2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
İçiyorum kız, hem de ishal olayım diye aç karnına 😂
A bak aklıma ne geldi fıstık da işe yarayabilir bizim oranın batırık diye bir kültürü var kısırın sulu hali gibi içine fıstık ile susam çektirilmiş şekilde koyulur, içinde o fıstık olduğu için ne zaman onu yesem cidden rahat gidiş geliş oluyor 😂😂

Daha gitmedim 🤪bana 13 Eylül devlette verdiler tarihi . Normalde 3 eylülde Medstara gidecem eşimle beraber o da baksın ama o göreve gitti((😔bor ay önce randevu aldım şimdi iptal oldu((( ben şey şimdi düşünüyorum 4boyutlu gitmek. Vitale de baktım yapıyorlar .bugün oraya aracam nasıl extra para mı.oluyor yoksa normal muayene ücreti
Taramayı yapan doktor ayrı zaten onun ücreti direk 500.ama o baya muayene gibi oluyo.ben aynı zamanda diğer doktorada girdim ama o detaylı bakıldı diye bakmadı zaten ultrasonda.yani direk detaylı girsen yeter.rahat bi adam inş görür güzelce

Bana mısın demiyor bana etki etmedi
Benim kabizlik başından beri vardi affedersin haftada 1 çıkabiliyordum o da ağlaya ağlaya diyetisyenim, kahvaltıdan önce 100 gr yoğurt
40 gr kuru kayisi, 20 gr kabak içi, nestle optima fibre ,bir şase probiyotik nbl marka dedi. Bunu karıştırıp yiyorum 19 haftalik hamileyim hergün olmasada en azindan yine düzene girdi rahat oldu.
Denemişsindir belki , zeytin yağina limon sik ick, inciri yine ,.yağ ile beklet . Cok zor benim ilk haftadan beri , kanamam vardi ikinma diyorlardi ama ne mümkün insallab sizinki de gecer

Benim kabizlik başından beri vardi affedersin haftada 1 çıkabiliyordum o da ağlaya ağlaya diyetisyenim, kahvaltıdan önce 100 gr yoğurt
40 gr kuru kayisi, 20 gr kabak içi, nestle optima fibre ,bir şase probiyotik nbl marka dedi. Bunu karıştırıp yiyorum 19 haftalik hamileyim hergün olmasada en azindan yine düzene girdi rahat oldu.
Denemişsindir belki , zeytin yağina limon sik ick, inciri yine ,.yağ ile beklet . Cok zor benim ilk haftadan beri , kanamam vardi ikinma diyorlardi ama ne mümkün insallab sizinki de gecer
Ah canım teşekkür ederim bunları deneyeyim

Kızlar detaylidan çıktım şimdi bı sıkıntımız yok şükürler olsun 🧿🧿elini yüzüne koymuştu hanımefendi onun için parmaklarını yüzünü tam göremedi dedi cinsiyetimizde yine kıza benzetti hâlâ kesin demiyolar ama bence artık değişmez ya pipi olsa mutlaka görünürdü 🤔
Bencede annesi bu kız nazlı olacak 😍😍 pipi olsa çoktan sallardı sana 😂😂😂

Back
X