- 18 Haziran 2022
- 133
- 259
- 33
Çok sağol canımMaşallah olsun o güzel sürprizesağlıkla gelsin
donemsel olabilir canim bende 11 de kahvalti 6 da aksam yemegi yiyorum o kadar, aralarda ne canim istiyor ne midem aliyor. seninki de az ve sIk yeme sekli olmusKızlar selam,
Ben 6+3’teyim. Sabah 10:30 gibi kahvaltı yapıyorum. Öğlen 14:00’te yemek yiyorum. Sonra 18:00-19:00 gibi tekrar yemek yiyorum.
23:00 gibi de tekrar atıştırıyorum. Günde 2-2,5 lt su içiyorum. Bahsettiğim saatlerde acıkınca elim ayağım titriyor. Baygınlık geçirecek gibi oluyorum. Benim gibi olan var mı? Bu arada şeker ya da insülin direncim yok.
gelirken birseyler getirmesini istemesem hic soylemezdim gelince gorurdu ama kiyamadim ana yuregi isteyazık kadına
Bi de kadıncağzın geleceği tarih bile belli ama ondan da haberi yok
Kız mı olacak acaba cinsiyeti
Valla aynen öyle deli gibi açsın ama tiksinti var yiyemiyorsun
Ben bir yemeği düşününce o yemeğin kokusunu hissediyorum ve otomatik olarak midem bulanıyor
Merhabalar beni de grubunuza dahil edin :))
Bende öyleyim canım. Doğurana kadar kullanacaksın dedi. Gebelik şekeri riskiyle uğraşmamak adına diye açıkladıKızlar bende insülin direnci vaf matofin kullanıyordum doktor hamile kalınca da kesme dedi devam ediyorum. Varmı benim gibi bu ilacı kullanan
Canınız çekiyorsa yiyin benceHanımlar etsiz çiğ köfte yediniz mi bu süreçte
Evet bana da doktor zararsız dedi. Ben hamile olduğumı öğrenir öğrenmez kendime kesmiştim. Şeker ve insilün sonucum korkunç çıktı. Doktor asla kesme hem kg nuzu da kontrol altına alır dedi. Kullanıyoruz bakalımBende glifor kullanıyorum günde 2 kez bırakma dedi doktorum bir daha gidince yine sorcam ama sanirim çocuğa zararı yokmuş öyle dedi
Canim gozun aydin olsun hikayeni biliyorum cok dua etmistim Rabbim hayirli ugurlu etsin hoş geldin aramizaMerhabalar beni de grubunuza dahil edin :))
G Ü N A Y D I NGünaydınlar kızzzzzlarrrrrr
Bende migren hastasiyim ilk gebeligimde inanırmışım hiç ağrımadı ben çok şaşırmıştım migren taşı kullanırdım başlamadan patil içerdim baska yapacak hicbirse yok çok geçmiş olsunKızlaaar aranızda migren hastasi olup hamiş olan var mı? Sabah sabah baş ağrısıyla gözümü açtım ilaç da içemiyorum. Nasıl geçecek bu illet ya
Türk kahvesi içmemi diyorCanınız çekiyorsa yiyin benceDoktorum kola bile içebilirsin isterse canın demişti. %80 sağlıklı beslenip %20 istediğin şeylerden yiyebilirsin demişti. Kadın sadece türk kahvesine ve hurmaya takık bu dönemde . Ben geçen burger king söyledim kola içmem zaten ama burgerda pek sağlıklı sayılmaz daha kötü hatta arada olacak böyle şeyler mutlu anne mutlu bebek
Ben de varım.Adet gecikmesi ben göğüs ağrısı dışında belirtisi olmayan sadece ben olamam değilmi
Oh ne güzel bende aynı böyleyim ama yeni yeni bi mide bulantısı geliyor gidiyorAdet gecikmesi ben göğüs ağrısı dışında belirtisi olmayan sadece ben olamam değilmi
Döllenme tarihini ilişki tarihini hatırlıyorsan öyle girebilirsin. Ben de satımı net bilmiyorum. İlişki tarihine göre hesapladım.Gebeliği öğrenince hevesle gebelik takip programları indirmiştim. Geçen hafta sat a göre 7+2 iken kontrole gittim. Geç döllenme 5+4 sün dedi doktor. Şimdi hem kafam karıştı hem hesabım. Programlara bakasım bile gelmiyor. Ben mutlu bir gebe olmak istiyorum. Ama çok mutsuz ve endişeliyim.
evet kafein yasak dedi. Dibek bilmiyorum içeriğini kafein oranınıTürk kahvesi içmemi diyordibek olur mu o da mı aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?