-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.481
Canım sata göre 1 hafta falan bazen oynama olabiliyomus. O canını sıkmasın hiç. Doktorlar bişey dedi mi hiç Benimkinde kese 1 hafta geriden geliyor. Bebek tam gelişiminde. Kese büyümezse bebek sıkışıp boğulacak diye cok korkuyorum. Siz kalp sesini duyabildiniz miCanım bende dün gittim sata göre tam 7 haftaydi 6+2 çıktı benimde moralim bozuldu
İnşallah korktuğun olmaz canım evet dün kalbini duydum benCanım sata göre 1 hafta falan bazen oynama olabiliyomus. O canını sıkmasın hiç. Doktorlar bişey dedi mi hiç Benimkinde kese 1 hafta geriden geliyor. Bebek tam gelişiminde. Kese büyümezse bebek sıkışıp boğulacak diye cok korkuyorum. Siz kalp sesini duyabildiniz mi
Bunu beğendim, artık sivilcelerimi sevecem eheheÖyle derler
Öyle derler bizde oğlan güzelleştirir kız yüzde leke vs yapar derlerAy öyle mi oluyor
Kalbini duyduysan ne mutlu. Saglikla buyusun bebişin. İnsallah 9 ay ı bi an önce güzel bir şekilde atlatırızİnşallah korktuğun olmaz canım evet dün kalbini duydum ben
Evet maşallah döne döne makinaya iç çamaşırı atıyorumAgizdan kullanmak cok fena ya bas donmesi sarhoşluk gibi bisey ve asiri uyku yapiyor fitil iyi ama oda surekli camasirda kalıntı oluyor napalim mecbur
İnşallah canım hep birlikteKalbini duyduysan ne mutlu. Saglikla buyusun bebişin. İnsallah 9 ay ı bi an önce güzel bir şekilde atlatırız
Kiz annenin güzelliğini alırmış kendineÖyle derler bizde oğlan güzelleştirir kız yüzde leke vs yapar derler
Eşime göre kutsal bir varlıkmışım bebiş aklıma gelir hep diyo yanaşmadı bir de Allah korusun ilişki sırasında kan falan gelse o vebali alamam dedi şimdilik uzaktan öpüşüp koklaşıyoruzKızlar ilişkiden tamamen uzak mı duruyorsunuz nasıl yapıyorsunuz
Hahahaha iyimişEşime göre kutsal bir varlıkmışım bebiş aklıma gelir hep diyo yanaşmadı bir de Allah korusun ilişki sırasında kan falan gelse o vebali alamam dedi şimdilik uzaktan öpüşüp koklaşıyoruz
Bize yasak zatenKızlar ilişkiden tamamen uzak mı duruyorsunuz nasıl yapıyorsunuz
Evet ya eşim senin yüzün düzeldi diyor ama o bebekten değil gonal f kullanmaktan yüzüm kötüydü o geçti dedimKiz annenin güzelliğini alırmış kendine
Bizde de aynı tedirginlik var o yüzden öğrendikten sonra hiç olmadıEşime göre kutsal bir varlıkmışım bebiş aklıma gelir hep diyo yanaşmadı bir de Allah korusun ilişki sırasında kan falan gelse o vebali alamam dedi şimdilik uzaktan öpüşüp koklaşıyoruz
Bende geçen hafta gittim dr ve 6 haftalık dedi nasıl dedim 8 hafta dr panik old bildiği için vajinadan baktı ve tam ölçebildi 8 haftaşık çıktı o sebeple çok korkuyorsanız vajidanadan baktırınCanım bende dün gittim sata göre tam 7 haftaydi 6+2 çıktı benimde moralim bozuldu
Ben onceden de kullanmistim yutuyordum o zaman başım dönüyordu resmen dilim uyuşuyordu konusamiyordum degisik bi kafa yapiyo tabi o zmn ilk cocuktu vurup kafayı ystiyodum uyuyodum biyere carparim düşerim en iyisi uyuyayim diyordum guzel de oluyorduEvet maşallah döne döne makinaya iç çamaşırı atıyorumama asla şikayetçi değilim
Ilk 3 ay genelde onermiyor doktorlar. Bizde tedbiren amcaoğlu modundayizKızlar ilişkiden tamamen uzak mı duruyorsunuz nasıl yapıyorsunuz
Bende kullanıyorum canım 2 fitil her gün ve bir tane iğne vuruldum proluton kanamam yok benimde ama içeride kanama alanı vardiMerhaba kızlar ben de 5+2 günlük hamileyim, ilk gebelik 7.haftada düşükle sonuçlandı. Şu an çok tedirginim. Dün keseyi gördük ama doktor hem progestan fitil hem de proluton iğne verdi . Kanamam yok önlem amaçlı dedi. İkisini birden kullanan var mı?
Doktor bize yasakladı şimdilik bizde uzaktan uzağa artıkKızlar ilişkiden tamamen uzak mı duruyorsunuz nasıl yapıyorsunuz