2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba kızlar ben bugün kontrolüme gittim. Tam 7 haftalık. Muayenede karında 6+5 hafta dedi bi kaç gün farklılık olabilir dedi. Bebişimin kalp atılışınıda duyduk. Şuan herşey normal sadece gebelik kayıpları olduğu için sık görüşelim dedi. 9 haftalık ve 12 haftalıkken gideceğim bakalım artık hayırlısı bundan sonrası takdiri ilahi

Amin canım bulantı ve gaz bende de var ama kilo vermedim çünkü çok zayıfım zaten daha da verirsem eririm
Bende çok zayıftım iyice zayıfladım. Bi vitamin var DUOSVİT iki gündür kullanıyorum kilo da aldırıyormuş. Bi kaç gün geçsin yazıcam buraya iyi mi geldi yoksa farkı yok mu diye. Doktoruna bi sor istersen sen de .

Merhaba kızlar benim molarim okadar bozuk ki 1 haftadır yazlık taydik 7 yaşında oglum var denize gittik hep denize çok girmedim girdim serinledim çıktım genellikle kumsalda oğlumla kale yaomaca kum dan yaptık doğal olarak yandım dün çok sıcaktı akşam birden kanamam oldu bir ped doldu hemen ordaki hastaneye gittik ebeler baktı doktor gelmedi ilaç verdi yolladı hemen evime döndüm acile gittim kalp atışını filan gördük bir sorun yok dedi doktor nie güneşe çıkıyorsun die azarladı zararlı dedi ama oglumlada ilgilenmek zorundaydim eve geldim netten baktım neler yazıyor neler dünden beri uyku yok bende ağlamaktan kendi doktorumda yok dün geceki doktor birdaha güneşe denize gitme dedi çok moralimi bozuldu bebeği etkilemismidir Güneş

La querida

canim dunde yazmistim benim son 2 gundur mide bulantim artmisti o yuzden bir bileklik kullanmaya basladim. bu bilekligi hamileleler, araba-ucak-gemi gibi arac tutmalarinda vb bulanti giderici olarak kullanabiliyorsun. ben dunden beri cok rahatim ilac yerine bunu tavsiye ederim ; Anti Nausea Bands

Son düzenleme:
bende iyi gidiyorum derken son duzlukte yakalanndim sen yine hic mide sorunu yasamayacakmissin gibi devam et malum bu durum kisiden kisiye degisiklik gosteriyor umarim daha iyi olursun. hayirlisiyla 1.trimestri atlatalim sonra gelsin borekler gitsin baklavalar

Benimde bulantim kusmam yok inşallah başlamaz rahat geçirmek istiyorum

Canım ben 1 aydır tatil yapıyorum yazlıkta sabahtan akşama kadar güneşte çocuklarla denize de girdim saatlerce.20 kg kızımı her akşam üç kat merdivenle yukarı çıkardım.
Onunla alakası yoktur sen neden kendini suçlu hissediyorsun. İlk üç ay her şey olabilir ama bizim yaptığımız bir şeyden etkilenmleri çok düşük ihtimal. Bir şey yemezsen bile bebek içeride büyür. İnsanlar savaş koşullarında, afrikada güneşin altında hamile kalıp doğuruyor. Böyle bir şey olabilir mi lütfen.

Doğru diyorsun cnm 8 haftalık hamilesin ne işin var senin güneş çocuğu etkiler filan diyince ama benimde 7 yaşında oglum var dedim yani onu nasıl kisitlarim çok üzüldüm öyle diyince baktım netten de bebeği kötü etkiler filan yazınca moralim bozuldu çok

Benimde bulantim kusmam yok inşallah başlamaz rahat geçirmek istiyorum
İnshallah canım böyle devam edersin kardeşim 3 ay önce doğum yaptı ilk 3 ay birsey yiyemeden full yatmış. onu duyduktan sonra halime şükrettim az önce annemle konuşuyorum bir akrabanın gelini hamileymiş ve kız kayınvalidesinden gitmiyormuş gunleri kusmakla geçiyormuş. Anne bende hamileyim benimde bulantım var dememek için kendimi tuttum Allah sağlıkla ilerlemeyi nasip ederse 5.aydan sonra soyliycem hamile olduğumu.

Ay çok saçma yani tarlada dışarıda çalışmak zorunda olan hamileler var. İlk defa duydum güneşte ne işin var lafını. İnternete bakarsak zaten hepimiz ölümcül hastalık sahibiyiz. Mecbur çocuklarımızla ilgileneceğiz.

Valla yorumum saçma gelebilir ama Allah razı olsun içime azda olsa su serptin bende depresyon anksiyete kaygı bozukluğu var ve bununla uğraşmak çok zor

Doktor beni yanmis esmer görünce işte atarlandi ben diom nie kanamam geldi onu açıkla beni azarladı düşük tehlikem mi var bir sorun mu var ne var de hiç bişi demedi çocuğu etkilixen dedi kötü kötü konuştu dünden beri hayatım yok yani tekrar çok çok çok sağol

Valla yorumum saçma gelebilir ama Allah razı olsun içime azda olsa su serptin bende depresyon anksiyete kaygı bozukluğu var ve bununla uğraşmak çok zor

Yani doktorlar da insanları resmen köpek gibi azarlıyor. Zaten senin canın yanmış yavrunla ilgili endişem var. Bir de saçma sapan yere suçlu hissettiriyor Buradaki arkadaşların çoğu kanama yaşadı. Bir şey yaptıklarından mı ki sanki. Bu dönemde olası bir şey. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah

Doktorlara saygım sonsuz ama hastalarına bu şekilde muamele edenlere ceza falan bişey olmalı Amerika da yaşıyorum bu şekilde hastasına yaklaşan doktor yada hemşireleri direk sikayet etme hakkın var. Hatta yüzü asık diye bile sikayet edenler olabiliyor. Burda ilk kural hastaya guler yüz. Lütfen canını sıkma bence o dr a da gitme..

Benim bildiğim doktor haklı burda ben normal bir şekilde konuşmama rağmen öyle davrandı çok üzüldüm bu konuşması beni bugün çok etkiledi uykusuz kaldım aç kaldım yataktan kalkamıyorum

Benim bildiğim doktor haklı burda ben normal bir şekilde konuşmama rağmen öyle davrandı çok üzüldüm bu konuşması beni bugün çok etkiledi uykusuz kaldım aç kaldım yataktan kalkamıyorum
Doktor haklı dediğim doktor haklıdır kuralı çünkü olaya şahit olmuştum doktor haksız olmasına rağmen onu savundular S serabeyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…