2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Hanımlar gebeyken enfeksiyon icin mantar ve krem kullanan var mi aranızda? Livagy fitil ve zalain krem? Idrar testim temiz mantar akintim yok ama bunları verdi bugun acil jinekoloji. Doktoruma da yazdım kullan dedi. 3 gundur kasinma ve acı var vajina girisinde husursuz etti akintida bi sikinti yok ama koku yok renk normal🤷🏻‍♀️ hersey temiz neden oldu o zmn kafam karıştı 🤪
Bende kaşıntı vs yoktu ama aşırı akıntı vardı renkli. Fitil kullandım biteral. Ama tam geçmedi sanki, azalttı.

Bana hem ketoral krem verdi hem de fitili verdi. Kaşıntı ya çok dayanamazsan fitili kullan dedi ama fitili hiç kullanmadım kremi kullandım sadece. Ya bende sürekli olan bişey ama hamilelikte aşırı arttı. Ve baya büyük kremsi parçalar geliyor. Bazen açık yeşile dönük oluyor rengi.

Ilk büyük kavga diyelim🤪 kavga nin sirri kaynana 🤪yavrum kaynanan varsa oluyor. Bos kafasında kurup dolma veriyor ogluna oda sonunda patliyor yasadim gördüm 🤪🤣 Yoksa gül gibi geçiniyoruz biz şükür 🤭
Ooo canım bizim artık o sebepten kavgalarımiz çıtır çerez oldu ne zaman arasa yada gorussek mutlaka vardır bir kavgamız biz onun yüzünden olan kavgamızi kavgadan saymiyoruz bile

Ooo canım bizim artık o sebepten kavgalarımiz çıtır çerez oldu ne zaman arasa yada gorussek mutlaka vardır bir kavgamız biz onun yüzünden olan kavgamızi kavgadan saymiyoruz bile
Aboww ay cekilmez biseymis. Ayni sehirde misiniz sizde? Hftada gorusuyorux en gec biz düşün 🤪 iyi dayanmışım

Bana hem ketoral krem verdi hem de fitili verdi. Kaşıntı ya çok dayanamazsan fitili kullan dedi ama fitili hiç kullanmadım kremi kullandım sadece. Ya bende sürekli olan bişey ama hamilelikte aşırı arttı. Ve baya büyük kremsi parçalar geliyor. Bazen açık yeşile dönük oluyor rengi.
Seninki mantar bariz. Bende yok işte o akıntı tarzı.kafam karıştı ama tedbiren kullanicam napayim

Kızlar günaydın 💜 nasipse ayın 2sinde uçak yolculugu yapcam evime donucem. Buraya gelirken havaalaninda xrayden gecerken güvenlik bunda radyasyon yok gecebilirsin dedi bos bulunup geçtim sonra da çok üzüldüm. Simdi dönüşte yine gecmek istemiyorum ama mecbur bırakırlar mı acaba. Bu konuda fikriniz var mi itiraz edebilir miyim sizce

Slm kızlar detaylı güzel geçti şükür🥰 gerçi yüzünü çok az gördük hemen eliyle kapadı ama genel iyi olarak iyi dedi doktor.biraz rahatladı içim.bebek odasına baktım ama oda yapmayanda çok siz ne düşünüyorsunuz
Cnm nereye gittin? SELAHATTIN KUMRU ? Karıştırdım kim nereye gidecek 🤣🤣

Kızlar günaydın 💜 nasipse ayın 2sinde uçak yolculugu yapcam evime donucem. Buraya gelirken havaalaninda xrayden gecerken güvenlik bunda radyasyon yok gecebilirsin dedi bos bulunup geçtim sonra da çok üzüldüm. Simdi dönüşte yine gecmek istemiyorum ama mecbur bırakırlar mı acaba. Bu konuda fikriniz var mi itiraz edebilir miyim sizce
Geçirirler ben oğlum küçüktü yurt dışına gitmiştik, xraydan çocuk geçmesin dedim. Izin vermediler telefon kadar yok dediler.

Emin ol boş duruyor.🤣bana oda yapma dediler hevesimden yaptim pisman oldum. Buyuyen besik alma büyütunce saglam olmuyor dediler aldim ve yine pisman oldum kaliteli aldığım halde saglikli görünmüyor 😅
Ablam oda yapmamisti ve odalari bos oldugu ocin rahat oyuncak ve oyun oynama alanlari olmustu. Simdi genc odasi alacak,keske bende oyle yapsaydim

Kizlar benim apartmanda kullanmadigimiz oda var, sadece dolaplari kullaniyoruz normalde ve o odadaki yatak misafir geldiginde kullaniliyor. Dolaplar durucak ve yatagi cikaracagiz bebek yatagi almayi dusunuyorduk adapte olabilen (yukselen ve inen/ yanlarinda sokulebilem ve kucuk cocuklar icin adapte olabilen). Onun yanina bebek bezi değiştirme dolabi almayi dusunuyoz. Tecrubeli anneler, siz aldinizmi bez değiştirme dolabini ? Birde küvetli alt değiştirme masası dusunuyoz bence ikisinden biri yeterli olur.. ben dolabin daha kullanisli oldugunu dusunuyorum tek basima bebegi yikamak sonra onu cekip kapatmak zor olur gibi geliyor bilmem anlatabildimmi.. tecrubeli anneler siz neler dusunuyorsunuz ?

Slm kızlar detaylı güzel geçti şükür🥰 gerçi yüzünü çok az gördük hemen eliyle kapadı ama genel iyi olarak iyi dedi doktor.biraz rahatladı içim.bebek odasına baktım ama oda yapmayanda çok siz ne düşünüyorsunuz
Maşallah sevindim iyi olmasina bebisin insallah hepimix boyle guzel haberler ile geliriz. Ben oda yapmamistim kizima cunku zaten bebek odayla işi yok daha diye dusunuyordum benim oldugum odada uyuyor bnmle vakit gciriyor sen nerdeysen bebek orada oluyor yani. Oyle besigine birakip gelip odaya gidip yatak odana yatamıyorsun yani ben yapamazdım. Zaten surekli uyanıp emiyor. 2 yaşından sonra yapabilirsin nacizane fikrim. Benim kizim hic yanimizda yatmadu mesela yatagimizda yani. Kendi beşiğinde ama aynı odada idik.sonra oda yptim 2 ysindan snra suan 4 yasinda cok cok iyi olur 3 yastan önce de odada vakit gecirmelerini bekleme. Eger cok ozencin yoksa simdilik ypma derim.

Maşallah sevindim iyi olmasina bebisin insallah hepimix boyle guzel haberler ile geliriz. Ben oda yapmamistim kizima cunku zaten bebek odayla işi yok daha diye dusunuyordum benim oldugum odada uyuyor bnmle vakit gciriyor sen nerdeysen bebek orada oluyor yani. Oyle besigine birakip gelip odaya gidip yatak odana yatamıyorsun yani ben yapamazdım. Zaten surekli uyanıp emiyor. 2 yaşından sonra yapabilirsin nacizane fikrim. Benim kizim hic yanimizda yatmadu mesela yatagimizda yani. Kendi beşiğinde ama aynı odada idik.sonra oda yptim 2 ysindan snra suan 4 yasinda cok cok iyi olur 3 yastan önce de odada vakit gecirmelerini bekleme. Eger cok ozencin yoksa simdilik ypma derim.
Şimdiki odasına da oyle çocuksu mobilyalar almadim her yasa gidebilecek beyaz bir karyola aldim ve beyaz bir dolap cok sade ve ferah oldu sadece gece lambasi vs ile canlandirdim birde mammut masa sandalye aldim büyüyünce bir çalışma masası aliriz tamamdir.😊 genc odasi gibi olur.

Back
X