2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Slm hanımlar HCG ile cinsiyet sizce bağlantılı mi benim iki tane oğlum var kaç gün gecikmesine rağmen HCG düşük çıkıyordu şimdi yine hamileyim sin eğil 7mayis ve 7 Haziran'da test yaptım 4680 gibi çıktı kız istiyorum da

Benim. Daha önce gruba yazdım ama kimse yanıtlamadı. Demekki dedim birtek ben yaşıyorum. 4 gündür böyleyim, progestana rağemn az da olsa kanama devam. Yarın kontrole gideceğim hayırlısı
Mrrb kendini korkutma ben ilk hamile olduğumu ogrendigimden beri kanamam var hep kahverengi camurumsu bir defada ve defada yoğun kanama sabah akşam vajinal progrstan 1 hafta boyunca hergun kalçadan iğne şimdi 3 günde bir e çıkardı işrahat dedi Dr şimdi iyiyim ama durdu sadece arada kahverengi lekeler oluyor korkutmayin kendinizi inşallah vaktinde gelir bebis

Bende geç döllenme kesin var bu hafta cuma gideceğim kontrole kalp atışı için. İnşallah duyarız. ovulasyon takibi yapmıştım bu ay pcos olduğum için günü hiç tutturamam normalde. Ovulasyona göre gidince şu an 6+4teyim.cuma günü 6+6 yapıyor. Sat a göre şu an 9 haftalık olmam lazım o yüzden geç döllenme diyorum. 2 hafta önce gittiğimde minnacık kese görmüştük. Tüm belirtileri yaşıyorken umarım başka bir sorun çıkmaz 5 yıllık hasretim sona erer

kızlarrr nasılsınız ben 2 3 gündür yoktum bir ayağım acildeydi. mide ağrısı ve kusma şikayeti ile gittim. kanımda enfeksiyon var nasıl oldu bilemiyorum. hazır yoğurt ve ondan yapılmış ayrandan başka bir şey tüketemiyorum. çok kötüyüm sürekli yataktayım. tansiyonum da düşükmüş. manevi desteklerinizi bekliyorum. Allah bütün hamişlerden ve bebeklerinden bütün hastalıkları def etsin ve sağlık versin.

Çok geçmiş olsun umarım bir an önce geçer

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Allah'm acil şifalar versin inşallah sizede ve nerede lazımsa. Hepimiz değişik değişik şeyler yaşıyoruz kimi ilk tecrübesi kimi daha önceden bilinçli. İnşallah sağ salim bu yolda kolaylıkla kavuşalım bebişlerimize. ❤

Bu sefer başardım umarım alıntı yapmayı benim bu hamileliğim de bence erken döllenme çünkü catlatma iğnesini 11. Gun vurdular ben 4+0 olduğum gün test yaptım kırmızı cıktı değerim de 309du normalde insanlar 4+0da öğrenmez diye düşünüyorum ondan erken döllenme olabilir gibi geliyor

Adetten iki önce öğrendim beta 60 ile 3+5 te yani

Merhaba kızlar. Bugün kontrolüm vardı benimde. Sat a göre 7+2 yim ama geç döllenme dedi bana da. 5+4 dedi. Bayramdan sonra gideceğim tekrar. Geç döllenme kötü birşey mi. Adetim çok düzenli değildi. Ondan mı acaba. Doktor sorun yok dedi. Ama kayıplar olunca herşey korkutuyor.

Benim lekeler kırmızı

Çatlama iğnesi ile olmuş ya belki ikizdir ondan değer yüksektir sağ salim gelsin inşallah kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…