- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Kızlar sizinde hafif kasık ağrınız oluyor mu benim 1 hafta 10 gündür cokk hafif kasık ağrım var yerlesme ağrısı mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gecen gebeligimde 8 gün gecince silik cizgiyi gördüm ama maalesef o düştü bu sefer 2 gün kala ogrendim canim belli olmuyor seni de umutlandirmak istemem deAdetime 2 gün kala dayanamayıp test yaptm negatif çıktı. Yanlış olma ihtimali var mıdır kızlar
Allah bağışlasın canm inşallah en güzel şekilde ilerler bu seferBen gecen gebeligimde 8 gün gecince silik cizgiyi gördüm ama maalesef o düştü bu sefer 2 gün kala ogrendim canim belli olmuyor seni de umutlandirmak istemem de
Erken gebelik testimi yapmistin canim sen?Ben gecen gebeligimde 8 gün gecince silik cizgiyi gördüm ama maalesef o düştü bu sefer 2 gün kala ogrendim canim belli olmuyor seni de umutlandirmak istemem de
Amin canim en tez zamanda inşallah. Bu arada sogan suyu ile hamile kaldim benAllah bağışlasın canm inşallah en güzel şekilde ilerler bu sefer
Darısı da biz isteyenlerin başına inşallah
Gördün mü güzelim keseyiMeraba kızlar hepinize hayırlı olsun
Bende yeni öğrendim 4+6 günlüğuz bugün doktora gidecem inşallah keseyi görürüz
Evet canim ama markasını hatirlamiyorum bilmedigim bi markaydi heyecanla bakmamisim sonra kutusunu attimErken gebelik testimi yapmistin canim sen?
3 te randevum daha gidemedim inşallah görürüm bazıları erken diyor ama bakalimGördün mü güzelim keseyi
Merhaba karından mi alttan muayene ile mi gördünüz acaba?Kızlar bugün 6+5 kalp atışı duyduk.
6+0 kese görmüştük
Tahmini doğum tarihi 1 Ocak
Yeni yılın ilk bebeleri diye show habere düşmem inşallah ahahha Pembis Hayaller
Merhaba karından mi alttan muayene ile mi gördünüz acabaKızlar bugün 6+5 kalp atışı duyduk.
6+0 kese görmüştük
Karından canımMerhaba karından mi alttan muayene ile mi gördünüz acaba
Oo süper ben hiç alttan istemiyorum çok korkuyorum ondanKarından canım
Çok zorunda kalmadıkça gebelikte alttan bakmazlar korkmaOo süper ben hiç alttan istemiyorum çok korkuyorum ondan
Hayırlı olsun canım gözün aydın darısı bizlereKızlar bugün 6+5 kalp atışı duyduk.
6+0 kese görmüştük
Naptın canım gittinmi doktora?Ben de pişman oldum ya verdiğime.
Özelde iki kere verdim. Birincisi 2951 geldi.
43 saat sonra 3158 geldi.
Bugün de sağlık ocağında 2652 geldi. Korkmadım değil. Yarın sabah dr randevumuz var. Keseyi görür ins sağlıkla.
Hayırlısı olsun güzelim allah önümüzdeki ay en güzel mucizesini gondersin sanaKızlar ben regl oldum kısmet degilmis bu ayda bidaki ay çalışmalara devam moralimi bozmucam rabbim sizlere sağlıklı sıhhatli kolay bı hamilelik nasip etsin sağlıkla bebislerinizi alırsınız kucağınıza inşallah