• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Haa bu hafta da başka bir arkadaş grubumuz teşrif ettiler. 1 hafta buradalarmış. Geçen geldiklerinde evde mangala davet etmiştik ona saysınlar bu sefer eve alamam 🤣domuz gribiyiz zaten pissss öğğğğğ hastalıklıyız. Çocukları anama bırakır yemeğe çıkartırım. Adam olana çok bile bence.
Ya zaten onların kendi düşünmeli doğuma ne kalmış ki seni zorlayamazlar illa görmek iatiyolarsa çocuk oyun alanı olan bir yerde bir saat kahve için ben diyomda bende yapamıyorum 😜😜 ama yapacam artık 😂😂

Ay benim de arkadaşım eşiyle gelecekmiş Erzuruma 🙃 bebişi de görürüz diyor. Yıllarca gelmediler gelmediler. Tam doğum zamanı gelecekler 😂şaka gibiler. Neyse artık misafircilik beklemesinler yapacak bir şey yok. Ne doğum öncesi ne doğum sonrası ilgilenmem mümkün değil zaten canım burnumda. Sesim de götüme kaçmış. Bebeklerim arabanın arkasında uyudular. Evi bok götürüyor ve iki hafta boyunca değişen bir şey olmayacak bu konuda bok götürmeye devam edecek. Haftasonu eşime temzleteyim diyorum ama bakalım haftadır tamam temizleyeceğim diyor tık yok. Bir de üstüne şubat tatili başladı. Büyük bebem de evde. Evde iki çocukla ev iyice uçar artık. Hatta ben eve balon bağlayayım UPdaki gibi uçuralım 🤣herkesten ve her şeyden kurtulalım.
sen bi süre telefonları kapat artık ulaşamasınlar sana😬

Haa bu hafta da başka bir arkadaş grubumuz teşrif ettiler. 1 hafta buradalarmış. Geçen geldiklerinde evde mangala davet etmiştik ona saysınlar bu sefer eve alamam 🤣domuz gribiyiz zaten pissss öğğğğğ hastalıklıyız. Çocukları anama bırakır yemeğe çıkartırım. Adam olana çok bile bence.
Değil birini evde ağırlamak başkasının evine bile gitmek istemiyorum , yeterince camış gibi gerilemiyorum çünkü batıyor bana koltuk 😬

Ya zaten onların kendi düşünmeli doğuma ne kalmış ki seni zorlayamazlar illa görmek iatiyolarsa çocuk oyun alanı olan bir yerde bir saat kahve için ben diyomda bende yapamıyorum 😜😜 ama yapacam artık 😂😂
Diyoruz da dilimizde 🙃🤪 ben de bakayım evi temizilersem kesin davet ederim pis huyum kurusun püğğğğ

Arkadaşlar a101de 40lı familia kalmamış ama kendime mara manikür şeyi aldım bebe doğunca lazım olur diye çok övüyorlardı 😀 bi manikür de 250 tl olmuş zaman tasarruf zamanıdır dedim aldım ahdjdjs neye niyet neye kısmet
İşe yarıyor o bende de var 👍

Kizlar selam 37+2 den sesleniyorum bende yemin ederim böyle bir bel ağrısı yok😩 resmen belimi cart diye ikiye ayırıyorlar, bu doğum belirtisi midir? Pilates toplariyla kendimi duvardan duvara vuruyorum yok bana mısın demiyo😃 Allah rızası için bisey diyin siz neler yapıyorsunuz böyle agriniz varsa magnezyum da alıyorum yok anam gecmiyo 🫣

Kizlar selam 37+2 den sesleniyorum bende yemin ederim böyle bir bel ağrısı yok😩 resmen belimi cart diye ikiye ayırıyorlar, bu doğum belirtisi midir? Pilates toplariyla kendimi duvardan duvara vuruyorum yok bana mısın demiyo😃 Allah rızası için bisey diyin siz neler yapıyorsunuz böyle agriniz varsa magnezyum da alıyorum yok anam gecmiyo 🫣
Yırt üstü yere yatıyorum canım okadar iyi geliyor ki iki seksen uzan yere kaburgalar yerinde oynuyor karın büyüdükçe öne cekiliyor oda mahvediyor uzan yere sert zemine bana çok iyi geldi

Arkadasimin dogumu siddetli bel agrisiyla baslamisti olabilir belki😕

Yırt üstü yere yatıyorum canım okadar iyi geliyor ki iki seksen uzan yere kaburgalar yerinde oynuyor karın büyüdükçe öne cekiliyor oda mahvediyor uzan yere sert zemine bana çok iyi geldi
Sirt üstü yatmak çok istiyorum ki eminim cok faydali olcak belime ama doktorum asla sirt üstü yatmak yok dedi korkumdan yatamıyorum canim☹️

Bırak nasıl istiyosan öyle olsun kırılan kırılsın yanında kim olmasını istersen o olsun hiç takma kafana küserse küssünler,,
benim annem ve iki kardeşim gelecek kızımada bakacaklar böylece hastanededr genelde eşim olacak eşim=ben sadece onla rahat ediyorum, ilk doğumumda iki ailede uzaktaydı önce eşimin ailesi geldi gittiler sonra annem geldi ev küçük ben sırayla gelmelerini istedim ozamanlar yıllar önce,, sonra laf etmişler annesi niye sonra geldi diye niyr olacak ota boka küsüyosunuz diye önce siz gelin dedik ,,bidaha öyle düşünceli olmam annem telefonda ağladı benle ben annemi isterim önce ozaman kardeşlerimde küçüktü çok kalamadı ama anne işte yürek dayanmıyor aklı bende kalmıştı. Şimdiki doğumum ben ne istersem o olur kimsenin kırılmaya hakkı yok
Canım ilk doğumunda küçük müydün? İnsan yaşı daha genç olunca bilemiyor herhalde herkesi idare edeyim diye kendini yıpratıyor benim annem beni yirmilerin başında doğurmuş, lohusalığını anlatınca diyorum niye yaptın bunu kendine?
Aman ben gelmişim neredeyse kırkıma başka çocuğum olacak mı Allah bilir artık dediğin gibi alınan alınsın darılan darılsın. Zaten bence darılmayacaklar da çünkü olgunlukla karşıladılar.
Ben soranlara eşimle şöyle karar aldık kim doğuruyorsa onun annesi gelecek diyorum 😂 ikinciyi eşim doğurursa onunki gelir gayet adil bence

Sirt üstü yatmak çok istiyorum ki eminim cok faydali olcak belime ama doktorum asla sirt üstü yatmak yok dedi korkumdan yatamıyorum canim☹️
Vallaha ben yatıyorum yoksa geçmiyor çok kötü oluyorum belki uyurkende bilmeden sırt üstü yatiyorumdur Allah'a emanet 🤲🤲🤲

İyi günler kızlar
Nasılsınız
Ben sabah işe giderken merdivenden düştüm bi kaç merdiven kaydım popo üstü bir korktum
Hemen bebeğin hareketlerini takip ettim bi süre tık yoktu sonradan hareket etti allahtan ama kuruk şokumu acayip açıyor zor oturuyorum
Hamileliğe birde bunu ekledim tam oldu
İnş çabuk geçer
Bir ara biri daha düşmüştü acaba onunda kuyruk şokumu acıkmış mıydı yada yaşayan var mı?

Canım ben de düşmüştüm ama benimki hafif bi düşüştü, çok geçmiş olsun

Çok haklısın yaz.
Benim de kız kardeşim iki günlüğüne de olsa, gelmek istiyor eşim dedi. Dedim kusura bakmayın; sezeryan sonrası zor oluyor, meme mama bez derken, erkek de pek olmuyor evde dedim. Yok abla, doğumdan önce gelcek dedi; buyursun gelsin dedim yine de napıym ya. Oysaki hiç gelmese su dönem bana en iyisi. Hamileliğinin son zamanlarında, serklajı , küçük çocuklu, 2+1 evli kadının evine ille de eşim gelcek diye tutturması da ilginç ama ses etmedim şimdi küsmesin diye.
Ben olsaydım ona asla böyle yapmazdım işte.
Ya renkli ben senin küçük enişteyi hiç anlamadım ne meraklıymış ziyarete 🙂 işi vs de mi yok? İzin mi alacak? kardeşin mi sürüklüyor ki? Neyse dediğin gibi doğum sonrası geleceğine önden gelsin gitsin bari.

Canım ilk doğumunda küçük müydün? İnsan yaşı daha genç olunca bilemiyor herhalde herkesi idare edeyim diye kendini yıpratıyor benim annem beni yirmilerin başında doğurmuş, lohusalığını anlatınca diyorum niye yaptın bunu kendine?
Aman ben gelmişim neredeyse kırkıma başka çocuğum olacak mı Allah bilir artık dediğin gibi alınan alınsın darılan darılsın. Zaten bence darılmayacaklar da çünkü olgunlukla karşıladılar.
Ben soranlara eşimle şöyle karar aldık kim doğuruyorsa onun annesi gelecek diyorum 😂 ikinciyi eşim doğurursa onunki gelir gayet adil bence
Sayılmam canım 25 yaşındayfıö ama işte o tarafın ilk torunu gönülleri kalmasın demiştim her iki ailede fatklı şehirde olunca çok sıkıntı oluyor bu işler😂 ama artık kimin faydası olacaksa o gelsin ki evde bir yavrum daha var sadece yedirmeyw içirmeye değil onu ruhende doyuracak insanlar gelsin diye bekar kardeşiöide çağırdıö teyze yeğen gezerler annem yemekle ilgilenir benle ilgilenir, sonra kuzenleri gelevek ev kalabalık olavak ama olsun onlar kendileri hiç sıkıntı yapmazlar

Back