- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Kullandim sabah aksam hala da kullaniyorum kuzum bugun sordum hatta devam ediyim mi dedim evet devam ediyoruz dedi ben ama lekelenme oadan once baslamistim progestan aBen de öyle düşünmeye başladım. Lekelenme için progestan kullanıyorum. Siz de birşey kullandınız mı?
Ben de progestan kullanıyorum. Her gece yatmadan iki tane. Hiç lekelenmem olmadı çok şükür.Ben de öyle düşünmeye başladım. Lekelenme için progestan kullanıyorum. Siz de birşey kullandınız mı?
Aa biz senle ayniyizBen de progestan kullanıyorum. Her gece yatmadan iki tane. Hiç lekelenmem olmadı çok şükür.
Ben de aynı şekilde canım. Çok şükür lekelenmem çok değil ama ilişkiye girmeye bir bağlantısı olduğunu düşünmeye başladım en azından kalp atışına kadar bekleyeceğim:)Kullandim sabah aksam hala da kullaniyorum kuzum bugun sordum hatta devam ediyim mi dedim evet devam ediyoruz dedi ben ama lekelenme oadan once baslamistim progestan a
Bekle kuzum bence insan alisiyo zaten bi sure sonra amannn kim ugrasacak diyosunBen de aynı şekilde canım. Çok şükür lekelenmem çok değil ama ilişkiye girmeye bir bağlantısı olduğunu düşünmeye başladım en azından kalp atışına kadar bekleyeceğim:)
Bende agizdan aliyorum beni etkilemedi zaten boyle iyi gayetBen progestanı suyla içiyorum vajinadan hiç denemedim açıkçası
Teşekkür ederim cevaplarınız için :)Bende agizdan aliyorum beni etkilemedi zaten boyle iyi gayet
Ay ben fitil olarak kullanıyorum ilk günden beri.Bende agizdan aliyorum beni etkilemedi zaten boyle iyi gayet
Bende ilk defa bugün bu şekilde kullandım. Sat 6+1 ama 5+2 cikti usg de cok kafama takiliyor açıkçasıAy ben fitil olarak kullanıyorum ilk günden beri.O şekilde kullanmamı istediler. Ama alıştım zor gelmiyor artık. Üç hafta kaldı 12. Haftada bırakacağım inşallah
Benimde sol kasığımda bi ağrı varKızlar kasıklarım ağrıyor bugun sağ taraf çok tedirginim korkuyorum sat 25 Mayıs salı günü gideceğim bende muaneye beta düzenli yükseliyor .
Aminn canım o senin güzelliğinNe mutlu sana güzel insanOlgun birisin demek. Sağ Salim vaktinde gelsin inş bu sefer bebeğin. Rabbim aynı açıyla tekrar sınamasın. Bize zor bazı hayaller ama Rabbime değil
Hiç takılmasın canım benimde 5 gün fark vardı dün kontrolde haftasında çıktı şükür ilerleyen haftalarda daha ney oluyor ölçünler merak etmeyinBende ilk defa bugün bu şekilde kullandım. Sat 6+1 ama 5+2 cikti usg de cok kafama takiliyor açıkçası
Cok şükür canım iyiyiz şimdilik, sizi sormalıAminn canım o senin güzelliğinHerkesin bir imtihanı var, bizimde payımıza düşen buymuş… böyle düşünüp Rabbime sığınınca sabrınıda veriyor mükafatını da İnşallah sonunu görmekte nasip olur Sen nasılsın?
Önceki kotu tecrübeler beni olumsuzluğa itiyor. En azindan hala benimle diyorum pozitif olmaya çalışıyorum. Cevabınız için teşekkür ederim. Moral oldunuzHiç takılmasın canım benimde 5 gün fark vardı dün kontrolde haftasında çıktı şükür ilerleyen haftalarda daha ney oluyor ölçünler merak etmeyin
Ahh canım yaaa.. ben de sabahları eşime ve bebeğime kahvaltı hazırlıyorum ama birkaç gündür o kahvaltılıkların, yağın kokusu beni benden alıyor. Bir şey de yiyemiyorum onlarla. Bu aralar bana en iyi gelen şey közlenmiş patlıcan ve biber . Yemekler falan kokuyor hepGünaydın kızlar. Herkes iyidir umarımYolculuktaydım 2 gündür şimdi uğrayabildim.
Çocuklara kahvaltı hazırlamak eziyet olmaya başladı artık. Kendim de zorla da olsa 1 yumurta tıktım ağzıma
Aynı şekilde kayıplardan dolayı hep tetikteyiz ama içimizide rahat tutmalıyız , güzel geçeçek inanınÖnceki kotu tecrübeler beni olumsuzluğa itiyor. En azindan hala benimle diyorum pozitif olmaya çalışıyorum. Cevabınız için teşekkür ederim. Moral oldunuz
28 nisanTekrar bdt ve sat yazarmısınızzz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?