2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
benim 10 günüm kalsa aklım uçar heralde

Ya ben aslında annem geldikten sonra böyle oldum o gelmeden önce saha cesaretliydim. O gelince gitti tüm cesaretim çocuk gibi oldum

Kesinlikle ilk başlarda can sıkıntısından giriyordum şimdi resmen ihtiyaç benim için burası İyi ki varsınız bacılar

Ya ben aslında annem geldikten sonra böyle oldum o gelmeden önce saha cesaretliydim. O gelince gitti tüm cesaretim çocuk gibi oldum
bazen bana da annem beni düşündüğüne dair şeyler söyleyince ben de tuhaf oluyorum beni düşünme sen diyorum. nasıl düşünmeyeyim diyor. düşünme işte ben hallederim diyorum istemiyorum düşünmesini ve hiç yansıtmıyorum ona kaygılarımı. kendimizi güçlü tutmaya çalışırken anne şefkati yumuşatıyor sanirim

İlk bebek çok tuhaf bir duygu ki biz burada ikinci ya da üçüncüyü beklerken bile benzer hisler içine girebiliyoruz. Çok normal ya, sizin için yeni ve bilinmez bir hayat başlayacak. Basit şeylerde bile stres oluyoruz, hayatımız değişecek çok olağan böyle hissetmek.

Hiç bakmadım oraya büyüdü mü ne oldu ama jiletle yaptım ben canım. Her banyoda yapıyorum.

Benim elim ulaşmıyor yaa, çok kilo da almadım ama esnek değilim galiba

sakın ağda yapma ben yaptırdım pişman oldum aşırı hassaslaşmış yumuşamış ömrümden ömür gitti . ama kendim de yetişemiyordum jilet falan imkansız yani ulaşmak
Bende esnek biri değilim elim ulaşmıyor bide jilet hiç kullanmadım kullanasım yok. Benimki de şu an ağda değse sünecek gibi duruyor
Benimki de benim mi babannemin mi bilemiyorum o derece olmuş
36ya yeni girdim 38 dolunca alalım demişti. jilet yapsam erken olur, ağda yapasım var korkuyorum
Benimki de benim değil resmen
Nette arattım valla bu konuyu, 4 ayda en geç 6 ayda toparlanıyormuş.
rahim baskı yaptığı için onun da kan basıncı yükseliyormuş şekil renk doku her bişeyi değişiyormuş

İnşallah birden her şeyden soğudum sanki korku bastı karnımda hareket eden çocuk benim mi diyorum allahım geçsin bu his ne kadar pozitif ve cesaretliydim

Bende böyle duygular cok yaşıyorum. Sonra daha 20 sinden once dogum yapan ilkel şartlarda hatta evde çoğu yalniz dogum yapan kişilerin hayatlarını cok dinledim onlar aklıma geliyor.
85 yasinda bir teyzemiz var burada. Sancim tuttu geceydi kaynanami çağırdım çağırdım.kalkmadi. comeldim kendim doğurdum. Cocugu da pijamama sardım sabahladık öylece diye anlatıyor. Kaynanasi sabah kalkmış aa doğurdun mu hiç duymadım demis. Kocasi asker. Sen düşün bizim imkanlarımız nasil.

Neee
Annemde eskiden karılar tarlada doğurur çocuğu sırtına bağlar işine devam ederdi diye anlatıyor

Eco ben galiba sezaryen olcam bunu birilerine söylersem rahatlayacağımı hissediyorum evet sezaryen en güzeli kolayı oh mis şıppadanak çıkarcaklar çocuğu
Gidiyorsun gayet planli fönlü bakımlı. 15 dk cocuk disarda. Yarim saate kucağında. Konfora bak

Neee
Annemde eskiden karılar tarlada doğurur çocuğu sırtına bağlar işine devam ederdi diye anlatıyor
Ise devam etmek biraz ütopik
Ama muhtemelen yuruye yuruye geliyorlar iste

Kiz ben kecilere cok üzülüyorum. Tarlada doğuruyor. Yavrularını çoban kucaklıyor anneleri önden tin tin geliyor belgesellerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…