- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Ben evlendigim ilk aylarda bu tarifi yapıp esime supriz yaptim
Şehir dışına çıkarken mide bulantısı için ilaç kullandınız mı?Kızlar merabalar 8+6 dan selamlar
Ufak bir şehir dışı gezisi yapmıştım gerçi bu bulantıyla pek keyifli geçmedi,, ama benim pik yaptı bulantım dayanamıyorum bulantıdan asla bişey yiyemiyorum iki meyve yersem kusuyorum dolabın kapağını bile açamıyorum ama geççek inşaAllah
Bende glifor kullanıyorum günde 2 kez bırakma dedi doktorum bir daha gidince yine sorcam ama sanirim çocuğa zararı yokmuş öyle dediKızlar bende insülin direnci vaf matofin kullanıyordum doktor hamile kalınca da kesme dedi devam ediyorum. Varmı benim gibi bu ilacı kullanan
Ay babam da etli Orjinal yapar tabi ki onun tadının yerini tutamaz. Blender olanı ben sevmiyorum, elle yoğuruyor eşim. Güzel oluyor. Hazırları hiç yiyemem zaten macun gibiBen evlendigim ilk aylarda bu tarifi yapıp esime supriz yaptim
Adam urfali tabi. Ben blendirla çektim bu arada el değmeden hazirladim resmen. Görüntü ihtibari ile birebir cig kofte. Ben tadına bayıldım açıkçası cok guzel oldu. Ama eşim ağzına attığı gibi sakin bir daha bunu yapıp beni heveslendirme bu nedir dedibir daha bu ise kalkismadim. burada hep yapiyorlar zaten. Bana da birazcık ayri yapiyoar sogansiz sarimsaksiz acısız sagolsunlar.
Ben ilk kızıma hamileyken çok isteyip yemiştim ilk aylarda ama ben yaklaşık 4,5 ay kustugum için onu da kusmustumHanımlar etsiz çiğ köfte yediniz mi bu süreçte
Hayırlısıyla lohusaligi tadayım sonra burdan paylaşırım ins sevip sevmediğimiBen de sen gibiyim. Eşimin ardında Çin’e bile giderim diodum şansımıza Kıbrıs oldu
Cok güzel bir macera olacak Allah’ın izniyleCanından kıymetli, masum, mis kokulu bir macera hemde sadece Lohusalık işi biraz gerginlikli benim öle oluyor daha doğrusu Lohusalık sevmiyoreee
Aynen canım açılmaya görüyum hemen kusuyorumBen ilk kızıma hamileyken çok isteyip yemiştim ilk aylarda ama ben yaklaşık 4,5 ay kustugum için onu da kusmustum1 buçuk saat canımın istediğini bile yiyemiyorum bu nasıl hamilelik diye ağlamıştım
Aynen canım açılmaya görüyum hemen kusuyorum
Ay ben biraz önce bol soğanlı patates salatasından dayanamayıp 2 kaşık yedim ve şu an aşırı pişmanlık içindeyimm
Hayırlısıyla lohusaligi tadayım sonra burdan paylaşırım ins sevip sevmediğimikısmetse 7.ayda annem gelecek yalniz olmamak da iyi olur herhalde o dönemde. Hic değilse bilgili biri olmus olacak yanımda, ama o Bilge insanın bundan henuz haberi yok
Aynen önce yiyorum sonra fena oluyorum. Senin de başlamaz inşallah 6 - 7 gibi başlıyor geneldeOff çok kötü o ben biliyorum çok ağlamıştım yukselenim yengeç bir de şimdi de duygusalım çok ama bu sefer henüz bulantı başlamadı
Ayy önce istiyor caniniz sonra bulanıyor değil mibenim bu sefer bakinca tiksinti oluyor yiyemiyorum ama hiç bulanmadı henüz gerçi biraz erken sayilabilir 5+6 olacak yarim saate
Evet bunu demek için erken ondan bulantim yok diyemiyorum ama şanlık yok en azından tiksinti var. Mesela çikolata görünce yiyen birini bile görünce öğreniyorum ki ben aşırı severim çikolata normaldeAynen önce yiyorum sonra fena oluyorum. Senin de başlamaz inşallah 6 - 7 gibi başlıyor genelde
Kız mı olacak acaba cinsiyetiEvet bunu demek için erken ondan bulantim yok diyemiyorum ama şanlık yok en azından tiksinti var. Mesela çikolata görünce yiyen birini bile görünce öğreniyorum ki ben aşırı severim çikolata normalde
Valla aynen öyle deli gibi açsın ama tiksinti var yiyemiyorsunOff çok kötü o ben biliyorum çok ağlamıştım yukselenim yengeç bir de şimdi de duygusalım çok ama bu sefer henüz bulantı başlamadı
Ayy önce istiyor caniniz sonra bulanıyor değil mibenim bu sefer bakinca tiksinti oluyor yiyemiyorum ama hiç bulanmadı henüz gerçi biraz erken sayilabilir 5+6 olacak yarim saate
Ben bir yemeği düşününce o yemeğin kokusunu hissediyorum ve otomatik olarak midem bulanıyorOff çok kötü o ben biliyorum çok ağlamıştım yukselenim yengeç bir de şimdi de duygusalım çok ama bu sefer henüz bulantı başlamadı
Ben de aç olduğumun farkında olmuyorum bazen . Halsizleşiyorum, ellerim titriyor. O zaman anlıyorum aç olduğumuValla aynen öyle deli gibi açsın ama tiksinti var yiyemiyorsun
Ben yedim ya bi kere zararliysa daha yemiyim bariHanımlar etsiz çiğ köfte yediniz mi bu süreçte
Şuna o kadar emek vereceğime kılımı kıpırdatmadan monosodyum yerim valla
Okurken bile gaz oldum ahdjshAy ben biraz önce bol soğanlı patates salatasından dayanamayıp 2 kaşık yedim ve şu an aşırı pişmanlık içindeyimm
Sen ben misin acaba yaBen bir yemeği düşününce o yemeğin kokusunu hissediyorum ve otomatik olarak midem bulanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?