2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Benim de oluyordu. Bıçak kesiği gibi ağrı oluyor 3 gündür ne yapabilirim diye Dr uma sormuştum. İdrar yolunu temizlemek için tek kullanımlık şase ilaç verdi. 2 gün sonra düzeldi. Rahim büyüyor diye normal diyerek söylememiştim. Ama ağlatacak seviyede üst üste olunca dayanamadım. Şükür daha iyiyim, hafif küçük ağrı batmalar oluyor artık.

evrem92 canımm burası ana baba günü . Ali kahya hic duzene girememiş lanet bir yer
Ay bende 9 a doğru geldim aman Ya Rabbim ben böyle oluyor diye bilmiyordum neydi öyle millet 5 te geliyormuş meğer..hemşireye yanaştım söyledim ismimi numaramı aldı tarih verdi ama başka hiçbişe vermedi.. başkalarına kağıt falan veriyordu sanki.. inşallah havada kalıp patlamaz benim randevu muayne olunan yerde aynı yermi acaba.. sıra sana geldimi oldun mu canım

Günaydın kizlar nasılsınız
Ya ben bir rüya gördüm rüyada kontrole gidiyorum doktor ikiz erkek bebek görüyor ben hayatımda bu kadar uzun boylu iri bebek görmedim diyor suratlarıni gösteriyor böyle tombik iki tane erkek bebis suratları böyle asık kardeşime benzetiyoruz işte sonra da doğuma alıyor beni.. Ala ala diyorum ben ikizlere hamile degilim ki nasıl olur şimdi benim 3 çocuğum mu olcak eyvah diyorum ahahah rüyada bile triplere giriyorum ya gerçek gibiydi valah.. Anlamına baktım kız bebeğe işaret ediyormuş hala cinsiyeti öğrenemedim bu arada

O kalabalikta ilk ben girdim canım benim randevum vardı Allahtan hemen beni aldılar çıktım ben doktor çok sakin o kadar kalabalikta anlatti her seyi bebis net olarak kız aklinda soru isareti kalmasin dedi ama o curcuna nedir ya Rabbim kolaylık versin her seye listedekileri arayacaklarmış canım icerde konusuyorlardı . Bebisin her seyi normal çok şükür

Ohhh çok şükür gözünaydın canım İçerden onlar mı çağırdı isminle..doktor erkekti galiba..bide renkli ultrason gibi bişey mi, sana verdimi bebeğin fotosunu

Ohhh çok şükür gözünaydın canım İçerden onlar mı çağırdı isminle..doktor erkekti galiba..bide renkli ultrason gibi bişey mi, sana verdimi bebeğin fotosunu
Doktor kadın canım gözlüklü genç biri hatta bi konusma yapmiştı . Renkli vermiyor ya renkli goruyorsun ama çıktısı normal siyah beyaz evet canım tam randevu saatinde git yoksa beklemek yorar insanı midem bulandı sıcaktan

Ben konuşma yaptığında yoktum orda hiç denk gelmedim öyle birine.. ne konuşması yaptı.. yaa çok güzel renkli görüyorsak ay randevum yeterki olmuş olsun ben beklemeyede razıyım

Devlet mi burasi, cok beklediğiniz yer.ben gecen doktorumda öğleden sonra 2.30 da olan randevuma 3.35 te girdim. Valla bikac defa olursa sıkıntı

Ben konuşma yaptığında yoktum orda hiç denk gelmedim öyle birine.. ne konuşması yaptı.. yaa çok güzel renkli görüyorsak ay randevum yeterki olmuş olsun ben beklemeyede razıyım
200 kisi olunca butun gebelerimize yardimci olacagiz konusmasi yaptılar 2 haftaya ararlar canım senide merak etme

Devlet mi burasi, cok beklediğiniz yer.ben gecen doktorumda öğleden sonra 2.30 da olan randevuma 3.35 te girdim. Valla bikac defa olursa sıkıntı
Evet devlet canım.. valla randevu işi öyle zor ve sıkıntılı ki yeterki olsun ben beklerim

Devlet canım doğum hastanesi ama düzen yok iste kocaman buyuk sehirde bir tane uzman var yığılma oluyor randevu sırası var bir de randevu almak için listeye ismini yazdırıyorsun . Aslında bir çözüm bulmak bu kadar zor değildir diye düşünüyorum

reynax kizlar merhaba. ben de ocak 2023 annesiyim ama bu zamana kadar sessizce takip ediyordum basligi. bu konuda yazdiginizi gorunce dayanamadim. ben de 19. hafta icindeyim ve ayni agrilardan muzdaribim. yuruyunce ya da cok hareket edince bisiklet selesinde fazla oturmusum gibi vajina kemiklerim agriyor. doktorum normal dedi, rahatlatmasi icin magnezyum verdi. cati agrisiymis sanirim bu ve bazilarinda daha erken basliyormus. maalesef hamilelik ilerledikce artabilirmis. benim anladigim en azindan korkulacak bir durum degil, ama siz yine doktorunuza danisin tabii.

Evet aynen böyle 2. Hamilelikte daha erken olabilir dedi. Ayin 3 ünde randevum var magnezyum vermedi söyleyeceğim. Belki iyi olur sizede hayırlı hamilelikler. Bu arada haftaya pazartesi ev taşıyacağız insallah biraz yapabilecek durumda olurum.

Kızlar h&m in mağazalarında indirim reyonlarında bir alana bir bedava kampanyası var.kızıma şort oğluma iç çamaşırı aldım hem indirimliydi hem de biri bedavaya geldi.bi şort ve 4 lü külot takımına toplam 40 lira verdim çıktım aklınızda olsun.kendiniz için olan reyonlarda da indirimli ürünler bir alana bir bedava

Seni çok iyi anladım canım aynı durumdayız mutlaka doktorunla görüş. Benim 20 haftalık düşük riskinden arıyormuş. Tabi ki sende böyle bir durum yoktur büyük ihtimalle ama yine de olmaması gereken bir durum. Geçmiş olsun bol istirahat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…