2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226

İnşaAllah gösterir boy boy pozlar verir annesine minik prenses Benimde detaylı 17 eylülde heyecanla tarihin gelmesini bekliyorum daha elimde 1 tane bile ultrason resmi yok devlete gittiğim için. Oğlumda özele gidiyordum bütün yüz hatlarını biliyordum kızımda böyle oldu ama detaylı için özele gideceğim heyecanlıyım o yüzden umarım bende görebilirim kızımı orada

Canım ben detayliya gittiğim halde goremedim sırtı dönüktü... Bugün de kendi dotkoruma gittim yine yüzünü göstermedi ama yan dönmüş şükür... Kalbi falan değerlendirebildi içimiz rahatladi. Ama ultrasona girdiğimiz anda hareket etmeyi bırakıyor resmen korkuyor ama şükür guzel haberler aldik

İyi ya maşallah minnağa darısı başıma

Valla öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen sabrım öyle bir tükeniyor ki oturup sinirimden kendim ağlıyorum. Bu sefer o beni teselli ediyor Bakalım zamanla geçecek inşallah
Hamilelikte daha zor tabi birde çalışıyorsun. Allah kolaylık versin. Çok çabuk geçiyor aslında ama ozaman geçmeyecek gibi işte

Bence saçmalıyor canim ya. Yükleme yapıldığı icin kaybedilen bebek var mi?Gebelik sekeri cikanlar dikkat etmezse bebegi zehirleyebiliyor ya da erken doguma sebep olabiliyor. Yaptiklari yukleme sadece bir seferlik.Hamileyken hic mi gözümüzün dönüp tatliyi fazla kacirdigimiz olmuyor.ben simdi oyle degilim ama ilk hamileligimde gözüm dönüyordu baklava yerken ve gercekten seker çıktı eger öğrenmeseydim dikkat da etmezdim diyette yapmazdım kimbilir nelere sebep olurdu.
Bu arada benim erken ciktigi icin doktor yaptir demisti saglik ocagina yonlendirdi beni,orasi almiyormus bosa gitmis oldum
Hastanede mi yaptirdin? önce kadin dogumcuya mi gorunmek gerekiyor.?

Sevindim canım ya şükür gözün aydın

Kafana cok takma etrafdan gelen sesleri canim,onemli olan doktorun soyledikleri.
Benim karnim çok çıkıyor ama vucut yapisi ile ilgili . Bir tanıdığım hamileliğini saklamış ve hic kimse anlaşmıştı son ana kadar hic belli olmadi ve benimkinden daha kiloluydu bebegi dogdugunda. Bence kilo alımın cok ideal. Malesef ben 7,5 kilo aldim ve 19. Haftadayim. Doktor diyete basla dedi

Hayir olsun canim bende en son gittigimde tenkli gosterdiler ama o zmn 18 haftalik oldugu icin pek anlasilmadi,bir dahaki sefere artik.

Yarına buldum randevu 15.30a çok yoğun değil galiba. Sen ne yaptın bugün muydu senin?
Evet canım benim rahim damarlarda centik çıktı, bu da preeklampsi belirtisiymis, 1 . Doğumda preklampsi geçirdim zaten erken doğum yaptım 34 haftalık, moralim bozuldu biraz, inşallah son haftalara kadar giderim

Ben aile hekimine yaptırdım canım iyi midir bilmiyorum

Bu aralar saçma sapan rüyalar görüyorum birde o kadar canlı ki gerçekmiş gibi uyandığımda kendime gelmem uzun sürüyor ve etkisinde kalıyorum sizde öyle misiniz kızlar?

Merhaba sizin bebeğinizin cinsiyeti ne acaba aynı belirtileri yaşıyorum

Evet canım benim rahim damarlarda centik çıktı, bu da preeklampsi belirtisiymis, 1 . Doğumda preklampsi geçirdim zaten erken doğum yaptım 34 haftalık, moralim bozuldu biraz, inşallah son haftalara kadar giderim
İnşallah canım dua edelim normal vaktinde gelsin ufaklık. Sende ilki gibi olacak diye kendini strese sokma şimdiden hiç belli olmaz sonuçta .
Doktor nasıldı peki memnun kaldım mı? Kaç dk bakıyor? Soru sorulabilir birisi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…