- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
Kızlar selam hepinizin bebişleri saglıkla tutunsun insallah şu havayı koklayım gideyim tekrar topiğime darısı benim basıma görüşürüz insallah çatlatma iğnesi 11. Gündeyim hepinizi öptüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
14. Günde mi belli oluyordu nasıl oluyordu ? Seni de aramızda görürüz inşallah canım :)Kızlar selam hepinizin bebişleri saglıkla tutunsun insallah şu havayı koklayım gideyim tekrar topiğime darısı benim basıma görüşürüz insallah çatlatma iğnesi 11. Gündeyim hepinizi öptüm
İnsallah kuzum evet 11 de iğne etkisi gidiyor 13 en garanti 14 kesin sonuc cıkar sabırsızlıkla bekliyorum bende ikinci catlatma iğnesi denemem 9 aydır bekliyoruz 11 mayısta doğum günüm en güzel hediyem olur insallah14. Günde mi belli oluyordu nasıl oluyordu ? Seni de aramızda görürüz inşallah canım :)
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınİnsallah kuzum evet 11 de iğne etkisi gidiyor 13 en garanti 14 kesin sonuc cıkar sabırsızlıkla bekliyorum bende ikinci catlatma iğnesi denemem 9 aydır bekliyoruz 11 mayısta doğum günüm en güzel hediyem olur insallah
Evet 14 . Gün testini yap hadi bekliyoruzİnsallah kuzum evet 11 de iğne etkisi gidiyor 13 en garanti 14 kesin sonuc cıkar sabırsızlıkla bekliyorum bende ikinci catlatma iğnesi denemem 9 aydır bekliyoruz 11 mayısta doğum günüm en güzel hediyem olur insallah
Ayy insallah aylardır topic topic geziyorum bu ay ümitliyim sizlerinde taze annelerimizin topiği şans getirsin hepinizin bebişleri saglıkla gelsin insallahEvet 14 . Gün testini yap hadi bekliyoruz
Ardından geldim canım ben de buraya adımı yazdıracağım Allah’ın izniyle hadi Uğur getirsin bizeKızlar selam hepinizin bebişleri saglıkla tutunsun insallah şu havayı koklayım gideyim tekrar topiğime darısı benim basıma görüşürüz insallah çatlatma iğnesi 11. Gündeyim hepinizi öptüm
Amin canımm… hepinizi topiğimize bekliyoruz :)Ve hepinizin hamilelikleri hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallah yavrularınızı
Hadi gözün Aydın canım :) hoş geldin topiğimize :))Merhaba herkese, bu mesajı buraya yazmak için 4 aydır bekliyorum :)) başlayan regl belirtilerinden dolayı umutsuzca çatlatma iğnesinin 15. Gününde test yaptığımda öğrendim. Sabah hcg baktırıcam hala inanamıyorum
Teşekkür ederiim, hoş buldumHadi gözün Aydın canım :) hoş geldin topiğimize :))
Aşlah nasip eder inşallah, her zaman umut varBen de geçen ay bekledim bu haberi aslında. Adet olunca nasıl üzüldüm. Bu ay umuyorum ki bir mucize olur bebeğim bana tutunur. Dualarda buluşalım inşallah sizlerle
Topik hayırlı olsun bacım İnshaAllah benim gurubu kendimde dahil buraya taşıya bilirimMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-01-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Merhaba kızlar benmde sat 11 Nisan adetime 2 gün kaldı diyim artık saat malum inşallah aranıza katılırım
Ben de geçen ay bekledim bu haberi aslında. Adet olunca nasıl üzüldüm. Bu ay umuyorum ki bir mucize olur bebeğim bana tutunur. Dualarda buluşalım inşallah sizlerle
Hepinizi inşallah aramızda görürüz kızlar. Rabbim herkese nasip etsin. Bende bugün keseyi görmeye gidiyorum bakalım ne olacakHayırlı geceler kızlar sat 10 Nisan 9 yaşında oğlum var ikide kaybım var yarın test yapicam inşallah heyecan dorukta yani rabbim gönlümüzdeki hayırlı eyleyip nasip etsin nasip olursa tutarsa aranızda olurum inşallah sifr buraya yazım diye yeni üye oldum
Valla ben bu topiği kendimin gibi sahiplendim ama liste falan bana göre işler değil :) gelenleri karşılamayla ilgileniyorum yönetici yardımcısı gibiTopik hayırlı olsun bacım İnshaAllah benim gurubu kendimde dahil buraya taşıya bilirim
Bir liste yapacak mısın?