2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar selam,
Ben 6+3’teyim. Sabah 10:30 gibi kahvaltı yapıyorum. Öğlen 14:00’te yemek yiyorum. Sonra 18:00-19:00 gibi tekrar yemek yiyorum.
23:00 gibi de tekrar atıştırıyorum. Günde 2-2,5 lt su içiyorum. Bahsettiğim saatlerde acıkınca elim ayağım titriyor. Baygınlık geçirecek gibi oluyorum. Benim gibi olan var mı? Bu arada şeker ya da insülin direncim yok.

donemsel olabilir canim bende 11 de kahvalti 6 da aksam yemegi yiyorum o kadar, aralarda ne canim istiyor ne midem aliyor. seninki de az ve sIk yeme sekli olmus

Kız mı olacak acaba cinsiyeti

Valla bulantı bekliyorum işte kızımda bulantı çok kötüydü onun dışında herşey aynı çikolatadan tiksinme bile aynı canım hep meyve istiyor falan bakalım kız mı olacak erkek mi çok merak ediyorum.

Valla aynen öyle deli gibi açsın ama tiksinti var yiyemiyorsun

Off of hamileliğim çok güzel geçti benim bir tek bu konu sıkıntılı ya valla hiç ozlemedigim tek konu bu oldu şimdi tiksinti var bende de bulantı da gelince tam olur

Ben bir yemeği düşününce o yemeğin kokusunu hissediyorum ve otomatik olarak midem bulanıyor

Aynı şeyler vallahi bende şimdi olan bu geçen kızım çikolata sürdürdü ekmeğine o bile koku yaptı sanki tiksindim şimdi markete gidiyorum canım tatlı istiyor çikolatalı olmayacak kakaolu olmayacak falan öyle arayıp bir sey almadan geliyorum genelde

Merhabalar beni de grubunuza dahil edin :))

Merhaba hoşgeldin sefalar getirdin

Kızlar bende insülin direnci vaf matofin kullanıyordum doktor hamile kalınca da kesme dedi devam ediyorum. Varmı benim gibi bu ilacı kullanan
Bende öyleyim canım. Doğurana kadar kullanacaksın dedi. Gebelik şekeri riskiyle uğraşmamak adına diye açıkladı

Hanımlar etsiz çiğ köfte yediniz mi bu süreçte
Canınız çekiyorsa yiyin bence Doktorum kola bile içebilirsin isterse canın demişti. %80 sağlıklı beslenip %20 istediğin şeylerden yiyebilirsin demişti. Kadın sadece türk kahvesine ve hurmaya takık bu dönemde . Ben geçen burger king söyledim kola içmem zaten ama burgerda pek sağlıklı sayılmaz daha kötü hatta arada olacak böyle şeyler mutlu anne mutlu bebek

Bende glifor kullanıyorum günde 2 kez bırakma dedi doktorum bir daha gidince yine sorcam ama sanirim çocuğa zararı yokmuş öyle dedi
Evet bana da doktor zararsız dedi. Ben hamile olduğumı öğrenir öğrenmez kendime kesmiştim. Şeker ve insilün sonucum korkunç çıktı. Doktor asla kesme hem kg nuzu da kontrol altına alır dedi. Kullanıyoruz bakalım

Kızlaaar aranızda migren hastasi olup hamiş olan var mı? Sabah sabah baş ağrısıyla gözümü açtım ilaç da içemiyorum. Nasıl geçecek bu illet ya
Bende migren hastasiyim ilk gebeligimde inanırmışım hiç ağrımadı ben çok şaşırmıştım migren taşı kullanırdım başlamadan patil içerdim baska yapacak hicbirse yok çok geçmiş olsun

Türk kahvesi içmemi diyor dibek olur mu o da mı aynı

Adet gecikmesi ben göğüs ağrısı dışında belirtisi olmayan sadece ben olamam değilmi
Ben de varım.
Hiçbir belirtim yok ve ben bunu kafama takıyorum. Sanki midem bulansa iştahım kaçsa birşeylerden tiksinsem bebeğimin iyi olduğunu anlayacak gibiyim. Daha önce kayıplarım var. Endişe etmemek mümkün değil.

Gebeliği öğrenince hevesle gebelik takip programları indirmiştim. Geçen hafta sat a göre 7+2 iken kontrole gittim. Geç döllenme 5+4 sün dedi doktor. Şimdi hem kafam karıştı hem hesabım. Programlara bakasım bile gelmiyor. Ben mutlu bir gebe olmak istiyorum. Ama çok mutsuz ve endişeliyim.

Döllenme tarihini ilişki tarihini hatırlıyorsan öyle girebilirsin. Ben de satımı net bilmiyorum. İlişki tarihine göre hesapladım.

Türk kahvesi içmemi diyor dibek olur mu o da mı aynı
evet kafein yasak dedi. Dibek bilmiyorum içeriğini kafein oranını Kafeinsiz kahveleri tüketiyorum ben de canım çok isterse. Kafeinsiz türk kahvesi ve kafeinsiz çekirdek kahve aldım Her doktor farklı yorum yapabilir ama bazıları bir iki fincandan birşey olmaz diyor bence de öyle ama doktorum böyle söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…