• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Günaydın kizlarrr 😘😘
Ben devit3 u kapsül olarak kullaniyordum,eczaci damla olarak vermis .Uzerinde de bir sey yazmiyor .bundan kullanan varsa ac tok ve nasil kullaniliyor bilgi verir misiniz 🤗
Tok kullanıyorum canım 2-3 damla damlatiyorum.Normal kişiler 10 damlaymis ama hamileler sadece takviye için 2-3 damla damlatsa yetermis.Kahvalti biteceği zaman ekmeğime damlatiyorum

Tesekkur ederim canim ,herkesin damla sayisi farkliymis 5 den 18 e cok fark en iyisi doktora sorayim bende ☺️☺️
5 damla olanlr naturmax orZax gibi ticari markaların. Onların d vit yüksek..
D vit 3 de daha düşük düzeyde olduğu için daha fazla kullanılıyor ama siz genede herhangi bir eczaneyi arayıp sorabilirsiniz..

5 damla olanlr naturmax orZax gibi ticari markaların. Onların d vit yüksek..
D vit 3 de daha düşük düzeyde olduğu için daha fazla kullanılıyor ama siz genede herhangi bir eczaneyi arayıp sorabilirsiniz..

De-vit 3 için eczacı kutu üzerine 10 damla diye yazmıştı bana ama doktorum 5 damla olarak kullan demişti o damla sayısını etkileyen diğer faktörde vücuttaki D vitamini değerlerimiz.

Taşındık hafta başından beri yerleşmeye çalışıyoruz , eşim izin aldi birlikte yapıyoruz ama aşırı yoruluyorum. Bebeği zaten gun içinde cok canli olmayan tekmeleri hissediyordum onuda bu ara cok az hissediyorum. Mahvoldum bu arada bebiste ben de perisan olduk

Taşındık hafta başından beri yerleşmeye çalışıyoruz , eşim izin aldi birlikte yapıyoruz ama aşırı yoruluyorum. Bebeği zaten gun içinde cok canli olmayan tekmeleri hissediyordum onuda bu ara cok az hissediyorum. Mahvoldum bu arada bebiste ben de perisan olduk
Allah kolaylık versin ben de 8 haftalıkken eşya topladım 12 haftalıkken eve yerleşmeye çalıştık derken kasık ağrısı çekmiştim çok ki ailem temizledi yerleştirdi ona rağmen perperişan olmuştuk, siz yine de dikkatli olun 🌸

Kızlar randevum vardi bugün bacakları kafasinin ustune dogru kaldirmis kasigima tekme atiyordu minigim ve ben o anda pit pit hissettim.o pit pit bebek oldugu kesinlesti artik 🥰
dun geceden biraz adet agrisi gibi agrim oldu halen devam ediyor doktora onu sordum. İste bu korktuğumuz seyler demekki rahim kasilman oluyor progestana tekrar devam edelim dedi.(erken dogum riskim var .kanamam bitti diye progestani bir hafta once bırakmıştık)
Çok üzüldüm oyle deyince 😢hani belki adet dongumden kaynakli bir ağrıdır diye düşünmüştüm.🤷
Bir de 18 .haftadayim 7 kilo aldim. Biliyorum bu haftaya kadar hep yatirdik seni kilo aldin ama Diyete basla dedi 🙊 Geçen hamileligimde gebelik sekeri ciktigini soyledim ,yarin erkenden yükleme yapip bakalim dedi daha onceki gebelikte oldugu icin.
Ağrın nasıl bir agri canım tarif eder misin? Benim de kasıklarımda bazen yukarı bazen aşağı bazen sağ bazen sol sertleşme oluyor. Az önce de ani den rahmime sanci girdi çıktı . Magnezyum başladım bakalim

Kizlar kizlar, benim kusmalarim geri geldi sanki diye korkuyorum.
Bu arada bulanti ilacimi birakali epeyi olmustu. Sorun yoktu. Ama iki gundur aksamlari soylemesi ayip bi bulanti geliyor ve kusuyorum 😢
Boyle olan var mi? Neden olur ki?

Kizlar kizlar, benim kusmalarim geri geldi sanki diye korkuyorum.
Bu arada bulanti ilacimi birakali epeyi olmustu. Sorun yoktu. Ama iki gundur aksamlari soylemesi ayip bi bulanti geliyor ve kusuyorum 😢
Boyle olan var mi? Neden olur ki?
Var canım . Demek oluyor ki bu kusmalar bir hafta oluyor bir hsfta olmuyor benim öyle

Var canım . Demek oluyor ki bu kusmalar bir hafta oluyor bir hsfta olmuyor benim öyle
Vallahi su hani “hic midem bulanmadi, hic yanmam olmadi” vs diyenleri cidden kiskaniyorum. Allah tabi bozmasin asla istemem, ama yalan mi soyliyim vallahi kiskaniyorum :(
En buyuk sikintimiz bu olsun tabi, hamd etmek sukretmek gerek. Ama bi cozumu varsa da bilen soylesin yahu.
Su Ocak’ta doguracak birkac kadin dogumcu olaydi forumda ne iyi olurdu :))

Back
X