2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Kızlar göbeği isilik gibi olan var mı?kaşınıyor 1 haftadır acaba çatlak mı olacak yoksa sıcaklardan mı?göbeğimden sürekli terliyorum ondan heralde.ilk hamileliğimde böyle bişey yaşamamıştım.başına gelen var mı?

Kızlar selam dün akşam uyurken kanımın ön tarafında gerginlik hissi oldu biraz sürdü sanki bebek içerde esneme hareketi yapıyormuş gibi. Kasılma böyle birşey mi?

Kızlar selam dün akşam uyurken kanımın ön tarafında gerginlik hissi oldu biraz sürdü sanki bebek içerde esneme hareketi yapıyormuş gibi. Kasılma böyle birşey mi?
Sertlesme diyor doktorlar buna kuzum bu ara banada oldu progestanı kullanmıyordum artık ama bugun bitane fitil olarak kullandım doktorlar kasılmalardan korkuyor

Sertlesme diyor doktorlar buna kuzum bu ara banada oldu progestanı kullanmıyordum artık ama bugun bitane fitil olarak kullandım doktorlar kasılmalardan korkuyor
Tamam kuzu ben sordum bir doktora bakalım ne diyecek.
Bende de var sertleşme neden anlamdım. bı bakmışsın sert bir bakmışsın yumuşak
Doktora yazdım canım cevap versin haber ederim.

benim de sertleşiyor ara ara bir sağ tarafımda top gibi oluyor bir sol tarafımda bazen de ön kısımda ben tehlikeli bir şey olacağını düşünmemiştim açıkçası. Toplanıyor herhalde oraya diye düşündüm inşallah kötü bir şey değildir.

Back
X