2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Evet 500₺ çok çok iyi. Benim gittiğim hastane 1000₺ fiyat verdi. Devletten aldım randevu. Eylül ayında gideceğim kısmetse. Renkli çıktı görüntü vermiyorlarmış ama olsun. Kontrolünü yapsınlar sağlıklı olduğunu öğreneyim o da yeter Allahın izniyle. 🤲🏻
Ben hiç söylenmiyim o zaman 😊 benimde renki baktı ama fotoğraf renkli değil.sağlıklı olsunda hiç fotoyu düşünmedim zaten

Kızlar randevum vardi bugün bacakları kafasinin ustune dogru kaldirmis kasigima tekme atiyordu minigim ve ben o anda pit pit hissettim.o pit pit bebek oldugu kesinlesti artik 🥰
dun geceden biraz adet agrisi gibi agrim oldu halen devam ediyor doktora onu sordum. İste bu korktuğumuz seyler demekki rahim kasilman oluyor progestana tekrar devam edelim dedi.(erken dogum riskim var .kanamam bitti diye progestani bir hafta once bırakmıştık)
Çok üzüldüm oyle deyince 😢hani belki adet dongumden kaynakli bir ağrıdır diye düşünmüştüm.🤷
Bir de 18 .haftadayim 7 kilo aldim. Biliyorum bu haftaya kadar hep yatirdik seni kilo aldin ama Diyete basla dedi 🙊 Geçen hamileligimde gebelik sekeri ciktigini soyledim ,yarin erkenden yükleme yapip bakalim dedi daha onceki gebelikte oldugu icin.

Ya benim bugün sağ tarafıma bir sancı girdi bir kaç sn sonra dindi. 17 hafta oldum. Normal mi yoksa bugün bulaşık makinasıni kaldırırken bira uzandım ondan mı oldu ki
Doktoruna sor bi canim. Benimde rahimde adet agrisi gibi agri hissettim,onemsememistim ama bugun randevum olumca sordum. Rahim kasilmasi olabileceği icin progestani birakmistim devam ettirdi.

Yine iyi seninki bebeği seviyormuş. Ben hiç ir şeye yardım etmiyorsun ikinci çocuğu yaparak hata yapmisim ben dedim anlaman iyi oldu diyor 😔 zaten ikinciye çok istekli değildi. Hoş ilk hamileligimde de öyle heyecan yaşamadi. Çocuk doğunca duyguları oturuyor onun. Soğuk bir adamla evlenmişim zaman gectikxe anlıyorum 😂
Kiz cocugunu gorunce o duyguları gelir merak etme. 🤣Babacim diye gezdikçe arkasinda ici erir.
Benimki erkek istiyordu erkek oldu ablam la ayni zamanlarda dogum yaptik bakti kizlar baba kucağından ayrilmiyor bi tane de kiz yapak dedi ama yine erkek oldu 🤣🤣

Çünkü rahatlarina düşkünler. Birde nasilsa işler yuruyorsa kılları zor kıpırdar 🤣 soylenmeden yapmayan bi tanede bnde var. Daha bu yil yikamaya basldi çocuğu 4 yildir siftahi yoktu. Yap diyince yapıyor her işi öyle rahat zaten yap demeden yapan erkek nadirdir ya.. cokta uzme kendini.
Ama istemiyordum cocuk demesi kırıcı olmuş biraz o konuda bir konuş hallet uzatma derim sana olur olan
Ben esim banyoya girince cocugu soyup bomba gibi atip kaciyorum(5yasinda) 🤣🤣🤣
Mecbur birlikte banyo ediyorlar 🙈

Hangi sıklıkla yaşadın canım bu ağrıyı
Dun geceden bu zamana kadar canim.cok bir agrim yok ama boyle gazim var hibi adet olcakmisim gibi birsey.Benim özel durumum oldugu icin onlem aliyoruz canim.rahim sekli bozuklugum var bir erken dogum(sağ) bir dusugum oldu.bu zmana kadar da kanama lekelenmelerim oldu.
Tabi oyle olunca doktorum da önlem alarak ilerliyor.

Siyah beyaz foto verdi ama yüzünü kapattığı için çok yüzü gözükmüyo zaten 🤣 sağlıklı deyince foto çok düşünmedim aslında ya.sen kaçıncı haftadasın geldi mi detaylı
Benim her muaynede renkli 4 d bakiyor ama alinan fotolarda hic anlayamiyorum. Oğlumda ayrıntılı ultrason yapılinca foto ve cdsini vermişti

Back
X