- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Benim de belirtilerim çok nadir bir kaç günde bir , mesela dün bulantım vardı ama bir haftadır midem hiç bulanmamıştı. Göğüs hassasiyetim dışında sürekli bir belirtim yok. Canınızı sıkmayın her hamilelik bambaşkaAdet gecikmesi ben göğüs ağrısı dışında belirtisi olmayan sadece ben olamam değilmi
Çok bir bilgim yok ama belki ilerleyen haftalarında sat gününü yakalar tarih olarak. Ama en önemlisi sağlıklı olması canım erken döllenmiş geç döllenmiş üzme kendini hepsi geçici çünkü sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım da inşallahGebeliği öğrenince hevesle gebelik takip programları indirmiştim. Geçen hafta sat a göre 7+2 iken kontrole gittim. Geç döllenme 5+4 sün dedi doktor. Şimdi hem kafam karıştı hem hesabım. Programlara bakasım bile gelmiyor. Ben mutlu bir gebe olmak istiyorum. Ama çok mutsuz ve endişeliyim.
Neyse bende içmeyeyim barievet kafein yasak dedi. Dibek bilmiyorum içeriğini kafein oranınıKafeinsiz kahveleri tüketiyorum ben de canım çok isterse. Kafeinsiz türk kahvesi ve kafeinsiz çekirdek kahve aldım Her doktor farklı yorum yapabilir ama bazıları bir iki fincandan birşey olmaz diyor bence de öyle ama doktorum böyle söyledi
Kızlar selam,
Ben 6+3’teyim. Sabah 10:30 gibi kahvaltı yapıyorum. Öğlen 14:00’te yemek yiyorum. Sonra 18:00-19:00 gibi tekrar yemek yiyorum.
23:00 gibi de tekrar atıştırıyorum. Günde 2-2,5 lt su içiyorum. Bahsettiğim saatlerde acıkınca elim ayağım titriyor. Baygınlık geçirecek gibi oluyorum. Benim gibi olan var mı? Bu arada şeker ya da insülin direncim yok.
Bende öyleyim canm hatta neredeyse masa hiç toplanmıyo ewe kahvaltı 7de başlıyo uyuyana kadr sürekli Bi atıstırma bıktım artk amaKızlar selam,
Ben 6+3’teyim. Sabah 10:30 gibi kahvaltı yapıyorum. Öğlen 14:00’te yemek yiyorum. Sonra 18:00-19:00 gibi tekrar yemek yiyorum.
23:00 gibi de tekrar atıştırıyorum. Günde 2-2,5 lt su içiyorum. Bahsettiğim saatlerde acıkınca elim ayağım titriyor. Baygınlık geçirecek gibi oluyorum. Benim gibi olan var mı? Bu arada şeker ya da insülin direncim yok.
Ben dün çok fena oldum. Elim ayağım titremeye başladı. Normalde 18.00 da akşam yemeği yerdik, dün 19.30 da yedik diye oldu hep. Zar zor kalktım da yemeğe gittik. İlk gebeliğimde gebelik şekeri çıkmıştı , ondan mı acaba diye düşündüm . Hatta doktora gidip kan vermek istiyorum bugünBende öyleyim canm hatta neredeyse masa hiç toplanmıyo ewe kahvaltı 7de başlıyo uyuyana kadr sürekli Bi atıstırma bıktım artk ama
Ben de senin gibiyim toplasan 4 kere falan siddetli bulanti yasadim gogus hassasiyeti hep vardi basindan beri arada minik kasik batmalari oluyo halaBenim de belirtilerim çok nadir bir kaç günde bir , mesela dün bulantım vardı ama bir haftadır midem hiç bulanmamıştı. Göğüs hassasiyetim dışında sürekli bir belirtim yok. Canınızı sıkmayın her hamilelik bambaşka
Ben sabah 10 gibi kahvalti yapiyorum 2 3 gibi meyve kefir kuruyemisli bi ara ogun aksam 8 gibi de aksam yemegi oyle acikmam fakan hic olmuyo bazen ara ogun bile yaomadigim oluyorBen dün çok fena oldum. Elim ayağım titremeye başladı. Normalde 18.00 da akşam yemeği yerdik, dün 19.30 da yedik diye oldu hep. Zar zor kalktım da yemeğe gittik. İlk gebeliğimde gebelik şekeri çıkmıştı , ondan mı acaba diye düşündüm . Hatta doktora gidip kan vermek istiyorum bugün
Bende böyleyim saat başı midem kazınıyor. Fazla yiyince hazımsızlık ve bulantı oluyor az az sütekli bişiler yiyorum. Bi de kabızlık bu hiç geçmiyor galiba değil mi doğuma kadarBende öyleyim canm hatta neredeyse masa hiç toplanmıyo ewe kahvaltı 7de başlıyo uyuyana kadr sürekli Bi atıstırma bıktım artk ama
Belki ara öğüne ihtiyacın vardır canım. Meyve , kuruyemiş fln ekleyebilirsin.Kızlar selam,
Oğlumun doğum yeri Lefkoşa. Şimdiki bebeğe de haksızlık olmasın diye burda olur canımgelirken birseyler getirmesini istemesem hic soylemezdim gelince gorurdu ama kiyamadim ana yuregi istekismetse sen nerde dogum yapmayi dusunuyorsun? Tr mi KKTC de mi?
Anneciğine katılıyorum ben. Çünkü benim hamileliklerim o şekilde ilerledi. Bulantı, kusma, bayılma ne ararsan vardı ve kızıma hamileydim.Canım anam belirtisizliği erkek bebeğe yoruyorböyle bişey var mı bilmiyorum ama abimde belirtisi olmamış hiç bende de doğuma giderken bile kusuyormuş. Teyzemlerde de durum böyleymiş.Cinsiyetle bağlantısının olmadığını düşünüyorum ben tabi her gebelik farklı ondan dolayıdır
Kayısı, erik fln yesen faydası olur mu acaba bilemiyorum ama canım suyu 3 litre bi iç ve o günü gözlemle. Şikayetin kalmicakBende böyleyim saat başı midem kazınıyor. Fazla yiyince hazımsızlık ve bulantı oluyor az az sütekli bişiler yiyorum. Bi de kabızlık bu hiç geçmiyor galiba değil mi doğuma kadar
Benim de boyle ya 4 kere bulantim oldu sanirim cekilmez derecede onun haricinde iyiydim cok sukur bakalim erkek mi kiz mi gelecekAnneciğine katılıyorum ben. Çünkü benim hamileliklerim o şekilde ilerledi. Bulantı, kusma, bayılma ne ararsan vardı ve kızıma hamileydim.
İştah açılması , cok cok hafif bulantı oğluma hamileydimkeeeee
Sende nasıl durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?