- 7 Haziran 2022
- 2.561
- 2.830
- 63
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.681
Kiyamam kuzum yaaaAlışır canım ben şimdilik etkinlik gruplarına gönderiyorum babannesiyle gidiyor mutlu... Gitmek istiyor. Tabi babannesinin yanında olması da etkiliyor olabilir bakalım seneye kreş zamanı göreceğiz bizdeama bu ara benim oğlan aşırı bağlandı bana. Normalde.nobet tutmuyordum iki hafta önce nöbete kaldım bütün gece ağlamış annem.neden yok diye... Şimdi akşam beş dakika çıksam odadan hemen peşine geliyor nerdesin diye çocuklarda haklı annelerinden ayrılmak istemiyorlar...
Gecmis olsun canim progestan verdi mi doktorun. Benim de geçen hafta rahim tarafimda agrilarim oldu doktor rahim kasilmalari olabilir dedi o da erken dogumu tetikliyor.Progestsni birakmistim agri olunca tekrar baslatti.Kızlar lütfen görün ve cevap yazın aklım çok karışık
Geçen enfeksiyon için kontorle gittim dokotr geçmiş dedi ayrıntılı ultrason girdim ve doktor kendi ultrason bakınca kasılmalar var dedi bebekte baş aşağı pozisyon da dedi yorgunmusun diye sordu biraz ddm ayaklarını uzat dinlen dikkat et vs şeyler dedi aslında kasılma nasıl olur onu bile bilmiyodum ama karnım çok sertlesiyo ve genelde kaşıklarim sert olup ağrıyor tabi daha çok dikkat eder oldum daha çok fark ediyorum baya baya kasiliyorim 3hafta sonra kontrol dedi ilaçta vermedi kasılma tehlikeli biseymis ve bebekte aşağı pozisyonda yani ilk kızım zaten sezeryan niye böyle oldum anlamıyorum lütfen fikir verin
20 gün yenidogan yogunbakimda kaldik canim çok kötü günlerdi .yogunbakim olunca doktorlar hicbir zaman iyi yorum yapmiyorlar. Evet riskim var ama Allah yasatmasin tekrar bana da kimseye de. 34 haftada doganlarin cigeri gelismis oldugu icin bir iki gün kalip ciktilar . İns bende o zmanlara kadar dayanabilirim .Canım 32. Haftada küvöze alındı mı?nezaman taburcu oldunuz?
Hayır canm ya hicbise vermedi sadece dinlen ayaklarını uzat filan dedi bide kızım var çok dinlenemiyorum ama karnim şuan taş gbi oldu uyutmuyoda sknti oldu icimdeGecmis olsun canim progestan verdi mi doktorun. Benim de geçen hafta rahim tarafimda agrilarim oldu doktor rahim kasilmalari olabilir dedi o da erken dogumu tetikliyor.Progestsni birakmistim agri olunca tekrar baslatti.
Aaaa bilmiyordum şimdiye kadar da hiç duymadım ama iyi oldu öğrendiğim teşekkür ederim.Weebaby emziklerin bazılarında tatlandırıcı var candy diye geçiyordu galiba bilginiz olsun
Hiç beklemiyordum Aralık sonu bugün bu konu beni korkuttu
İşte kafam bundan sebep karışık benim bebek için seker bu kadar fazla değil mi ?Bugün sabah şeker yüklemesi için kan verdim 2 saat sonra güzelce kahvaltı yap çikolata vb şekerli şeyler ye öyle gel tekrar kan alalım dedi.Eczanedeki ilacı bebeğe bı anda o kadar şeker yuklememek için biz önermiyoruz dedi.sizin de böyle miydi?
Bana yapmadılar valla canım dediğim gibi Nutella reçel falan yiyip verdim kanİşte kafam bundan sebep karışık benim bebek için seker bu kadar fazla değil mi ?
Sağlıkla gelsin minikHerkese merhaba,
Burayı 3 ay önce keşfettim ara ara girip takip ediyordum. İlk gebeliğim, 13+3 de Ali Parsımızın geleceğini öğrendik, şuan 20+4 haftalığım. Dün detaylı ultrasona gittik bir problem yok dedi bir kaç ölçümün 1 hafta ilerde olduğunu söyledi.
Ben yaklaşık 1 aydır bebek hareketlerini hissediyorum. İlk zamanlar pıt pıt alt tarafta oluyordu şimdi biraz daha kuvvetli artık göbek deliğime yakın.
Buradan tavsiyeler üzerine lierac a başladım. Şuan karnım çok büyük değil eşim ve ailesi küçük deyip diyorlar. 46 kilo ile hamile kaldım şuana kadar yaklaşık 4 kilo aldım. Ölçümler normal çıktığı için rahatladım ama insan ister istemez takılıyor sizin karnınız çok mu belirgin. Bir de tetanoz aşısı ile ilgili beni ne aile hekimi aradı ne doktor bişey söyledi buradan okudum şimdi. Kaçıncı haftaya kadar olmamız gerekiyor bir süresi var mıdır?
Herkes sağlıkla kucağına alsın bebişlerini
Alın kaçırmayın, nuk diyince kalbimi bırakırım postlara. Ben de aynısını aldım koydum kenaraKizlae alayım mı bunu ???
Normalde kimseyi takmam ama işte bebiş oluncaSağlıkla gelsin miniktetanoz için beni 18 gibi aramışlardı ilk dozu oldum diğer soruya gelince karnınız küçük olsa ne olacak ki bu durum iç karın ve kaslar ile ilgili bedenin yapısına göre kimisinde belli kimisinde belli olmuyor bir arkadaşımı başından beri bilmesek son ay daha yeni hamile sanırdık öyle doğum yaptı ve tombul bir bebeği vardı
Çevre yorumlarını hiç kafaya takmayın ne olur göbek çok çıksa da ne bu erkenden kilo mu aldın bık bık konuşurlar emin ol her şeye bir yorum her zaman olur önemli olan bak minnak sağlıklı
Benide aramadilar canım dün gittim oldum aşımıHerkese merhaba,
Burayı 3 ay önce keşfettim ara ara girip takip ediyordum. İlk gebeliğim, 13+3 de Ali Parsımızın geleceğini öğrendik, şuan 20+4 haftalığım. Dün detaylı ultrasona gittik bir problem yok dedi bir kaç ölçümün 1 hafta ilerde olduğunu söyledi.
Ben yaklaşık 1 aydır bebek hareketlerini hissediyorum. İlk zamanlar pıt pıt alt tarafta oluyordu şimdi biraz daha kuvvetli artık göbek deliğime yakın.
Buradan tavsiyeler üzerine lierac a başladım. Şuan karnım çok büyük değil eşim ve ailesi küçük deyip diyorlar. 46 kilo ile hamile kaldım şuana kadar yaklaşık 4 kilo aldım. Ölçümler normal çıktığı için rahatladım ama insan ister istemez takılıyor sizin karnınız çok mu belirgin. Bir de tetanoz aşısı ile ilgili beni ne aile hekimi aradı ne doktor bişey söyledi buradan okudum şimdi. Kaçıncı haftaya kadar olmamız gerekiyor bir süresi var mıdır?
Herkes sağlıkla kucağına alsın bebişlerini
Aldim valla canım emzik bakiyorum simdideAlın kaçırmayın, nuk diyince kalbimi bırakırım postlara. Ben de aynısını aldım koydum kenara
Ben de bu hafta olayım o zaman takip eden doktorun söylemesi gerekir aslında ben buradan tesadüfen gördüm.Benide aramadilar canım dün gittim oldum aşımı
20 den sonra çağırıyorlar aslında genelde siz bir sorun bakalım, doğrudur konu bebiş olunca insan istemsiz takıyor ama çok şükür bakın detaylı ile de daha çok içiniz rahat etmiştir minik gayet iyiNormalde kimseyi takmam ama işte bebiş oluncaçok teşekkür ederim..
Tetanoz için ben dürtücem demekki beni unuttular
Herkese bebişleriyle sağlıklı günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?