2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Ya o şimdi istemiyordu daha sonra istiyorum demişti şimdide ben sinirlenip bir şey söyledikçe o da sinirine söylüyor bakalım istese de istemese de bu çocuk bizim 😂 ama şimdiden kızımı üniversiteye tek göndermem muhabbetlerine giriyor ay tipik başak burcu işte gıcık ve soğuk 😂
Öhhö öhhööm 🤭
Ben deniz de başakım ama hicte soguk ve gıcık degilim yani😊
Sadece fazla detayciyiz 🤪
Erkegi farklıdır tabi şaka bi tarafa.
Doğsun bak nasil değişir babalar kizlarina düşkün olur.

Kızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz? Göbek deliği etrafında mı daha aşağıda mı? Ben kasıklarıma doğru hissediyorum da sanki hala aşağıda gibi duruyor.

Altta kasıklarda hissediyorum bende. Pıtır pıtır lıkır lıkır gibi bişeyler oluyor. ☺️

Herkese merhaba kızlar
18 hafta 3 günlüğüm hala bulantılar devam ediyor prillam kullanıyorum
Bu haftalarda gala bulantı yaşayan ve prillam kullanan var mı
Benimde hala devam ediyor canım sabahları uyanınca uyandıktan bir süre sonra kendime geliyorum kan hapını içiyorum aç karnına tekrar sonra yağlı yiyince falan her şekilde hiç daha kilo alamadım hep verdim ama bebek sağlıklı olduğu sürece sorun yok dedi ki bebek haftasına göre 2-3 hafta önden gidiyor kilosu falan da iyi

Aminnn kuzum amiiiiin🤲🏻❣️

Ya mine ben sana sormaya unuttum o gün senin detaylı ne kadar sürdü.. şimdi bi arkadaşta devlete gitti, ikiz olmasına rağmen yarım saat bile sürmemiş özele gidicem ultrason fotosu bile vermedi dedi..
25 dk sürdü canım benim ultrason fotosu verdi bebisin yandan cekimi burnu ağzı kafası ama 4 d istiyorum kendi doktoruma sordum geldiginde ben veririm dedi .

Kızlar günaydın 💜 nasipse ayın 2sinde uçak yolculugu yapcam evime donucem. Buraya gelirken havaalaninda xrayden gecerken güvenlik bunda radyasyon yok gecebilirsin dedi bos bulunup geçtim sonra da çok üzüldüm. Simdi dönüşte yine gecmek istemiyorum ama mecbur bırakırlar mı acaba. Bu konuda fikriniz var mi itiraz edebilir miyim sizce
Geçmek istemiyorsan ısrar et canım bana sıkıntı çıkarmamışlardı dedektörle bakmışlardı. Hamile olduğun için öyle bir zorunluluk yok.

Ay kesinlikle.. Kızına öyle düşkün kiii.. Duşunu aldirir yemegini verir vs Biz bazen anlaşamıyoruz ama ev ile ilgili değil başka şeylerden arkadaş ortamı oluyor sevmiyorum bnde o da ben trip atıyorum diye söylemiyor ben de takip ediyorum nereye gitmis napmis diye polis gibi arkamdasin diyor 😏
Benimki kız çocuktan korkuyordu neden bilmem. Erkek tercihi yani çokta güzel bakıyor oğullarına ama yeni yeni kız olayına alışıyor bakalım kucağına alınca eminim fikri değişecek

Back
X