Bu cuma gideceğim 9 gün geçmiş olacak. Doktorum varsa görürüz artik dedi. Su an bata göre 7+0 gözüküyorum.Bir sonraki kontrolünüz ne zaman
Cok haklısın benimde yıllar sonra oldu ama bu aşamada ilk onu düşünelim benceAyy o zaman biraz daha bekleyebilirim. Randevuyu iptal edeyim
Çok teşekkür ederim
Zorluklarla sahip olunca bebeğe, insan merak etmeden duramıyor.
Bi sen olur musun bircok kadın yasiyor bu durumu, buraya yazanda oluyor ama denk gelmemiş demek ki. Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah benimde randevum bugun bir saat sonra gidicem dunden beri kanamam varBenim. Daha önce gruba yazdım ama kimse yanıtlamadı. Demekki dedim birtek ben yaşıyorum. 4 gündür böyleyim, progestana rağemn az da olsa kanama devam. Yarın kontrole gideceğim hayırlısı
İçinizi ferah tutun bebiş saklanıyordur şimdilik. İnşallah cuma günü çok net görürsünüz. İlk gebeliğimde doktor kese var bebek yok dış gebelik olabilir cuma günü gel kürtaj yapalım demişti bende perşembe günü başka doktora gittim bebeğin hareketlerini bile gördük. Ultrason cihazı da çok önemli böyle durumda tek doktorla kalmayınBu cuma gideceğim 9 gün geçmiş olacak. Doktorum varsa görürüz artik dedi. Su an bata göre 7+0 gözüküyorum.
Rabbim yardımcınız olsun inşallahBi sen olur musun bircok kadın yasiyor bu durumu, buraya yazanda oluyor ama denk gelmemiş demek ki. Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah benimde randevum bugun bir saat sonra gidicem dunden beri kanamam var
Aminn canım çok sağolRabbim yardımcınız olsun inşallahhaber verin mutlaka
Böyle hikayeler duydukça umudum artıyor. Ben aynı doktora almıştım yine kontrol randevusu icinde kalıyorum diye ama mutlaka baska bir doktora da gidicektim. Acaba direk başka bir doktora mi gitsem diye düşündüm şimdi. Hayırlısıİçinizi ferah tutun bebiş saklanıyordur şimdilik. İnşallah cuma günü çok net görürsünüz. İlk gebeliğimde doktor kese var bebek yok dış gebelik olabilir cuma günü gel kürtaj yapalım demişti bende perşembe günü başka doktora gittim bebeğin hareketlerini bile gördük. Ultrason cihazı da çok önemli böyle durumda tek doktorla kalmayın
Çok teşekkür ederimAlıntı yapmayı öğrenemedim henüz ondan bu şekilde yazıyorum ben de kızımda 6+5te doktora gitmiştim ilk kez ve gorememisti doktor zorlamayalım hiç annesi geç döllenme olmuş biraz 1 hafta 10 gün içinde gel hem görelim hem de kalp atışını dinleyelim demiştisonraki gittiğimde 8+0 diye gittim ben geç döllenme adet tarihini değiştirelim 7+1 aslında şuan dedi ve kalp atışını o zaman duyduk kendisini de o zaman gördük seninki de öyle olabilir canım inşallah bu gittiğinizde görürsünüz
Aa benle aynısınız yarın benimde kontrölüm var hayırlısıyla iyidir herşey yolundadır umarım. Ben ailelere söledim bayramdan sonra yavaş yavaş işyerine arkadaşlara falan sölerim muhtemelenKızlar selamm dün 8+0da kontrole gittik bebegimizi gördük hem 2 boyutlu hem 4 boyutlu ultrason çekti doktor. Kalp atışları güçlenmiş maşallah o kadar duygulandım ki. Bulantılar için prilam kullanmaya devam ediyorum. Her şeyi yiyebiliyorum ama az az. Biz ilk beta pozitif çıktığı gün ailelere ve arkadaslara söylemiştikdaha sonra kalp atışı duyulunca iş yerine söyledim. Dün de bebisi görünce yakın akrabalara ailelerin söylemesine izin verdik. Rabbim insallah sağlıkla doğmayı nasip eder. Bu arada ultrasona göre 8+4 cıktı birkaç gün ilerde gözüküyor. Bende de erken döllenme söz konusu sanırım .
Ben de yarın 8+1 ben de yarın doktora gidiyoreeeAa benle aynısınız yarın benimde kontrölüm var hayırlısıyla iyidir herşey yolundadır umarım. Ben ailelere söledim bayramdan sonra yavaş yavaş işyerine arkadaşlara falan sölerim muhtemelen
Ya hadi yarın güzel haberler alalım hayırlısıyla yazın haberleri benim akşam randevum, bende yazarım hayırlı güzel haberleriBen de yarın 8+1 ben de yarın doktora gidiyoreeehayırlı haberler alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?