- 12 Şubat 2020
- 1.867
- 2.622
- 83
- 32
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #10.101
Evet bana gün saat olarak söyledi, ismimle numaramı da aldı.. ama öyle başka kapıt falan bişey vermediGün verdi mi sana ??
Randevu gunu barkod veriyor canım zaten oo gün verildiyse beklemek kalmış sana annesiEvet bana gün saat olarak söyledi, ismimle numaramı da aldı.. ama öyle başka kapıt falan bişey vermedi
Ayy hadi inşallahRandevu gunu barkod veriyor canım zaten oo gün verildiyse beklemek kalmış sana annesi
Canim dinlenebiliyorsan ayaklari biraz yukselt ve uzan. Birde aktif kalmaya calis, yuruyus gibi mesela.Kızlar benim ayaklarım şişti bacaklarimda şişmiş 16.haftadayim var mı benim gibi olan
dolap uygulamasından mı aldın canım bunu , çok güzelmişSabah da bunu almıştımvallahi kargo gelsinler siliyorum eşimin hala haberi yok dün sadece telefon almış dedi yeni dolap yükledin kesin diyor birsey aldın ama söylemedim dedim supriz olsun 5 kargo yolda abooowww .Bu banyo küveti hala kararsızım hangisi alsam
Evet bir tanıdığım da ücretli aşıdan vurulmuştu ama tetanozu da ayrıca vurulmuştu tabi. Ücretli aşıyı belki de ikinci doz gibi vurulabilirim diye düşünüyorum. Tabi henüz doktorum ile bu konuyu konuşmadık. Bakalım...Tetanoz aşısını araştırırken YouTube da bir doktorun videosuna denk geldim bende. Ücretli aşıdan bahsediyordu, Amerika ve Avrupa'da yapılan o aşıymış karma dediğin gibi. Sağlık ocağında yapılan aşı bir işe yaramıyor diyordu
Bende de vajina kemiklerimde ara ara ağrım oluyor.bazen gaz varken bazen çok idrara sıkışmışken oluyor bazen de durum yere oluyor.uzun süredir var bende ama kontrollerim normal çıkıyor.doktoru da rahim kasılmaları falan olur rahim büyüyor endişelenme demişti.ağrılar geçince bende çok takmıyorum.ilk hamileliğimde oğlum hep başaşağı şekilde duruyordu büyüdükçe kafası çıkacak heralde diye hep tedirgindim yürürken falan o kafasını hissediyordum aşağıda baya bi ağırlık yapıyordu ama bi sıkıntı yaşamadım 38+5 de sezeryan oldum hiç açılmam bile olmamıştı o ağrıya rağmen.o yüzden bence endişelenme kontrollerde bişey olursa söylerler zatenEvet aynen böyle 2. Hamilelikte daha erken olabilir dedi. Ayin 3 ünde randevum var magnezyum vermedi söyleyeceğim. Belki iyi olur sizede hayırlı hamilelikler. Bu arada haftaya pazartesi ev taşıyacağız insallah biraz yapabilecek durumda olurum.
Doktorumun önerisi ile ben 16. haftada biontech oldum canım. Hiçbir yan etkisini de görmedim.Kizlar dr olmamı söylediği için sinovac olmaya karar verdim, sizce?hamileyken sonovac ya da biontach olan var mi??2
Tetanozu boşuna vurulmuş. Ücretli aşının içinde tetanoz da var. Tek bir doz yetiyormuş galibaEvet bir tanıdığım da ücretli aşıdan vurulmuştu ama tetanozu da ayrıca vurulmuştu tabi. Ücretli aşıyı belki de ikinci doz gibi vurulabilirim diye düşünüyorum. Tabi henüz doktorum ile bu konuyu konuşmadık. Bakalım...
Bende rüyamda erkek bebek gördüm hemde iki defa birinde doktor ultrasonda erkek diyorduGünaydın kizlar nasılsınız
Ya ben bir rüya gördüm rüyada kontrole gidiyorum doktor ikiz erkek bebek görüyor ben hayatımda bu kadar uzun boylu iri bebek görmedim diyor suratlarıni gösteriyor böyle tombik iki tane erkek bebissuratları böyle asık kardeşime benzetiyoruz işte sonra da doğuma alıyor beni.. Ala ala diyorum ben ikizlere hamile degilim ki nasıl olur şimdi benim 3 çocuğum mu olcak eyvah diyorum ahahah rüyada bile triplere giriyorum ya gerçek gibiydi valah.. Anlamına baktım kız bebeğe işaret ediyormuş hala cinsiyeti öğrenemedim bu arada
Canım 3 litre su iç günlük ve her gün yarım saat 40 dakika yürü mutlakaKızlar benim ayaklarım şişti bacaklarimda şişmiş 16.haftadayim var mı benim gibi olan
Ay bende 9 a doğru geldim aman Ya Rabbim ben böyle oluyor diye bilmiyordum neydi öyle millet 5 te geliyormuş meğer..hemşireye yanaştım söyledim ismimi numaramı aldı tarih verdi ama başka hiçbişe vermedi.. başkalarına kağıt falan veriyordu sanki.. inşallah havada kalıp patlamaz benim randevumuayne olunan yerde aynı yermi acaba.. sıra sana geldimi oldun mu
Evet çünkü bebek yerinde,rahim boyu iyi, aciklik yok diyor myom baskisi diyor ama iste her hamilelikte bir değilmiş ilkinde bu hic yoktu nasil yürürdüm simdi belki yasta etkili bilmiyorum. Şimdilik idare ediyorum ALlah baska vermesinBende de vajina kemiklerimde ara ara ağrım oluyor.bazen gaz varken bazen çok idrara sıkışmışken oluyor bazen de durum yere oluyor.uzun süredir var bende ama kontrollerim normal çıkıyor.doktoru da rahim kasılmaları falan olur rahim büyüyor endişelenme demişti.ağrılar geçince bende çok takmıyorum.ilk hamileliğimde oğlum hep başaşağı şekilde duruyordu büyüdükçe kafası çıkacak heralde diye hep tedirgindim yürürken falan o kafasını hissediyordum aşağıda baya bi ağırlık yapıyordu ama bi sıkıntı yaşamadım 38+5 de sezeryan oldum hiç açılmam bile olmamıştı o ağrıya rağmen.o yüzden bence endişelenme kontrollerde bişey olursa söylerler zaten
sağlıkla gelsin annesi vakti geldiğinde
Amin canım ben 3 tane uygulama kullanıyorum canım opdrbanuciftci uygulamanın adı digeri elika hamile birde happymom var bakabilirsin :)sağlıkla gelsin annesi vakti geldiğinde
uygulamanın adı ne canım bu arada ?
teşekkür ederim canımAmin canım ben 3 tane uygulama kullanıyorum canım opdrbanuciftci uygulamanın adı digeri elika hamile birde happymom var bakabilirsin :)
Benimde bugün 20 haftalik 337 gram olduk
Aynı haftadayiz ne güzelBenimde bugün 20 haftalik 337 gram olduk
Evet bir kaç tane daha var orda fiyat 400-475 civarındadolap uygulamasından mı aldın canım bunu , çok güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?