- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #10.401
Ben de başından beri kabızlık yaşıyorum canım, geceden suya 2 kuru incir 2 kuru kayısı yiyorum. Her sabah ye inanılmaz rahatlıycaksın ve düzene gitecek inşallahAh canım teşekkür ederim bunları deneyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de başından beri kabızlık yaşıyorum canım, geceden suya 2 kuru incir 2 kuru kayısı yiyorum. Her sabah ye inanılmaz rahatlıycaksın ve düzene gitecek inşallahAh canım teşekkür ederim bunları deneyeyim
Canım çok teşekkürler hangi marka kullanıyorsunAyaklarim cekiliyor gibi oluyor canım . Arada magnezyum kullanmak rahim kasilmasinida rahatlatıyor
Doktor magnezic verdi bana canımCanım çok teşekkürler hangi marka kullanıyorsun
Aynen abisi her kontrolde yiğidin mali meydanda sözünü yerine getiriyorduBencede annesi bu kız nazlı olacakpipi olsa çoktan sallardı sana
![]()
bacagıma kalçadan giren bir agrı oluyor canım kıvırıp yuruyemiyorum resmen geldiğindeKramp nasıl oluyor canım . Benim iki gündür bacak yanından kasıklarım ağrıyor rahim büyüyor sanırım o mu oluyor ki acaba
Anladım canım çok teşekkürlerbacagıma kalçadan giren bir agrı oluyor canım kıvırıp yuruyemiyorum resmen geldiğinde
Nisa meselaAşk olsun hanımlar ya birer isim yazmadiniz şuraya
Nisa kadın demekmiş canım ya kulağa hoş geliyor ama pek anlamlı degilNisa mesela
Melisa ya da defne düşünüyorum ben.eşim henüz fikrini söylemiyor düşünmemiş öyle dedi.bu erkeklerin rahatlığı beni öldürecekNisa kadın demekmiş canım ya kulağa hoş geliyor ama pek anlamlı degil
oğlum koyacak kardeşinin ismini. o kadar isim saydık içinden nisayı seçti :) nisa derin deniz nehir inci ela miray simayNisa mesela
Biz baya Leyla ya karar verdik gibiNisa kadın demekmiş canım ya kulağa hoş geliyor ama pek anlamlı degil
Aynen ya eşimde hiç düşünmüyor bana pasladi bu işiMelisa ya da defne düşünüyorum ben.eşim henüz fikrini söylemiyor düşünmemiş öyle dedi.bu erkeklerin rahatlığı beni öldürecek
Sertlesme diyor doktorlar buna kuzum bu ara banada oldu progestanı kullanmıyordum artık ama bugun bitane fitil olarak kullandım doktorlar kasılmalardan korkuyorKızlar selam dün akşam uyurken kanımın ön tarafında gerginlik hissi oldu biraz sürdü sanki bebek içerde esneme hareketi yapıyormuş gibi. Kasılma böyle birşey mi?
Bende de var sertleşme neden anlamdım. bı bakmışsın sert bir bakmışsın yumuşakKızlar selam dün akşam uyurken kanımın ön tarafında gerginlik hissi oldu biraz sürdü sanki bebek içerde esneme hareketi yapıyormuş gibi. Kasılma böyle birşey mi?
Tamam kuzu ben sordum bir doktora bakalım ne diyecek.Sertlesme diyor doktorlar buna kuzum bu ara banada oldu progestanı kullanmıyordum artık ama bugun bitane fitil olarak kullandım doktorlar kasılmalardan korkuyor
Doktora yazdım canım cevap versin haber ederim.Bende de var sertleşme neden anlamdım. bı bakmışsın sert bir bakmışsın yumuşak
Çok teşekkürler canımTamam kuzu ben sordum bir doktora bakalım ne diyecek.
Doktora yazdım canım cevap versin haber ederim.