- 9 Aralık 2021
- 865
- 803
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #1.501
Kızlar doktordan geldim kalp atışını da duydum çok şükür içim rahatladı biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canımBende kullanıyorum canım 2 fitil her gün ve bir tane iğne vuruldum proluton kanamam yok benimde ama içeride kanama alanı vardi
Benim 2oglumda makat geliş olduğu için mecburen olmuştum sezaryen tabi bu minik dönerse ve ssvd yapan doktor bulabilirsem düşüncem bakalım daha erken tabi bayaAslında ben düşünüyorum bu aralar ama hayırlısı bakalım nasıl olacak
Bende bugün farkettim cildim yaglandi ve sivilce çıktıKızlar yüzüm acayip sivilcelendi aynaya bakmak bile istemiyorum psikolojim bozuldu. İz de bırakıyorlar
Benim 2oglumda da gerçekten güzellik gelmişti cildime. Bu sefer sivilcelerin bakalım çok meraktayimAynı durum bende de var. Geçmiyor sivilceler ve gözümün altında yağ bezeleri oluştu bir sürü. Oğlumda hiç böyle olmamıştı. Mens öncesi gibi yüzüm.
Pirinç peelingi var bende de onu yapayım bari hatırlattın iyi olduKuzu sürekli peeling yap. Haftada 2 yap.
Ama bu seferde çok kurur ise güzel bir nemlendiri ile nemlendir.
Kuruma çok olursa peeling yapmayı bırak..
Benimde hergun saçlarım yaglaniyor cildim tonik kullanmama rağmen yagli. Hormonlar maşallah her seye sebepBende bugün farkettim cildim yaglandi ve sivilce çıktı
Bilimsel olarakta doğru o. Kız annenin östrojen hormonunu alırmış oyuzden oAy öyle mi oluyor
Valla bilmiyorum artık :) Ama normalde üç haftada çıkan kaş bıyık iki hafta olmadan çok çıktı. Belirti çokta... Ben kalp atışı i duyamadım ya daha çokta umutlandırmak istemiyorum kendimiBenim 2oglumda da gerçekten güzellik gelmişti cildime. Bu sefer sivilcelerin bakalım çok meraktayim
herkes aynı modda sanırım yolunu unuttuk resmen akraba oldukIlk 3 ay genelde onermiyor doktorlar. Bizde tedbiren amcaoğlu modundayiz
aynen bende görmüştümSol kis sag erkek diyenler var biri post acmis tahmin yapiyor gecen gördüm bulursam yazayim sana
Evde patatesten fırına atarak yapabilirsin ama paketli gibi olmuyorKızlar canım devamlı cips çekiyof ama paketli yemek istemiyorum ne yapmaliyim ya
Bizde uzakKızlar ilişkiden tamamen uzak mı duruyorsunuz nasıl yapıyorsunuz
Korkma bende 5+3 de görmüştümKızlar bu sabah hafif lekelenmem oldu hemen korkup acile gittik. Çok şükür önemli bir durum yokmuş doktor normal dedi. Bu arada keseyi de gördük 6.3mmdi ama yolk ve bebek daha görünmedi inşallah bu sefer hayırlısı ile hem görür hem kalp atışını duyarım. Normalde 4+3 bugün ama kese 5+3 civarında dedi doktor.
Geçmiş olsun. Ve hayırlı olsun. Keseyi erken görmüş olman rahatlamıştır. Alttan mı baktı. Kanama neden olmuş.Kızlar bu sabah hafif lekelenmem oldu hemen korkup acile gittik. Çok şükür önemli bir durum yokmuş doktor normal dedi. Bu arada keseyi de gördük 6.3mmdi ama yolk ve bebek daha görünmedi inşallah bu sefer hayırlısı ile hem görür hem kalp atışını duyarım. Normalde 4+3 bugün ama kese 5+3 civarında dedi doktor.
Evet alttan baktı canım. Kanamanın bir nedeni yok. İlk haftalarda bu tarz lekelenmeler normal dedi ve her ihtimale karşı progestan verdi.Geçmiş olsun. Ve hayırlı olsun. Keseyi erken görmüş olman rahatlamıştır. Alttan mı baktı. Kanama neden olmuş.
Çok normal gormemen canim bende 5+2 de sadce keseyi görmüştüm bugün bende senin gibi lekelenmem olmuştu onun için gittim doktora kalp atışını duydum 6+5 dedi doktor kese için. Bana progestan verdi lekenme içinKızlar bu sabah hafif lekelenmem oldu hemen korkup acile gittik. Çok şükür önemli bir durum yokmuş doktor normal dedi. Bu arada keseyi de gördük 6.3mmdi ama yolk ve bebek daha görünmedi inşallah bu sefer hayırlısı ile hem görür hem kalp atışını duyarım. Normalde 4+3 bugün ama kese 5+3 civarında dedi doktor.