2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bende geçen hafta çok sancı vardı böyle 5 dakikada bir bıçak saplanıyor gibi oluyordu dayanamayıp gitmiştim doktoruma bebeğin kafası rahme doğru dönmüş o baskı yapılıyor bir de kafa atıyor demişti göstermiştide ilişkiyi yasakladı sol ve sağ hariç başka yöne yatmayı yasakladı ve 1 hafta sadece yatış verdi canım

Herkese selam bugün acil randevu aldım çünkü son 3 gün bulantı başladı ve su gibi akıntı var doktor da çok enteresan soruyor suyu mu geldi ya ben ne bileyim su mu normal mi bu sonra test yaptı çok şükür suyu değilmiş bulantı da normal dedi .ya kadın tam gıcık foto bile vermedi neyse kızoşum gayet iyi büyümüş el salladı

Benim de bugün midem bulanıyordu bir kaç defa affedersin ögurdum ne güzel rahatlamistim ya umarım geçici bir durumdur.. Sanırım arada bulantılarımiz olacak.. Ilk kızımda da hatırlıyorum son haftada mide bulantısı başlamıştı

Herkese selam
Kızlar ben hamile kalmadan önce çok kilo verdiğim için çatlaklarım vardı ama şimdi iyice çoğalmaya başladılar sinoz ve uni baby kullandım düzenli hiç etkisini görmedim var olan çatlakları yok etmek hemde olmasını engellemek için krem biliyor musunuz önereceğiniz var mı ?

ben lierac kullanıyorum canım , sinoz ve unibaby bilmiyorum ne amaçlı ama benim kullandığım çatlaklara özel krem , bakabilirsin ona da

Çatlakları yok edemezsiniz zamanla alışabilirsiniz , engellemek için kremler yağlar kullanabilirsiniz ama catlayacak insan gerçketen catliyor. Ben ilk hamileliğimde 37 .haftada catladim 38 de doğum yaptım. Karinda çatlaklar kırmızı kırmızı ama tabi zaman gectikce beyaz oluyor teniniz açıksa pek belli olmuyor. Ben sonrasinda pilates yapmıştım catlat filan öyle. Görünmüyordu bence.

Mujdeye mi gidiyordun canim sen?

Kızlar şimdi bugün deki idrar sonuçları baktım eritrosit yüksek çıktı sebep ne olabilir?anlayan var mı? Doktoruma yazdım ama o 1 ay oldu hastaneden ayrılmış cevap verir mi bilmiyorum yarın da izin günü sadece çarşamba gidebilirim tekrar hastaneye

Eklentiler

• Screenshot_20220829-162724_Gallery.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 52
Mujdeye mi gidiyordun canim sen?
Yo ona en son 30 temmuzda gittim o zamanda da hastanede kanama başladı bugün akdeniz uni gittim oraya çünkü her gün randevu kolay alabiliyorum. Kendim doktorum ayrılmış akdeniz uni işte bekliyorum ne zaman özel oda açacak. Bugün yer paylaştı ama açılış tarihi daha söylemedi

Benim merkeze gitmemde sakinca yokmus artik mujdeye mi gitsem yoksa ordaki murat beye mi gitsem bilemedim.Ama erken dogan yogun bakım oldugu icin medstar topcular da dogum yapmak istiyorum yine.
Bir sonraki randevuma oraya gideceğim sence mujde nasil.sanem cimen den hic memnun kalmamistim .

Müjdeye Bi gidin . Normal bakıyor, anlatıyor yani ekstra birsey görmedim ama kötü da değil. Bence 1 kere gidin anlar siniz

Ya 1 aylık olunca kullanılabiliyor mu. Geçen annemle konuşuyordum oturtturmaman lazım dedi. Kullanamazsın yenidoğduğunda dedi. Bi de tüm kangurular kullanılabiliyor mu 1 aylık falan olunca?
Ergonomik ve yenidoğan aparatı olunca bebek oturmuş olmuyor zaten. Ve ellerimle destekte veriyorum aşağıdan zaten tamamen bırakmıyorum ve saatlerce koymuyorum. Çok az uyutma süresi kadar falan. Yoksa öyle çıkıp gezmiyorum yani. Hem okadar küçükken ufak ufak koyuldugunda bebekte alışıyor

Merhaba kizlar, sizler arayla (6-8 hafta) Tiroid testi kontroluna gittinizmi (Kan testleriyle) ?

Gecen pazartesi genel kan testi icin hastaneye gitmistim, doktorum sorun cikmazsa aramam demisti, bugun de mail geldi hastaneden kan testi icin Ekim ayina.

Ben panikle doktorumu aradim, Tiroid icin o test dedi.
6 hafta arayla tiroid bir daha kontrol ediliyor dedi ve endiselenmemi soyledi.
Zaten sorun ciksa 6 hafta sonra vermezler randevuyu, sadece takip rutin kontroluymus. Bir anda maili gorunce ben korktum.

InsAllah dedigim gibi hersey yolundadir ve birbirimiz icin bol bol dua edelim kizlar

Müjdeye Bi gidin . Normal bakıyor, anlatıyor yani ekstra birsey görmedim ama kötü da değil. Bence 1 kere gidin anlar siniz
Bir kere gitmistim ilk hamile kaldigimda sonra kanamalarim olunca merkeze gidemedim..Ama tabi nir gidişte iyi yada kötü bir yorum yapamadim murat bey paylasimlarinda riskli hamilelik daha cok var gibi sanki daha tecrübeli.cok kararsizim gerçekten ikizler burcu olmak cok zor toka alcak olsam bile zor seçiyorum

Kanamanız mı var? Ben kanamam olduğumda idrar tahlili verdiğimde eritrosit çok yüksek çıkmıştı. Dr kanamadan demişti.

Bende troid rahatsızlığı var ilaç kullanıyorum. O nedenle ilk hamileliğimde her ay baktırıyordum.bu hamileliğimde hamile kaldıktan sonra 1 kere bakıldı doktor bir daha istemedi ama ben geçen ay baktırdığımda ilaç dozunun fazla geldiğini gördüm endokrin doktoruna yazdım o da dozu düşürdü 1 ay sonra tekrar baktır dedi.çarşamba tekrar baktıracağım eğer normalse 2 ay sonra falan son kez baktırırm bi daha baktırmam muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…