- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Koz patlıcan biberden bir urfali kokusu alıyorum :)Burda mahalle fırınında eşim pişiriyor getiriyor. Evde yağ kokusu olmuyor en azından .
İnşallah canım, geçer de işte o zamana kadar birkaç şeyden tiksiniriz
Bende çok zayıftım iyice zayıfladım.Amin canım bulantı ve gaz bende de var ama kilo vermedim çünkü çok zayıfım zaten daha da verirsem eririm
bende iyi gidiyorum derken son duzlukte yakalanndimayy ben de şiddetli bulantım olmadığı için seviniyordum ama demek ki bu saatten sonra bile her an her şey olabilirbenim bulantım fazla değil ama yemeklerden çok tiksindim çoğu şeyi yiyemiyorum, ben de artık geçer diye ümit ediyordum yoksa hiç beslenemeyeceğim
Sen yaz ona göre ben de sorayım doktora canmBende çok zayıftım iyice zayıfladım.Bi vitamin var DUOSVİT iki gündür kullanıyorum kilo da aldırıyormuş. Bi kaç gün geçsin yazıcam buraya iyi mi geldi yoksa farkı yok mu diye. Doktoruna bi sor istersen sen de .
Benimde bulantim kusmam yok inşallah başlamaz rahat geçirmek istiyorumbende iyi gidiyorum derken son duzlukte yakalanndimsen yine hic mide sorunu yasamayacakmissin gibi devam et malum bu durum kisiden kisiye degisiklik gosteriyor umarim daha iyi olursun. hayirlisiyla 1.trimestri atlatalim sonra gelsin borekler gitsin baklavalar
Bendede simdilik bisey yok. Insallah boyle devamBenimde bulantim kusmam yok inşallah başlamaz rahat geçirmek istiyorum
Canım ben 1 aydır tatil yapıyorum yazlıkta sabahtan akşama kadar güneşte çocuklarla denize de girdim saatlerce.20 kg kızımı her akşam üç kat merdivenle yukarı çıkardım.Merhaba kızlar benim molarim okadar bozuk ki 1 haftadır yazlık taydik 7 yaşında oglum var denize gittik hep denize çok girmedim girdim serinledim çıktım genellikle kumsalda oğlumla kale yaomaca kum dan yaptık doğal olarak yandım dün çok sıcaktı akşam birden kanamam oldu bir ped doldu hemen ordaki hastaneye gittik ebeler baktı doktor gelmedi ilaç verdi yolladı hemen evime döndüm acile gittim kalp atışını filan gördük bir sorun yok dedi doktor nie güneşe çıkıyorsun die azarladı zararlı dedi ama oglumlada ilgilenmek zorundaydim eve geldim netten baktım neler yazıyor neler dünden beri uyku yok bende ağlamaktan kendi doktorumda yok dün geceki doktor birdaha güneşe denize gitme dedi çok moralimi bozuldu bebeği etkilemismidir Güneş
Doğru diyorsun cnm 8 haftalık hamilesin ne işin var senin güneş çocuğu etkiler filan diyince ama benimde 7 yaşında oglum var dedim yani onu nasıl kisitlarim çok üzüldüm öyle diyince baktım netten de bebeği kötü etkiler filan yazınca moralim bozuldu çokCanım ben 1 aydır tatil yapıyorum yazlıkta sabahtan akşama kadar güneşte çocuklarla denize de girdim saatlerce.20 kg kızımı her akşam üç kat merdivenle yukarı çıkardım.
Onunla alakası yoktur sen neden kendini suçlu hissediyorsun. İlk üç ay her şey olabilir ama bizim yaptığımız bir şeyden etkilenmleri çok düşük ihtimal. Bir şey yemezsen bile bebek içeride büyür. İnsanlar savaş koşullarında, afrikada güneşin altında hamile kalıp doğuruyor. Böyle bir şey olabilir mi lütfen.
İnshallah canım böyle devam edersinBenimde bulantim kusmam yok inşallah başlamaz rahat geçirmek istiyorum
Ay çok saçma yani tarlada dışarıda çalışmak zorunda olan hamileler var. İlk defa duydum güneşte ne işin var lafını. İnternete bakarsak zaten hepimiz ölümcül hastalık sahibiyiz. Mecbur çocuklarımızla ilgileneceğiz.Doğru diyorsun cnm 8 haftalık hamilesin ne işin var senin güneş çocuğu etkiler filan diyince ama benimde 7 yaşında oglum var dedim yani onu nasıl kisitlarim çok üzüldüm öyle diyince baktım netten de bebeği kötü etkiler filan yazınca moralim bozuldu çok
Valla yorumum saçma gelebilir ama Allah razı olsun içime azda olsa su serptin bende depresyon anksiyete kaygı bozukluğu var ve bununla uğraşmak çok zorCanım ben 1 aydır tatil yapıyorum yazlıkta sabahtan akşama kadar güneşte çocuklarla denize de girdim saatlerce.20 kg kızımı her akşam üç kat merdivenle yukarı çıkardım.
Onunla alakası yoktur sen neden kendini suçlu hissediyorsun. İlk üç ay her şey olabilir ama bizim yaptığımız bir şeyden etkilenmleri çok düşük ihtimal. Bir şey yemezsen bile bebek içeride büyür. İnsanlar savaş koşullarında, afrikada güneşin altında hamile kalıp doğuruyor. Böyle bir şey olabilir mi lütfen.
Doktor beni yanmis esmer görünce işte atarlandi ben diom nie kanamam geldi onu açıkla beni azarladı düşük tehlikem mi var bir sorun mu var ne var de hiç bişi demedi çocuğu etkilixen dedi kötü kötü konuştu dünden beri hayatım yok yani tekrar çok çok çok sağolAy çok saçma yani tarlada dışarıda çalışmak zorunda olan hamileler var. İlk defa duydum güneşte ne işin var lafını. İnternete bakarsak zaten hepimiz ölümcül hastalık sahibiyiz. Mecbur çocuklarımızla ilgileneceğiz.
Valla yorumum saçma gelebilir ama Allah razı olsun içime azda olsa su serptin bende depresyon anksiyete kaygı bozukluğu var ve bununla uğraşmak çok zor
Yani doktorlar da insanları resmen köpek gibi azarlıyor. Zaten senin canın yanmış yavrunla ilgili endişem var. Bir de saçma sapan yere suçlu hissettiriyorDoktor beni yanmis esmer görünce işte atarlandi ben diom nie kanamam geldi onu açıkla beni azarladı düşük tehlikem mi var bir sorun mu var ne var de hiç bişi demedi çocuğu etkilixen dedi kötü kötü konuştu dünden beri hayatım yok yani tekrar çok çok çok sağol
Doktorlara saygım sonsuz ama hastalarına bu şekilde muamele edenlere ceza falan bişey olmalıDoktor beni yanmis esmer görünce işte atarlandi ben diom nie kanamam geldi onu açıkla beni azarladı düşük tehlikem mi var bir sorun mu var ne var de hiç bişi demedi çocuğu etkilixen dedi kötü kötü konuştu dünden beri hayatım yok yani tekrar çok çok çok sağol
Benim bildiğim doktor haklı burda ben normal bir şekilde konuşmama rağmen öyle davrandı çok üzüldüm bu konuşması beni bugün çok etkiledi uykusuz kaldım aç kaldım yataktan kalkamıyorumDoktorlara saygım sonsuz ama hastalarına bu şekilde muamele edenlere ceza falan bişey olmalıAmerika da yaşıyorum bu şekilde hastasına yaklaşan doktor yada hemşireleri direk sikayet etme hakkın var. Hatta yüzü asık diye bile sikayet edenler olabiliyor. Burda ilk kural hastaya guler yüz. Lütfen canını sıkma bence o dr a da gitme..
Doktor haklı dediğim doktor haklıdır kuralı çünkü olaya şahit olmuştum doktor haksız olmasına rağmen onu savundular S serabeyazBenim bildiğim doktor haklı burda ben normal bir şekilde konuşmama rağmen öyle davrandı çok üzüldüm bu konuşması beni bugün çok etkiledi uykusuz kaldım aç kaldım yataktan kalkamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?