2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba tekrardan
Geç döllenme benim ilk gebeligimde olmuştu düzenli adet olmayan kişilerde olur demişti bana doktorum ben o zaman 32 33 günde bir adet olurdum bence çok düzensiz sayilmazdim doğumdan sonra 40 günde bir adet olmaya başladım ama 6 gün geç döllenme olmuştu ilk çocuğumda ama çok güzel bir hamilelik geçirdim sorun yaşamadım bulantı dışında geç döllenme kötü diyenler oluyor ama takmayın hiçbirşey olmaz hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebislerimizi

Benim. Daha önce gruba yazdım ama kimse yanıtlamadı. Demekki dedim birtek ben yaşıyorum. 4 gündür böyleyim, progestana rağemn az da olsa kanama devam. Yarın kontrole gideceğim hayırlısı
Bi sen olur musun bircok kadın yasiyor bu durumu, buraya yazanda oluyor ama denk gelmemiş demek ki. Hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallah benimde randevum bugun bir saat sonra gidicem dunden beri kanamam var

Son düzenleme:
Bu cuma gideceğim 9 gün geçmiş olacak. Doktorum varsa görürüz artik dedi. Su an bata göre 7+0 gözüküyorum.
İçinizi ferah tutun bebiş saklanıyordur şimdilik. İnşallah cuma günü çok net görürsünüz. İlk gebeliğimde doktor kese var bebek yok dış gebelik olabilir cuma günü gel kürtaj yapalım demişti bende perşembe günü başka doktora gittim bebeğin hareketlerini bile gördük. Ultrason cihazı da çok önemli böyle durumda tek doktorla kalmayın

Alıntı yapmayı öğrenemedim henüz ondan bu şekilde yazıyorum ben de kızımda 6+5te doktora gitmiştim ilk kez ve gorememisti doktor zorlamayalım hiç annesi geç döllenme olmuş biraz 1 hafta 10 gün içinde gel hem görelim hem de kalp atışını dinleyelim demişti sonraki gittiğimde 8+0 diye gittim ben geç döllenme adet tarihini değiştirelim 7+1 aslında şuan dedi ve kalp atışını o zaman duyduk kendisini de o zaman gördük seninki de öyle olabilir canım inşallah bu gittiğinizde görürsünüz

Kızlar selam şuan 6+3 haftalığız. Tatile geldik denizi daha çok kullanacağım fakat en azından kişi sayısının az olduğu zamanlarda havuzu kullanmam da sorun olur mu sizce ? Sürekli bikini altını değiştirmeyi ve ıslak kalmamaya da dikkat edeceğim tabiki.

Böyle hikayeler duydukça umudum artıyor. Ben aynı doktora almıştım yine kontrol randevusu icinde kalıyorum diye ama mutlaka baska bir doktora da gidicektim. Acaba direk başka bir doktora mi gitsem diye düşündüm şimdi. Hayırlısı bilgi paylaşımınız için teşekkür ederim.

Kızlar selamm dün 8+0da kontrole gittik bebegimizi gördük hem 2 boyutlu hem 4 boyutlu ultrason çekti doktor. Kalp atışları güçlenmiş maşallah o kadar duygulandım ki. Bulantılar için prilam kullanmaya devam ediyorum. Her şeyi yiyebiliyorum ama az az. Biz ilk beta pozitif çıktığı gün ailelere ve arkadaslara söylemiştik daha sonra kalp atışı duyulunca iş yerine söyledim. Dün de bebisi görünce yakın akrabalara ailelerin söylemesine izin verdik. Rabbim insallah sağlıkla doğmayı nasip eder. Bu arada ultrasona göre 8+4 cıktı birkaç gün ilerde gözüküyor. Bende de erken döllenme söz konusu sanırım .

Çok teşekkür ederim benim doktorum neden hemen bos gebelikten şüphelendi bilmiyorum ama vajinal ultrason yaptığı için biraz emin oldu sanirim.
En iyisi baska doktora gitmek.

Aa benle aynısınız yarın benimde kontrölüm var hayırlısıyla iyidir herşey yolundadır umarım. Ben ailelere söledim bayramdan sonra yavaş yavaş işyerine arkadaşlara falan sölerim muhtemelen

Aa benle aynısınız yarın benimde kontrölüm var hayırlısıyla iyidir herşey yolundadır umarım. Ben ailelere söledim bayramdan sonra yavaş yavaş işyerine arkadaşlara falan sölerim muhtemelen
Ben de yarın 8+1 ben de yarın doktora gidiyoreee hayırlı haberler alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…