- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Amin amin amin canım ya, her şey pozitif olsun inşallahamin canım hepimizin sütü bol olsun. Çok güzel doğumlar, lohusalıklar geçirelim. Sevdiklerimizin, yakınlarımızın da bolca anlayışta olduğu güzel günlerimiz olsun inş
kurban olduğum rabbimin elbet vardır bir bildiği ama biz aktarları sırtlayıp götürürken bu adamların saz çalarak baba olması kalbimi kırıyorBugün eşime evin camlarını sildirdim. Bu saat oldu daha yeni bitirdi o da verandanın ve ön girişin camlarını silemedi.Saz kursu var ona gidecekmiş Dedim tamam git, ben liste yaparım her gün bir işi halledersin akşam Ben de üst katı topladım, süpürdüm o sırada. Ayyy götüm, belim çıktı resmen. Çok yoruldum. Perdeler yıkanıyor yavaş yaval onları da halledeyim de inşallah. Artık doğuma hazır olayım benim de sıram geldi sanki yavaştan, listeye eklenmem an meselesi
Ev sıcaksa çabuk bozulur canım dolap daha iyi sanki . Son 10 gün demek sağlıcakla geçsin inşallahKızlar son 10 günüm kaldı diye dün kuruyemişçiye uğradım. Kuru dut, kayısı, incir, hurma, cennet hurması kurusu, kuru üzüm fln aldım. Badem sütü ve yulaf da var evde, çok güzel süt yapıyor birlikte haşlayınca. Bazen biraz tarçın ya da kakao da ekliyorum ya da nesquik. Göğüsler doluyor resmen, ve bol su tabi ki.
Ama evde de son iki tane cennet hurması küflenmiş cam kavonuzjn içindeydi oysaki ve yeni aldım onu da aslında . Sizce buzdolabına mı kardırmalıyım ? Sertleşir mi diye de bilemedim de açıkçası ? Siz nerde saklıyorsunuz ?
ay pardon yanlış yere gittiarkadaş gruplarında birbirinin arkasından konuşan iş çeviren sinsi kadınlardan nefret ederim bunlar iyilik meleği gibi görünürler
Değil kuzum sancı bekledik bebe yine de dönmemişti boşuna sancı çektim ve sezaryen oldum nasip öyleymiş :)Hıı tamam canım ben senin ilki normal sanıyordum
Bir de çok büyük bir iş yapmış gibi davranmaları...kurban olduğum rabbimin elbet vardır bir bildiği ama biz aktarları sırtlayıp götürürken bu adamların saz çalarak baba olması kalbimi kırıyor
Olsun canım en azından içinde kalmamışDeğil kuzum sancı bekledik bebe yine de dönmemişti boşuna sancı çektim ve sezaryen oldum nasip öyleymiş :)
bizim mesailer daha doğurmadan basliyorBir de çok büyük bir iş yapmış gibi davranmaları...Analar çeker yükü diye boşuna demiyorlar O gidip 2 saat kafa dağıtacak benim mesai devam.
Asla yapılamayan bir şey yok ama ilk zamanlar tek başına vakit geçirmek zor mesela, uzun uzun banyo yapmak zor... Keyifli keyifli uzun uzun yemek yemek biraz zor. Ne bileyim eşinle yemeğe çıkın gezin, kendi kendine sinemaya filan gidebilirsin gibi şeyler...bebe olduktan sonra asla yapılamayan şeyler nedir? bu 2 hafta onları yapayımuyumak demeyin uyku zaten yoktur
Karnımı atim mi buraya hiç güzel değilYa senin karnını cok merak ediyorum. E bir tanesi asagidaysa diğeri mecbur yukarda duracak ikisi birsen kafayi oraya koyamaz ki. Bizim bebek hareket edince karnimin heryeri kiprasiyor. Hatta ben uzanıyorum rahat etsin diye. Senin nasil oluyordur kimbilir. Hala uslanmadim birsey diyecem keake beni.ki de ikiz olsaydibir tanesi tansiyon delisi etti beni 2 tane olsalardı kesin 28 30 da gelirlerdi.
Film izle kimse bölmedenbebe olduktan sonra asla yapılamayan şeyler nedir? bu 2 hafta onları yapayımuyumak demeyin uyku zaten yoktur
ya evet aslında doğum öncesi şöyle gezmeli güzel bir yere yemeğe gitmeli bir gün yapsak ne güzel olurAsla yapılamayan bir şey yok ama ilk zamanlar tek başına vakit geçirmek zor mesela, uzun uzun banyo yapmak zor... Keyifli keyifli uzun uzun yemek yemek biraz zor. Ne bileyim eşinle yemeğe çıkın gezin, kendi kendine sinemaya filan gidebilirsin gibi şeyler...
Benimki de oynak bu hastalığın belirtisi oynak olması heralde bi bakmışın 15 bi 14 bi 12 ilginçTansiyon ilacı baş ağrısı yapıyor çok. Ama düşse razıyım ağrıya. Düşüyor çıkıyor çok oynak beni de korkutuyor
benim görünmeyen bi çocugum var heralde kiz bunları su an da yapamıuorumFilm izle kimse bölmeden
Kahve iç soğumadan, uzun bir duş alabilirsin..
Sevdiğin insanlarla telefonla görüş yalnız siz kapatmak isterseniz kapatın zorunda kalmadan..
Sessizliğin, kendi iç sesini dinlemenin tadını çıkar..
Eşine sarıl kıskanan olmadan
Hepsini çocuk olsa da yapacaksın ama hızlanarak öyle düşün sen salmadığın sürece çocuğun engel olduğunu da düşünen biri değilim.
Şu an sana ne yap desek yapmış olsan da insan da “yahu benim ne çok boş vaktim varmış eskiden” algısı oluyor. Çok yorulduğun,tempolu, duygu karmaşaları olan bambaşka bir pencere açılacak tüm yoruculuğuna rağmen “anneeemmm” diye seslendiğinde ya da kokladığında,gülümsediğinde iyileştirici antidepresan de etkisi olacak. Bazen çok kızdıracak sonra öfkelendiğin için kendine kızacaksın falan..
Annelik evrilmek kendinden vermek , vermek, vermek.
Uyusun diye gözüne bakmak uyuyunca özlemek. Bazen de diyeceksin ki biz bu olmadan çok sıkılıyormuşuz he ne sakinmiş hayatımız
Sağlıkla gelsinler Allah isteyen herkese de nasip etsin.
O neydi gızarkadaş gruplarında birbirinin arkasından konuşan iş çeviren sinsi kadınlardan nefret ederim bunlar iyilik meleği gibi görünürler
yanlış numaraO neydi gız
Bende aynı hislerdeyim artık başka bi boyuta geçcem o kafanın estiği gibi gitmeler gezmeler yatmalar olmayacak diye değişik düşünceler geçiyo habire töbe töbe çocuk yokken de neden çocuk yok diye ağlıyodum yaranılmaz banaya bu doğum tarihlerini görünce bende bi aydınlanma oldu hayatımın çocuksuz son 2’haftasıbir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?