2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sadece tek bir kişide duymuştum bu ismi , "İlkyaz " çok hoşuma gitmişti , beğenen olabilir belki. Benim de kızım olucak ,Vera düşünüyorum, eşim benim ismimi koymak istiyor ama kendi ismimle seslenmek tuhaf gelir bana diye istemiyorum. "Lavin " ismi de hoş bence .
Birşey sorucam kızlar , bu haftalarda bebek hareketlerini hergun hissetmek gerekiyor mu ? Ben daha ilk hareketleri geçen haftadan beri hissetmeye başladım , eşim elini koyunca o da hissediyor . İlk hamileligimde ilk haraketler minik pitpit lar segirmeler şeklinde olmuştu , bu direk tekme , kayma hareketleri ile geç ama hızlı başladı. Ama dün hiç hareket yoktu , bugun de emin olamıyorum, kayma,itme gibi his oldu birkaç kere ama vurma şeklinde ele gelen hareket yok . Normal midir ?

Evet 500₺ çok çok iyi. Benim gittiğim hastane 1000₺ fiyat verdi. Devletten aldım randevu. Eylül ayında gideceğim kısmetse. Renkli çıktı görüntü vermiyorlarmış ama olsun. Kontrolünü yapsınlar sağlıklı olduğunu öğreneyim o da yeter Allahın izniyle. 🤲🏻
Benimde başka seçeneğim yok yakında hatta bunun için bile il e gideceğim normalde ilçede oturuyorum. Yoksa özel perinatologlar 2000den aşağı bakmaz burda belkide fazladır şuanda ama gerek yok şükür. İyi olduklarını öğrenelim inşallah dediğin gibi yeter

Dun geceden bu zamana kadar canim.cok bir agrim yok ama boyle gazim var hibi adet olcakmisim gibi birsey.Benim özel durumum oldugu icin onlem aliyoruz canim.rahim sekli bozuklugum var bir erken dogum(sağ) bir dusugum oldu.bu zmana kadar da kanama lekelenmelerim oldu.
Tabi oyle olunca doktorum da önlem alarak ilerliyor.
Allah'ım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım benim . Benim rahmim büyüyor sanırım çünkü hsg öyle çok geniş bir rahim değildi . Allah'ım korusun bizleri

Kiz cocugunu gorunce o duyguları gelir merak etme. 🤣Babacim diye gezdikçe arkasinda ici erir.
Benimki erkek istiyordu erkek oldu ablam la ayni zamanlarda dogum yaptik bakti kizlar baba kucağından ayrilmiyor bi tane de kiz yapak dedi ama yine erkek oldu 🤣🤣
Öyle deme ya benim oğlum babaci 😂 Allah sağlıkla hayırlı evlat versin. Belki üçüncüyu denersin 😂

Benimde başka seçeneğim yok yakında hatta bunun için bile il e gideceğim normalde ilçede oturuyorum. Yoksa özel perinatologlar 2000den aşağı bakmaz burda belkide fazladır şuanda ama gerek yok şükür. İyi olduklarını öğrenelim inşallah dediğin gibi yeter
Hangi sehirdesiniz ? 2000 dn aşağı bakmayacak yer merak ettim. Ankarada o kadar değil

Hangi sehirdesiniz ? 2000 dn aşağı bakmayacak yer merak ettim. Ankarada o kadar değil
Kusadasindayim. Aydın da doktorların genelde yönlendirdiği bitane perinatolog var o çok pahalı ve hiçte iyi detaylı bakmiyormus. 6yil önce 750tl idi fiyatı neyine gidiyorlar anlamıyorum zaten. Büyük şehirde doktor seçeneği çok olduğu için daha uyguna da olur mutlaka ama burada yok maalesef pek

Kusadasindayim. Aydın da doktorların genelde yönlendirdiği bitane perinatolog var o çok pahalı ve hiçte iyi detaylı bakmiyormus. 6yil önce 750tl idi fiyatı neyine gidiyorlar anlamıyorum zaten. Büyük şehirde doktor seçeneği çok olduğu için daha uyguna da olur mutlaka ama burada yok maalesef pek
Ben de aydın dayım, hangi dr senin dediğin canım ? Murat Aksoy a gitmeyi düşünüyorum

Kusura bakmayın yazdıysanız görmedim peki baktırabildiniz mi detayliya. Ve tatil yerlerinde gerçekten çok secenek yok sanki

Çünkü rahatlarina düşkünler. Birde nasilsa işler yuruyorsa kılları zor kıpırdar 🤣 soylenmeden yapmayan bi tanede bnde var. Daha bu yil yikamaya basldi çocuğu 4 yildir siftahi yoktu. Yap diyince yapıyor her işi öyle rahat zaten yap demeden yapan erkek nadirdir ya.. cokta uzme kendini.
Ama istemiyordum cocuk demesi kırıcı olmuş biraz o konuda bir konuş hallet uzatma derim sana olur olan
Sanki benim eşimden bahsetmişsiniz 😁

Siyah beyaz foto verdi ama yüzünü kapattığı için çok yüzü gözükmüyo zaten 🤣 sağlıklı deyince foto çok düşünmedim aslında ya.sen kaçıncı haftadasın geldi mi detaylı
Daha gitmedim 🤪bana 13 Eylül devlette verdiler tarihi . Normalde 3 eylülde Medstara gidecem eşimle beraber o da baksın ama o göreve gitti((😔bor ay önce randevu aldım şimdi iptal oldu((( ben şey şimdi düşünüyorum 4boyutlu gitmek. Vitale de baktım yapıyorlar .bugün oraya aracam nasıl extra para mı.oluyor yoksa normal muayene ücreti

Kiz cocugunu gorunce o duyguları gelir merak etme. 🤣Babacim diye gezdikçe arkasinda ici erir.
Benimki erkek istiyordu erkek oldu ablam la ayni zamanlarda dogum yaptik bakti kizlar baba kucağından ayrilmiyor bi tane de kiz yapak dedi ama yine erkek oldu 🤣🤣
Benimki çok oğlu istedi .İlk evlilikten kız vardı eşimin ama orda zor ilişki. Şimdi 2ci kız geliyor 🤣🤣🤣 bende ona diyorum kızlar daha düşkün babaya. O İlk kız büyütmedi. 5 yasa kadar göstermediler bile . Orda çok zor(((ve hep ona diyorum göreceksin kızlar çok farklı. Eşim bana da diyor sen doğur ve yat ben bakarım kızıma 🤣🤣🤣ahh ne güzel

Back
X