2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
amin canım hepimizin sütü bol olsun. Çok güzel doğumlar, lohusalıklar geçirelim. Sevdiklerimizin, yakınlarımızın da bolca anlayışta olduğu güzel günlerimiz olsun inş
Amin amin amin canım ya, her şey pozitif olsun inşallah

kurban olduğum rabbimin elbet vardır bir bildiği ama biz aktarları sırtlayıp götürürken bu adamların saz çalarak baba olması kalbimi kırıyor

Ev sıcaksa çabuk bozulur canım dolap daha iyi sanki . Son 10 gün demek sağlıcakla geçsin inşallah

kurban olduğum rabbimin elbet vardır bir bildiği ama biz aktarları sırtlayıp götürürken bu adamların saz çalarak baba olması kalbimi kırıyor
Bir de çok büyük bir iş yapmış gibi davranmaları... Analar çeker yükü diye boşuna demiyorlar O gidip 2 saat kafa dağıtacak benim mesai devam.

bebe olduktan sonra asla yapılamayan şeyler nedir? bu 2 hafta onları yapayım uyumak demeyin uyku zaten yoktur
Asla yapılamayan bir şey yok ama ilk zamanlar tek başına vakit geçirmek zor mesela, uzun uzun banyo yapmak zor... Keyifli keyifli uzun uzun yemek yemek biraz zor. Ne bileyim eşinle yemeğe çıkın gezin, kendi kendine sinemaya filan gidebilirsin gibi şeyler...

Karnımı atim mi buraya hiç güzel değil

bebe olduktan sonra asla yapılamayan şeyler nedir? bu 2 hafta onları yapayım uyumak demeyin uyku zaten yoktur
Film izle kimse bölmeden
Kahve iç soğumadan, uzun bir duş alabilirsin..
Sevdiğin insanlarla telefonla görüş yalnız siz kapatmak isterseniz kapatın zorunda kalmadan..
Sessizliğin, kendi iç sesini dinlemenin tadını çıkar..
Eşine sarıl kıskanan olmadan
Hepsini çocuk olsa da yapacaksın ama hızlanarak öyle düşün sen salmadığın sürece çocuğun engel olduğunu da düşünen biri değilim.

Şu an sana ne yap desek yapmış olsan da insan da “yahu benim ne çok boş vaktim varmış eskiden” algısı oluyor. Çok yorulduğun,tempolu, duygu karmaşaları olan bambaşka bir pencere açılacak tüm yoruculuğuna rağmen “anneeemmm” diye seslendiğinde ya da kokladığında,gülümsediğinde iyileştirici antidepresan de etkisi olacak. Bazen çok kızdıracak sonra öfkelendiğin için kendine kızacaksın falan..
Annelik evrilmek kendinden vermek , vermek, vermek.
Uyusun diye gözüne bakmak uyuyunca özlemek. Bazen de diyeceksin ki biz bu olmadan çok sıkılıyormuşuz he ne sakinmiş hayatımız

Sağlıkla gelsinler Allah isteyen herkese de nasip etsin.

ya evet aslında doğum öncesi şöyle gezmeli güzel bir yere yemeğe gitmeli bir gün yapsak ne güzel olur bizim için zaman açmak çok zor hiç tatilimiz yok o yüzden böyle şeyler çok zor ama bu planı yapmaya çalışıcam heveslendim

benim görünmeyen bi çocugum var heralde kiz bunları su an da yapamıuorum bebe belki beni ruhsal olarak yatıştırır inşallah

ya bu doğum tarihlerini görünce bende bi aydınlanma oldu hayatımın çocuksuz son 2’haftası bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
Bende aynı hislerdeyim artık başka bi boyuta geçcem o kafanın estiği gibi gitmeler gezmeler yatmalar olmayacak diye değişik düşünceler geçiyo habire töbe töbe çocuk yokken de neden çocuk yok diye ağlıyodum yaranılmaz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…