- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #10.341
Ben tam 21+0 da gittim herşeyi kolayca gördü doktor hiçbi sıkıntı yaşamadım.3-5 gün fark etmez benceKızlar yarın detaylıya gidicem sizce erken mi 20+2 olucam yarın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tam 21+0 da gittim herşeyi kolayca gördü doktor hiçbi sıkıntı yaşamadım.3-5 gün fark etmez benceKızlar yarın detaylıya gidicem sizce erken mi 20+2 olucam yarın
Canım bamya ye bir gün boyunca ekmek pilav yeme yanındaYılan derisi yemek mi tövbeler olsun
Kuzu kabızlığa çare bulmazsam hiçbir şey iyi gelmeyecek.![]()
Bende 20+3 de gircem öyle randevu vermiş radyologKızlar yarın detaylıya gidicem sizce erken mi 20+2 olucam yarın
20+5 yarın ben de detaylıya giriyorum. Bence erken değilKızlar yarın detaylıya gidicem sizce erken mi 20+2 olucam yarın
Umarim barışırsiniz kuzumYarın evlilik yıl dönümümuz ama şu an küsüz konusmuyoruz bile![]()
Ben hiç söylenmiyim o zamanEvet 500₺ çok çok iyi. Benim gittiğim hastane 1000₺ fiyat verdi. Devletten aldım randevu. Eylül ayında gideceğim kısmetse. Renkli çıktı görüntü vermiyorlarmış ama olsun. Kontrolünü yapsınlar sağlıklı olduğunu öğreneyim o da yeter Allahın izniyle.![]()
Siyah beyaz foto verdi ama yüzünü kapattığı için çok yüzü gözükmüyo zatenFotoğrafları verdi mi? Yoksa sadece bakmışlar hersey
Doktoruna sor bi canim. Benimde rahimde adet agrisi gibi agri hissettim,onemsememistim ama bugun randevum olumca sordum. Rahim kasilmasi olabileceği icin progestani birakmistim devam ettirdi.Ya benim bugün sağ tarafıma bir sancı girdi bir kaç sn sonra dindi. 17 hafta oldum. Normal mi yoksa bugün bulaşık makinasıni kaldırırken bira uzandım ondan mı oldu ki
Bizim 900 km var aramizdaAynı sehirdeyiz ama Allah başka dert vermesin
Teşekkür ederim canımEfermag var bende
Kiz cocugunu gorunce o duyguları gelir merak etme.Yine iyi seninki bebeği seviyormuş. Ben hiç ir şeye yardım etmiyorsun ikinci çocuğu yaparak hata yapmisim ben dedim anlaman iyi oldu diyorzaten ikinciye çok istekli değildi. Hoş ilk hamileligimde de öyle heyecan yaşamadi. Çocuk doğunca duyguları oturuyor onun. Soğuk bir adamla evlenmişim zaman gectikxe anlıyorum
![]()
Hangi sıklıkla yaşadın canım bu ağrıyıDoktoruna sor bi canim. Benimde rahimde adet agrisi gibi agri hissettim,onemsememistim ama bugun randevum olumca sordum. Rahim kasilmasi olabileceği icin progestani birakmistim devam ettirdi.
Ben çok isterdim iyi anlaşmayı ama nasip olmadıBizim 900 km var aramizda
Ama akraba kayinvalide ayri ayri zamanda yatakli dosekli gelince zor oluyor . Hangisi zor bilemesim. Biri vucut yorgunlugu biri beyin yorgunluğu![]()
Ben esim banyoya girince cocugu soyup bomba gibi atip kaciyorum(5yasinda)Çünkü rahatlarina düşkünler. Birde nasilsa işler yuruyorsa kılları zor kıpırdarsoylenmeden yapmayan bi tanede bnde var. Daha bu yil yikamaya basldi çocuğu 4 yildir siftahi yoktu. Yap diyince yapıyor her işi öyle rahat zaten yap demeden yapan erkek nadirdir ya.. cokta uzme kendini.
Ama istemiyordum cocuk demesi kırıcı olmuş biraz o konuda bir konuş hallet uzatma derim sana olur olan
Dun geceden bu zamana kadar canim.cok bir agrim yok ama boyle gazim var hibi adet olcakmisim gibi birsey.Benim özel durumum oldugu icin onlem aliyoruz canim.rahim sekli bozuklugum var bir erken dogum(sağ) bir dusugum oldu.bu zmana kadar da kanama lekelenmelerim oldu.Hangi sıklıkla yaşadın canım bu ağrıyı
Benim her muaynede renkli 4 d bakiyor ama alinan fotolarda hic anlayamiyorum. Oğlumda ayrıntılı ultrason yapılinca foto ve cdsini vermiştiSiyah beyaz foto verdi ama yüzünü kapattığı için çok yüzü gözükmüyo zatensağlıklı deyince foto çok düşünmedim aslında ya.sen kaçıncı haftadasın geldi mi detaylı
Kiz nasip olmadi ama ben Elçin düşünüyordumAşk olsun hanımlar ya birer isim yazmadiniz şuraya
Çok teşekkür ederim canım , bende bugün aldım calcimax diye bir calsiyumMagnorm 365 mg kullanıyorum ben canım günde 1 kez
Şifa olsun inşallahÇok teşekkür ederim canım , bende bugün aldım calcimax diye bir calsiyum
Şifa olsun hepimize![]()