- 19 Ekim 2019
- 259
- 431
- 103
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.361
Benimde başka seçeneğim yok yakında hatta bunun için bile il e gideceğim normalde ilçede oturuyorum. Yoksa özel perinatologlar 2000den aşağı bakmaz burda belkide fazladır şuanda ama gerek yok şükür. İyi olduklarını öğrenelim inşallah dediğin gibi yeterEvet 500₺ çok çok iyi. Benim gittiğim hastane 1000₺ fiyat verdi. Devletten aldım randevu. Eylül ayında gideceğim kısmetse. Renkli çıktı görüntü vermiyorlarmış ama olsun. Kontrolünü yapsınlar sağlıklı olduğunu öğreneyim o da yeter Allahın izniyle.
Canım çok teşekkürlerKiz nasip olmadi ama ben Elçin düşünüyordum
Aklima gelen baska Asya,Efsun,Derin,Duru isimleri var canim.
Meva ve erva benimde aklımda. Afra ve Hüma var birde ama eşim Afra yı sevmediLalin,Nur,Esma,Esra,meva,erva
Ay hep böyle diyorlar hadi bakalım merakla bekliyorumKesinlikle değişir kız evlat bir başka birde babaya çok düşkün oluyorlar benim kiz babasıni bile kıskanıyor
Allah'ım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım benim . Benim rahmim büyüyor sanırım çünkü hsg öyle çok geniş bir rahim değildi . Allah'ım korusun bizleriDun geceden bu zamana kadar canim.cok bir agrim yok ama boyle gazim var hibi adet olcakmisim gibi birsey.Benim özel durumum oldugu icin onlem aliyoruz canim.rahim sekli bozuklugum var bir erken dogum(sağ) bir dusugum oldu.bu zmana kadar da kanama lekelenmelerim oldu.
Tabi oyle olunca doktorum da önlem alarak ilerliyor.
Şu an konuşuyoruz ama ben nazlanma evresine geçtimUmarim barışırsiniz kuzum
Esim de bende unutmusuz bu sene kurtajdi felandi derken aklima bile gelmemiş. Seneye bebisimizle telafi ederiz insallah
Öyle deme ya benim oğlum babaciKiz cocugunu gorunce o duyguları gelir merak etme.Babacim diye gezdikçe arkasinda ici erir.
Benimki erkek istiyordu erkek oldu ablam la ayni zamanlarda dogum yaptik bakti kizlar baba kucağından ayrilmiyor bi tane de kiz yapak dedi ama yine erkek oldu
Hangi sehirdesiniz ? 2000 dn aşağı bakmayacak yer merak ettim. Ankarada o kadar değilBenimde başka seçeneğim yok yakında hatta bunun için bile il e gideceğim normalde ilçede oturuyorum. Yoksa özel perinatologlar 2000den aşağı bakmaz burda belkide fazladır şuanda ama gerek yok şükür. İyi olduklarını öğrenelim inşallah dediğin gibi yeter
Kusadasindayim. Aydın da doktorların genelde yönlendirdiği bitane perinatolog var o çok pahalı ve hiçte iyi detaylı bakmiyormus. 6yil önce 750tl idi fiyatı neyine gidiyorlar anlamıyorum zaten. Büyük şehirde doktor seçeneği çok olduğu için daha uyguna da olur mutlaka ama burada yok maalesef pekHangi sehirdesiniz ? 2000 dn aşağı bakmayacak yer merak ettim. Ankarada o kadar değil
Garantisi olsa denerdim ama kaza bela olmazsa kapandi o kapilarÖyle deme ya benim oğlum babaciAllah sağlıkla hayırlı evlat versin. Belki üçüncüyu denersin
Ben de aydın dayım, hangi dr senin dediğin canım ? Murat Aksoy a gitmeyi düşünüyorumKusadasindayim. Aydın da doktorların genelde yönlendirdiği bitane perinatolog var o çok pahalı ve hiçte iyi detaylı bakmiyormus. 6yil önce 750tl idi fiyatı neyine gidiyorlar anlamıyorum zaten. Büyük şehirde doktor seçeneği çok olduğu için daha uyguna da olur mutlaka ama burada yok maalesef pek
Kusura bakmayın yazdıysanız görmedim peki baktırabildiniz mi detayliya. Ve tatil yerlerinde gerçekten çok secenek yok sankiKusadasindayim. Aydın da doktorların genelde yönlendirdiği bitane perinatolog var o çok pahalı ve hiçte iyi detaylı bakmiyormus. 6yil önce 750tl idi fiyatı neyine gidiyorlar anlamıyorum zaten. Büyük şehirde doktor seçeneği çok olduğu için daha uyguna da olur mutlaka ama burada yok maalesef pek
Sanki benim eşimden bahsetmişsinizÇünkü rahatlarina düşkünler. Birde nasilsa işler yuruyorsa kılları zor kıpırdarsoylenmeden yapmayan bi tanede bnde var. Daha bu yil yikamaya basldi çocuğu 4 yildir siftahi yoktu. Yap diyince yapıyor her işi öyle rahat zaten yap demeden yapan erkek nadirdir ya.. cokta uzme kendini.
Ama istemiyordum cocuk demesi kırıcı olmuş biraz o konuda bir konuş hallet uzatma derim sana olur olan
Orda üniversite hastanesi yok mu yada şehir hastanesi? Parası olmayanlar ne yapıyorBen de aydın dayım, hangi dr senin dediğin canım ? Murat Aksoy a gitmeyi düşünüyorum
Ben tam 21+0 da gittim herşeyi kolayca gördü doktor hiçbi sıkıntı yaşamadım.3-5 gün fark etmez bence
Bende 20+3 de gircem öyle randevu vermiş radyolog
Teşekkür ederim kızlar yarın sizi de haberdar ederim umarım erken değildir20+5 yarın ben de detaylıya giriyorum. Bence erken değil
Ben üni Hastanesi'nde gircem mesela eğer erken olsa vermezlerdi diye düşünüyorum bir hafta sonraya atarlardı.Teşekkür ederim kızlar yarın sizi de haberdar ederim umarım erken değildir
Daha gitmedimSiyah beyaz foto verdi ama yüzünü kapattığı için çok yüzü gözükmüyo zatensağlıklı deyince foto çok düşünmedim aslında ya.sen kaçıncı haftadasın geldi mi detaylı
Benimki çok oğlu istedi .İlk evlilikten kız vardı eşimin ama orda zor ilişki. Şimdi 2ci kız geliyorKiz cocugunu gorunce o duyguları gelir merak etme.Babacim diye gezdikçe arkasinda ici erir.
Benimki erkek istiyordu erkek oldu ablam la ayni zamanlarda dogum yaptik bakti kizlar baba kucağından ayrilmiyor bi tane de kiz yapak dedi ama yine erkek oldu
canım kullanıyor musun bilmiyorum ama magnezyum kabızlıga iyi geliyor. bir kaç gün iç istersen.Yılan derisi yemek mi tövbeler olsun
Kuzu kabızlığa çare bulmazsam hiçbir şey iyi gelmeyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?