayak uydurdu. şimdi bebekle düzene gireceğimizi ümit ediyor garibim. bakalım göreceğiz

bebe olduktan sonra asla yapılamayan şeyler nedir? bu 2 hafta onları yapayım uyumak demeyin uyku zaten yoktur
2 saatten uzun hiç birşey yapamiyorsun ben öyle diyim mesela dışarı çıkacaksın evde biri bakacak herseyinle hazırlan emzir git geri 2 saate eve gelmen lazım oda emip uyuyan bir bebekse ama uyumuyorsa tobe cikmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…