2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    226
H hatice90 seni etiketlemeyi unutmuşum
özel bi hastane coook luxe bir hastane beklemezsen 3 dogumdada gittigim doktorumu tavsiye ederim Taner akçal natomed hastanesi mamakta yorumlarini okumalisin internette doktorun. erkek doktor ama isinin ehli hem nazik hem butun sorulara acık herseyi ince detayina kadar takip eder. kendi arkadaslarimada tavsiyede bulunmustum. cumbur cemaat dogumlarimizi ona yaptirdik :)
 
Stres yaptin belki ondan yuksek çıktı birden
 
Çok teşekkür ederim cevabın için. Ben bir araştırayım iyiyse. Mamak gidebilirim çok uzak değil.
 
Cildircam kizlar benim aslinda 20sinde ucretsiz kontrolüm vardi dr kongrede diye gidemedim bugun randevu verdiler şimdi ucret talep ediyolar neymis gün gecmis tamam ama benim yuzumden gecmedi ki onlar yüzünden gelemedim.
Ya kotu olmuş... Zaten her şey pahalı bir de böyle olunca daha zor oluyor
 
Selamm kızlar, cumartesi kalp atışı için vajinal olarak muayene etmişti doktorum. O günden beri az az kahverengi akıntı geliyor doktorum tel no vermediği için soramadım. Bunu yaşayan var mı vajinal ultrasondan sonra kahverengi akıntı gelen oldu mu aranızda?
 
Hanımlar merhaba. Sat 25.04.2022. Bat 23.05.2022

22.05.2022 de kanda değerim 4.5 çıktı. Bugün yani 24.05.2022 de ise 15.3 çıktı. Yani artış güzel ancak bu kadar düşük olmasını anlamıyorum çünkü yumurtlama günü harici ilişki olmadı. Yorumlayabilecek olan var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…