- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Nirvana bu galiba bulanti nirvanasiArkadaşlar bu sabah ütü buharından tiksindim
Arkadaşlar bu sabah ütü buharından tiksindim
Tabiki yazarımGittiğin doktoru falan yazar mısın gittiğinde memnun kalırsan
Bizim satımın aynı tarihti. Çok sevindim biz de duyduk kalp atışını benim yaştan dolayı biraz kaygılarım vardı ama kalbini görünce içim rahatladı. Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Merhaba hanımlar tüp bebek gebesiyim bugün 6+6 çok şükür kalp atışını da duyduk Allah herkese nasip etsin inşallah
Gözün Aydın canım ne mutlu ne güzel dimiÇok şükür bebeği gördük kalp atışını da gördük ve dinledik. Nasıl bir mutluluk anlatamam Allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin
Adet tarihime denk gelen gün benimde korkunç bi ağrım oldu senin de o tarih miKızlar benim bugün ilk kez korkunç bir kasık ağrım var. Yanlarıma ve kuyruk sokumuma vuruyor. Normal mi
Turkiyedeki doktorum bana progestan onerdi daha oncr kayiplarim var diye. Burdaki doktor birsey demedi. Kullanip kullanmamakta kararsizim, kanama yokken kullanilsa bi zarari olmazdir demiKullandim sabah aksam hala da kullaniyorum kuzum bugun sordum hatta devam ediyim mi dedim evet devam ediyoruz dedi ben ama lekelenme oadan once baslamistim progestan a
Benim yoktu basladigimda kisa sure bi lekelenmem oldu sonrasinda olmadi ama devam edelim dedi doktorumTurkiyedeki doktorum bana progestan onerdi daha oncr kayiplarim var diye. Burdaki doktor birsey demedi. Kullanip kullanmamakta kararsizim, kanama yokken kullanilsa bi zarari olmazdir demi
benim kanamam olmadigi halde ilk 3 ay ignesini vurunmami soyledi dr um. tup bebekte, gecmiste kayiplariniz varsa yada kanamasi olan gebelere genelde progestan veriliyor zarari yok canim..Turkiyedeki doktorum bana progestan onerdi daha oncr kayiplarim var diye. Burdaki doktor birsey demedi. Kullanip kullanmamakta kararsizim, kanama yokken kullanilsa bi zarari olmazdir demi
evet teşekkür ederimGözün Aydın canım ne mutlu ne güzel dimi
Burda mahalle fırınında eşim pişiriyor getiriyor. Evde yağ kokusu olmuyor en azından .Köz patlıcan biber de iyiymiş en azından sağlıklı şeylerAfiyet olsun canım.
Neyse bu dönem böyle artık biraz tiksinerek geçecek. Az kaldı heralde yaklaşık 1 ay sonra hepimizinki geçmiş olacak
Evet ilk üç ay yorucu ya ne yapalımBurda mahalle fırınında eşim pişiriyor getiriyor. Evde yağ kokusu olmuyor en azından .
İnşallah canım, geçer de işte o zamana kadar birkaç şeyden tiksiniriz
Yaaa evet canım çok güzel bir dönemEvet ilk üç ay yorucu ya ne yapalımSonraki üç ayı ben çok seviyorum. Minik göbüş, hafif hareketli bebe, enerjik anne
Benim de Kasım'a bitiyor iznim ama muhtemelen yıllık izin filan kullanırım evde geçer işe hiç başlamadan. Dediğin gibi gezer tozarız, bir de kışın zorlanmadan bebek alışverişi yaparız.Yaaa evet canım çok güzel bir dönemhavalar da serinler, tam gezme zamanları benim de aylıksız iznim bitti. Eylülde başlıyorum inşallah. Hareketli bir yıl olacak bizim için Son ay çok fena ya , hiçbir yere sığamıyorsun, rahat hareket edemiyorsun falan ama sonu çok güzel
Bizim satımın aynı tarihti. Çok sevindim biz de duyduk kalp atışını benim yaştan dolayı biraz kaygılarım vardı ama kalbini görünce içim rahatladı. Allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Sende de bulantı gaz sancısı var mı ? Kilo verdin mi nasılsın ?
Ne kadar iyisinizCanim sana cok sevindim ya bundan sonra da her sey yolunda gider insaAllah benim hamileligim rahat geciyor sukur 4 defa siddetli bi bulanti yasadim onun disinda bisey yok cok sukur hepimizin gebeligi yolunda gider insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?