- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.931
- 548
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Ya çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun inşallahHamileyim canım Aralık sonu ocak başı benimki tam net değil geç döllenme olduğu için buraya da bakıyorum eşit gidiyorum
Gözün aydın canım hoşgeldin aramızaMerhaba herkese, bu mesajı buraya yazmak için 4 aydır bekliyorum :)) başlayan regl belirtilerinden dolayı umutsuzca çatlatma iğnesinin 15. Gününde test yaptığımda öğrendim. Sabah hcg baktırıcam hala inanamıyorum
İyi yapmışsın canımValla ben bu topiği kendimin gibi sahiplendim ama liste falan bana göre işler değil :) gelenleri karşılamayla ilgileniyorum yönetici yardımcısı gibi
Evet tabiki yapacağım bi kaç gün daha geçsin biraz kalabaliklasim yapacağımTopik hayırlı olsun bacım İnshaAllah benim gurubu kendimde dahil buraya taşıya bilirim
Bir liste yapacak mısın?
Olur oda olur.. gelenler olunca etiketlersin pembişi..Valla ben bu topiği kendimin gibi sahiplendim ama liste falan bana göre işler değil :) gelenleri karşılamayla ilgileniyorum yönetici yardımcısı gibi
Aa satımız aynıı bende 14 mayısta gidicem 6+1 de. İnş görürüzKızlar ilk randevulara gittiniz mi ben 13 Mayıs'ta gidicem keseyi görürüm diye düşünüyorum sat 1 nisan
Ben varım canım 3 farklı hastanede verdimKızlar aranızda farklı hastanelerde beta hcg baktiran var mı
Yaa canım çok geçmiş olsun,Kızlar grubun yönetici yardımcısı aranızdan ayrılıyor doktorum büyük ihtimalle dış gebelik dedi yarın hastaneye yatışım yapılıyor. Rabbim kalanlara sağlık versin inşallah
İnşallah canım ya bakalım hayırlısı olsun inşallahAa satımız aynıı bende 14 mayısta gidicem 6+1 de. İnş görürüz
Ben tek bir kere acilde verdim başka vermedim hiç kendimi strese sokamiyacam randevuda nedir ne değildir öğreneceğim zatennKızlar aranızda farklı hastanelerde beta hcg baktiran var mı
Yokk 2 gün arayla verdimSebebi neydi ki
Aynı gün mü verdin üçünü de
Çok geçmiş olsun canmKızlar grubun yönetici yardımcısı aranızdan ayrılıyor doktorum büyük ihtimalle dış gebelik dedi yarın hastaneye yatışım yapılıyor. Rabbim kalanlara sağlık versin inşallah
Ben de pişman oldum ya verdiğime.Ben tek bir kere acilde verdim başka vermedim hiç kendimi strese sokamiyacam randevuda nedir ne değildir öğreneceğim zatenn
İnşallah canım sen strese girmeBen de pişman oldum ya verdiğime.
Özelde iki kere verdim. Birincisi 2951 geldi.
43 saat sonra 3158 geldi.
Bugün de sağlık ocağında 2652 geldi. Korkmadım değil. Yarın sabah dr randevumuz var. Keseyi görür ins sağlıkla.
Alttan muayene ile mi gördü canım doktorBiz 4+2 de keseyi gorduk kızlar. İsteyen herkese nasip olsun
Evet canımAlttan muayene ile mi gördü canım doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?