- 15 Ocak 2016
- 6.888
- 33.928
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.861
Hayırlı olsun canım hoşgeldinPembis Hayaller canım ben de geldim =) yaş 30 2. cocuk 30 ocak 2023 tahmini doğum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım hoşgeldinPembis Hayaller canım ben de geldim =) yaş 30 2. cocuk 30 ocak 2023 tahmini doğum
Biz de arada oynuyoruz ama çabuk sıkılıyor benim ki şimdi babannesinde... Birazdan alacağım bakalım. Bütün gün iş akşam da çocuk bakalım bu süreç geçecek herhaldeBenim kizda 4 yaşına girecek hic isteği bitmiyor bi çiş bi kaka yok sunu yapalım yok bunu ypalim. Cani saolsun.. simdi yattığım yerden doktorculuk oynuyoruz en güzeli bu tavsiye ederim
Çok yoruldugun zamanlarda ayaklarını uzat canım yuksek bir yere bol su sonra hiç bir sey olmaz merak etme ☺☺Kızlar bugün kasıklarım çok ağrıyor, lekelenme falan yok böyle kasık ağrısı çeken var mı? Bugün çok dolandım ondan olabilir mi?
Umarım bir pinpiriklendim ağrı yoğın olunca az su içtim bugün birde 2-3 gündür çok git gel yaptım belki o yüzdendir kötü şeyler düşünmek istemiyorumÇok yoruldugun zamanlarda ayaklarını uzat canım yuksek bir yere bol su sonra hiç bir sey olmaz merak etme ☺☺
Çıktı mı sonucunArniza galiba bende katilicam kan sonucunu bekliyorum
Aldim sonucu 349 cikti beta 6 gun gecikmem oldu benim herseyi unutmusum gibi geliyor nedenseHadi bakalım hayırlısı olsun
Ayyy benimde öyle valla kendimi atıyorum daha da kalkamıyorumBugün de aşırı halsizlik yüklendi zaten yaklaşık 2 haftadır akşam yemek sofrasını nasıl topluyorum , mutfağı nasıl temizliyorum flu buralar sonra kendimi koltuğa fırlatırkenki sahne var , sonra eşimin saat 23.30 gibi hadi kalk yatağa dediği sahne ve kapanış
Kaçıncı haftadasın ? Benimde çok oldu ama şimdi azaldı bayaUmarım bir pinpiriklendim ağrı yoğın olunca az su içtim bugün birde 2-3 gündür çok git gel yaptım belki o yüzdendir kötü şeyler düşünmek istemiyorum
5+6 olarak gözüküyor programdaKaçıncı haftadasın ? Benimde çok oldu ama şimdi azaldı baya
Evet cikti 349 cikti nasıl sizceÇıktı mı sonucun
olk kesesi ya da yolk sac, hamileliğin erken dönemlerinde ultrasonda izlenebilen bir yapıdır. Gebelik kesesi içerisinde, embriyonun hemen yanında belirir. Bir çember şeklindedir ve içi dolu-siyah gibi görünür. Erken dönemde bebeğin gelişimi için bazı faydalar sağlar.yolk ne demek oluyor canım. 4+4 de ilk doktora gittim ve kese olmuşmuş dedi yolk falan birşey demedi
Benimkide oyle dedi canim 12. Haftanda gel dediKızlar merhaba, kalp atışını duyduktan sonra tekrar kontrol için giden var mı 1 ay sonra gel demişti doktor ama nasıl duracağım bilmiyorum. Herkesin doktoru aynı şekilde 1 ay sonraya mı kontrol veriyor acaba
Hadi inşallah o zaman da sağlıcakla görelim yavrularımızıBenimkide oyle dedi canim 12. Haftanda gel dedi