2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben evlendigim ilk aylarda bu tarifi yapıp esime supriz yaptim
Adam urfali tabi. Ben blendirla çektim bu arada el değmeden hazirladim resmen. Görüntü ihtibari ile birebir cig kofte. Ben tadına bayıldım açıkçası cok guzel oldu. Ama eşim ağzına attığı gibi sakin bir daha bunu yapıp beni heveslendirme bu nedir dedi bir daha bu ise kalkismadim. burada hep yapiyorlar zaten. Bana da birazcık ayri yapiyoar sogansiz sarimsaksiz acısız sagolsunlar.

Şehir dışına çıkarken mide bulantısı için ilaç kullandınız mı?

Ay babam da etli Orjinal yapar tabi ki onun tadının yerini tutamaz. Blender olanı ben sevmiyorum, elle yoğuruyor eşim. Güzel oluyor. Hazırları hiç yiyemem zaten macun gibi

Hayırlısıyla lohusaligi tadayım sonra burdan paylaşırım ins sevip sevmediğimi kısmetse 7.ayda annem gelecek yalniz olmamak da iyi olur herhalde o dönemde. Hic değilse bilgili biri olmus olacak yanımda, ama o Bilge insanın bundan henuz haberi yok

Ben ilk kızıma hamileyken çok isteyip yemiştim ilk aylarda ama ben yaklaşık 4,5 ay kustugum için onu da kusmustum 1 buçuk saat canımın istediğini bile yiyemiyorum bu nasıl hamilelik diye ağlamıştım
Aynen canım açılmaya görüyum hemen kusuyorum

Ay ben biraz önce bol soğanlı patates salatasından dayanamayıp 2 kaşık yedim ve şu an aşırı pişmanlık içindeyimm

Aynen canım açılmaya görüyum hemen kusuyorum

Off çok kötü o ben biliyorum çok ağlamıştım yukselenim yengeç bir de şimdi de duygusalım çok ama bu sefer henüz bulantı başlamadı

Ay ben biraz önce bol soğanlı patates salatasından dayanamayıp 2 kaşık yedim ve şu an aşırı pişmanlık içindeyimm

Ayy önce istiyor caniniz sonra bulanıyor değil mi benim bu sefer bakinca tiksinti oluyor yiyemiyorum ama hiç bulanmadı henüz gerçi biraz erken sayilabilir 5+6 olacak yarim saate

yazık kadına
Bi de kadıncağzın geleceği tarih bile belli ama ondan da haberi yok

Aynen önce yiyorum sonra fena oluyorum. Senin de başlamaz inşallah 6 - 7 gibi başlıyor genelde

Aynen önce yiyorum sonra fena oluyorum. Senin de başlamaz inşallah 6 - 7 gibi başlıyor genelde
Evet bunu demek için erken ondan bulantim yok diyemiyorum ama şanlık yok en azından tiksinti var. Mesela çikolata görünce yiyen birini bile görünce öğreniyorum ki ben aşırı severim çikolata normalde

Evet bunu demek için erken ondan bulantim yok diyemiyorum ama şanlık yok en azından tiksinti var. Mesela çikolata görünce yiyen birini bile görünce öğreniyorum ki ben aşırı severim çikolata normalde
Kız mı olacak acaba cinsiyeti

Valla aynen öyle deli gibi açsın ama tiksinti var yiyemiyorsun

Ben bir yemeği düşününce o yemeğin kokusunu hissediyorum ve otomatik olarak midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…