2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
dolap uygulamasından mı aldın canım bunu , çok güzelmiş

Evet bir tanıdığım da ücretli aşıdan vurulmuştu ama tetanozu da ayrıca vurulmuştu tabi. Ücretli aşıyı belki de ikinci doz gibi vurulabilirim diye düşünüyorum. Tabi henüz doktorum ile bu konuyu konuşmadık. Bakalım...

Bende de vajina kemiklerimde ara ara ağrım oluyor.bazen gaz varken bazen çok idrara sıkışmışken oluyor bazen de durum yere oluyor.uzun süredir var bende ama kontrollerim normal çıkıyor.doktoru da rahim kasılmaları falan olur rahim büyüyor endişelenme demişti.ağrılar geçince bende çok takmıyorum.ilk hamileliğimde oğlum hep başaşağı şekilde duruyordu büyüdükçe kafası çıkacak heralde diye hep tedirgindim yürürken falan o kafasını hissediyordum aşağıda baya bi ağırlık yapıyordu ama bi sıkıntı yaşamadım 38+5 de sezeryan oldum hiç açılmam bile olmamıştı o ağrıya rağmen.o yüzden bence endişelenme kontrollerde bişey olursa söylerler zaten

Tetanozu boşuna vurulmuş. Ücretli aşının içinde tetanoz da var. Tek bir doz yetiyormuş galiba

Bende rüyamda erkek bebek gördüm hemde iki defa birinde doktor ultrasonda erkek diyordu
Diğerinde erkek doğurmuştum
2 hafta önceki kontrolde doktor cinsiyetine kız ded ikinci kızım geliyor hayırlısıyla

Evet çünkü bebek yerinde,rahim boyu iyi, aciklik yok diyor myom baskisi diyor ama iste her hamilelikte bir değilmiş ilkinde bu hic yoktu nasil yürürdüm simdi belki yasta etkili bilmiyorum. Şimdilik idare ediyorum ALlah baska vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…