- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Benim çarşamba 25 ocak canımsemataha 2 Şubat
Z ZeynepBetulll 3 şubat
@Yazınsevinci 24 ocak
L LadyRuby 25 ocak
Kızlar doğum tarihleri böyle mivar mı başka bu hafta?
Tamam canımBenim çarşamba 25 ocak canım
benim 10 günüm kalsa aklım uçar heraldeşurda on gün sonra çocuğum olucak ve ben aanki hazır değilim basıl doğurucammnasıl bakıcam annemde burda iyice duygusallaştım hüngür hüngür ağlamak istiyorum ben hazır değilim diyeherkese oluyor mu bu arkadaşlar yoksa ben mi hassasım kaldıramıyor muyum
Ya ben aslında annem geldikten sonra böyle oldum o gelmeden önce saha cesaretliydim. O gelince gitti tüm cesaretim çocuk gibi oldumNormal bunlar senin yine annen gelmiş benim kimsem yok istanbuldayız gurbet annem çarşamba akşam gelecek bugün dedim erken gelsen
Dünden beri yatıyorum yatmaktan sırtım ağrıdı
Bu kadar enerjimin düşeceğini bilmezdim ben çok hareketli biriyim normalde 3. Dogum olacak ama ilkler başkaymış kızlar ben 1. De sezeryan oldum sancı çekerken yanımda biri ile tanışmıştım onu ziywwtee gitmiştim.o kadar iyiydim 2. De doğumdan bşr gün önce market AVM geziyordum
Ama bu ne ya 37. Oldum suan kalkamıyorum yerimden ya bi çorba yaptım zorla oda
Vücudumu kaldıramıyorum resmen
Bugün de acayip kasılma ağrı var dr.a gitmeye korkuyorum
Kesinlikle ilk başlarda can sıkıntısından giriyordum şimdi resmen ihtiyaç benim için burasıHassas değilsin bacım. Hepimiz aynı yollardan geçiyoruz, yıkılıyoruz dağılıyoruz yapamıcaz sanıyoruz düşündükçe üzülüp kendimizi kahrediyoruz. Ama sonra düzeliyoruz.
Ya ben burası olmasa kafayı yerdim mesela. Yaşadığım şeylerde tek olmadığımı görünce içim rahatlıyor yalan yoksadece benim götüm, başım ve psikolojim dağılmış olsaydı kötü olurdu yani ahsjsj
Zeref seninde 24 gün kalmış çokta şey değil yanibenim 10 günüm kalsa aklım uçar heralde
bazen bana da annem beni düşündüğüne dair şeyler söyleyince ben de tuhaf oluyorum beni düşünme sen diyorum. nasıl düşünmeyeyim diyor. düşünme işte ben hallederim diyorum istemiyorum düşünmesiniYa ben aslında annem geldikten sonra böyle oldum o gelmeden önce saha cesaretliydim. O gelince gitti tüm cesaretim çocuk gibi oldum
sus kiz çok var dahaZeref seninde 24 gün kalmış çokta şey değil yani
Hem eğitimi de iade etmiş doğurmucam diyesus kiz çok var daha
Hiç bakmadım oraya büyüdü mü ne oldu ama jiletle yaptım ben canım. Her banyoda yapıyorum.
Bende esnek biri değilim elim ulaşmıyor bide jilet hiç kullanmadım kullanasım yok. Benimki de şu an ağda değse sünecek gibi duruyorsakın ağda yapma ben yaptırdım pişman oldum aşırı hassaslaşmış yumuşamış ömrümden ömür gitti . ama kendim de yetişemiyordum jilet falan imkansız yani ulaşmak
Benimki de benim mi babannemin mi bilemiyorum o derece olmuşBende aynada bakmıştım büyümüş değişmiş bana ait değil zaten hafif rengi de değişmişağda bantları kullandım ayna karşısında yaptım ama 5 dk lık yer 1 saat sürdü yerinde olsam kuaföre giderdim 5 dk da halleder sen uğraşma artık bende bu hafta kuaföre gitmeyi düşünüyorum bu da tarihte ilk olacak bana oğlumda doğuma kadar hep kendim yapmıştım bunda ulaşamıyorum bir türlü
36ya yeni girdim 38 dolunca alalım demişti. jilet yapsam erken olur, ağda yapasım var korkuyorumOf benimki de ikinci hamilelik olmasından sebep aynadan bakinca resmen açıklık var içeriden birseyler görüyorumbende bu birkaç gün içinde kıl tüy işini halletme niyetindeyim. Jilet kullanırım diye düşünüyorum
Benimki de benim değil resmenKavuşmaların en güzeliRabbim sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin size buradaki bu tüm konuşmalarımız işte bu melekler için. Nasıl guzel bir emanetsin sen yavrum
Bizim göt hassas noktamızbı video var babası bebeğine duş aldırıyor, yeni doğan henüz, götü avuca sığıyor biz de avuca sığan göt hayaliyle bekliyoruz o nedenle bezler büyük bile gelebilir
Geçen fitil atarken uzun bir aradan sonra karşılaştım kendileriyleben hala aynı benim ama ondan eser kalmamış tanıyamadım rengi koyulasmış, dolgunluğu gitmiş ama genişlemiş gibi, inşallah toparlanır
Karnıma ağrılar girdi bana noluyosaaasemataha 2 Şubat
Z ZeynepBetulll 3 şubat
Y Yazin Sevinci 25 ocak
L LadyRuby 25 ocak
Kızlar doğum tarihleri böyle mivar mı başka bu hafta?
İnşallah birden her şeyden soğudum sanki korku bastı karnımda hareket eden çocuk benim mi diyorum allahım geçsin bu his ne kadar pozitif ve cesaretliydim
Eco ben galiba sezaryen olcam bunu birilerine söylersem rahatlayacağımı hissediyorumKarnıma ağrılar girdi bana noluyosaaa
NeeeBende böyle duygular cok yaşıyorum. Sonra daha 20 sinden once dogum yapan ilkel şartlarda hatta evde çoğu yalniz dogum yapan kişilerin hayatlarını cok dinledim onlar aklıma geliyor.
85 yasinda bir teyzemiz var burada. Sancim tuttu geceydi kaynanami çağırdım çağırdım.kalkmadi. comeldim kendim doğurdum. Cocugu da pijamama sardım sabahladık öylece diye anlatıyor. Kaynanasi sabah kalkmış aa doğurdun mu hiç duymadım demis. Kocasi asker. Sen düşün bizim imkanlarımız nasil.
Gidiyorsun gayet planli fönlü bakımlı. 15 dk cocuk disarda. Yarim saate kucağında. Konfora bakEco ben galiba sezaryen olcam bunu birilerine söylersem rahatlayacağımı hissediyorumevet sezaryen en güzeli kolayı oh mis şıppadanak çıkarcaklar çocuğu
Ise devam etmek biraz ütopikNeee
Annemde eskiden karılar tarlada doğurur çocuğu sırtına bağlar işine devam ederdi diye anlatıyor
Evet ne terin suyun içinde kalcam sonra tır çarpmış gibi karşılicam cocikimiGidiyorsun gayet planli fönlü bakımlı. 15 dk cocuk disarda. Yarim saate kucağında. Konfora bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?