-
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.441
Fazlasıyla sormaAbartmış mı sanki biraz
Merhabalar. 7 haftalık gebeyim. Bebeği gördük, kalp atışını duyduk. Doktor bebek de kalbi de cok guzel dedi. Ancak gebelik kesesi 6 hafta 1 günlükmüş. 1 hafta geriden geliyormuş. Çok korkuyorum . Bu durumu yaşayan var mı? Bebeğimi kaybeder miyim?
Bende bulantı var ama aşırı şiddetli değil hiç kusmadım şimdiye kadar. Arada bir öğürme tarzı geliyor.Bulantilariniz ne durumda kızlar ben çok fenayim özellikle sabahları çok istifra ediyorum
Bana da doktor progestan vermişti ama hiç kullanmadım beni biraz kötü etkiliyor. Bu saatten sonra kullanmasam da olur heraldeÇok şükürbence progestan cidden baya etki ediyor yardım ediyor gibi valla şükürler olsun inşallah hep böyle güzel haberler veririz
Senin yumurtanın cinsiyete etkisi yok canımBirde bişey daha sorucam kızlar doktorum soldan yumurtladığımı söyledi.soldan yumurtlayınca kız diyorlar doğruluğu varmıdır sizce?hep sol kasığım ağrıyor.ve sol göğsüm büyük
Gördüm ve umutlandim açıkçası
Ağızdan alırsam beni düz yolda yürütmesi öyle başımı döndürdü ama ben fitil olarak kullanıyorum sabah iki akşam ikiBende bulantı var ama aşırı şiddetli değil hiç kusmadım şimdiye kadar. Arada bir öğürme tarzı geliyor.
Bana da doktor progestan vermişti ama hiç kullanmadım beni biraz kötü etkiliyor. Bu saatten sonra kullanmasam da olur heralde
Senin yumurtanın cinsiyete etkisi yok canım
Ben kalp atışını duymadım ama bu haftalarda bir hafta geride olması çok problem değil dedi bana doktorKeşke abartıyo olsam. Hiç gocunmam. Doktor çok iç açıcı konusmadı. Eğer kese gelişmezse bebeğin kalbi durur boğulurmuş. İlk gebeliğimde 9 haftalıkken kaybettim o yuzden daha cok korkuyorum..
Benim doktorum beni çok fazla korkuttu. 2. Kaybı kaldıramam gibi geliyor. O zaman ben bi kaç farklı doktora daha görünsem iyi olur. İnsallah tüm bebek bekleyen herkese Allah nasip etsin en guzel şekildeBen kalp atışını duymadım ama bu haftalarda bir hafta geride olması çok problem değil dedi bana doktor
Abartıyor diye size demediler onlar başka bir konu üstünde konuşuyorlarKeşke abartıyo olsam. Hiç gocunmam. Doktor çok iç açıcı konusmadı. Eğer kese gelişmezse bebeğin kalbi durur boğulurmuş. İlk gebeliğimde 9 haftalıkken kaybettim o yuzden daha cok korkuyorum..
Bana da önlem amaçlı verdi. Ben tüp bebekte de kullandım. Fitil olarak kullanınca ciddi bi yan etkisi olmuyor...Ağızdan alırsam beni düz yolda yürütmesi öyle başımı döndürdü ama ben fitil olarak kullanıyorum sabah iki akşam ikibenim mecburen malum şahane bir rahim kalınlığı yoktu ama dün beğendi
Evet fitilde cidden hiç yan etkisi yok çok şükür ama ağızdan alsam dayanamazdım kesinBana da önlem amaçlı verdi. Ben tüp bebekte de kullandım. Fitil olarak kullanınca ciddi bi yan etkisi olmuyor...
Arkadaşta çok otobüslere biniyor. 9 ay kullancaksın demişler. Günde 3 tane kullanıyor o da..
Bende öyleydim doktor bir ilaç verdi çok iyi geldi kokulardan yine midem bulanıyor ama en azından rahatça yemek yiyebiliyorum artikKızlar ya ben bulantidan kokudan hicbi sey yiyemiyorum. Önüne gelen de yemen lazim yemen lazim diyo sanki ben bilmiyorumsiz neler yiyorsunuz boyle bulantisi olanlar. Mutfağa adim atamıyorum ben
Bence de başka bir doktora git o ne diyecek bakalım. Ben pazartesi günü gideceğim, duruma göre bilgilendirme yazarım buraya.Benim doktorum beni çok fazla korkuttu. 2. Kaybı kaldıramam gibi geliyor. O zaman ben bi kaç farklı doktora daha görünsem iyi olur. İnsallah tüm bebek bekleyen herkese Allah nasip etsin en guzel şekilde
Bende hiç ağızdan almadım. Alanlar baş dönmesi ve uykudan şikayet ediyor..Evet fitilde cidden hiç yan etkisi yok çok şükür ama ağızdan alsam dayanamazdım kesininşallah hepimize şifa olur
Aslında ben düşünüyorum bu aralar ama hayırlısı bakalım nasıl olacakAranızda ssvd düşünen varmı kizlar? Yada çevresinde olan bilen?
Sasammmm geldiğin topici yerim seninBana da önlem amaçlı verdi. Ben tüp bebekte de kullandım. Fitil olarak kullanınca ciddi bi yan etkisi olmuyor...
Arkadaşta çok otobüslere biniyor. 9 ay kullancaksın demişler. Günde 3 tane kullanıyor o da..
Aynı durum bende de var. Geçmiyor sivilceler ve gözümün altında yağ bezeleri oluştu bir sürü. Oğlumda hiç böyle olmamıştı. Mens öncesi gibi yüzüm.Kızlar yüzüm acayip sivilcelendi aynaya bakmak bile istemiyorum psikolojim bozuldu. İz de bırakıyorlar