• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Sabah da bunu almıştım 🤣🤣🤣vallahi kargo gelsinler siliyorum 🤣🤣🤣eşimin hala haberi yok dün sadece telefon almış dedi yeni dolap yükledin 😳😳😳😳kesin diyor birsey aldın ama söylemedim dedim supriz olsun 🤣🤣🤣5 kargo yolda abooowww .Bu banyo küveti hala kararsızım hangisi alsam 🤷‍♀️
dolap uygulamasından mı aldın canım bunu , çok güzelmiş

Tetanoz aşısını araştırırken YouTube da bir doktorun videosuna denk geldim bende. Ücretli aşıdan bahsediyordu, Amerika ve Avrupa'da yapılan o aşıymış karma dediğin gibi. Sağlık ocağında yapılan aşı bir işe yaramıyor diyordu
Evet bir tanıdığım da ücretli aşıdan vurulmuştu ama tetanozu da ayrıca vurulmuştu tabi. Ücretli aşıyı belki de ikinci doz gibi vurulabilirim diye düşünüyorum. Tabi henüz doktorum ile bu konuyu konuşmadık. Bakalım...

Evet aynen böyle 2. Hamilelikte daha erken olabilir dedi. Ayin 3 ünde randevum var magnezyum vermedi söyleyeceğim. Belki iyi olur sizede hayırlı hamilelikler. Bu arada haftaya pazartesi ev taşıyacağız insallah biraz yapabilecek durumda olurum.
Bende de vajina kemiklerimde ara ara ağrım oluyor.bazen gaz varken bazen çok idrara sıkışmışken oluyor bazen de durum yere oluyor.uzun süredir var bende ama kontrollerim normal çıkıyor.doktoru da rahim kasılmaları falan olur rahim büyüyor endişelenme demişti.ağrılar geçince bende çok takmıyorum.ilk hamileliğimde oğlum hep başaşağı şekilde duruyordu büyüdükçe kafası çıkacak heralde diye hep tedirgindim yürürken falan o kafasını hissediyordum aşağıda baya bi ağırlık yapıyordu ama bi sıkıntı yaşamadım 38+5 de sezeryan oldum hiç açılmam bile olmamıştı o ağrıya rağmen.o yüzden bence endişelenme kontrollerde bişey olursa söylerler zaten

Evet bir tanıdığım da ücretli aşıdan vurulmuştu ama tetanozu da ayrıca vurulmuştu tabi. Ücretli aşıyı belki de ikinci doz gibi vurulabilirim diye düşünüyorum. Tabi henüz doktorum ile bu konuyu konuşmadık. Bakalım...
Tetanozu boşuna vurulmuş. Ücretli aşının içinde tetanoz da var. Tek bir doz yetiyormuş galiba

Günaydın kizlar nasılsınız 🌸
Ya ben bir rüya gördüm rüyada kontrole gidiyorum doktor ikiz erkek bebek görüyor ben hayatımda bu kadar uzun boylu iri bebek görmedim diyor suratlarıni gösteriyor böyle tombik iki tane erkek bebis 😂 suratları böyle asık kardeşime benzetiyoruz işte sonra da doğuma alıyor beni.. Ala ala diyorum ben ikizlere hamile degilim ki nasıl olur şimdi benim 3 çocuğum mu olcak eyvah diyorum ahahah rüyada bile triplere giriyorum ya gerçek gibiydi valah.. Anlamına baktım kız bebeğe işaret ediyormuş hala cinsiyeti öğrenemedim bu arada 😒
Bende rüyamda erkek bebek gördüm hemde iki defa birinde doktor ultrasonda erkek diyordu
Diğerinde erkek doğurmuştum
2 hafta önceki kontrolde doktor cinsiyetine kız ded ikinci kızım geliyor hayırlısıyla 🌸

Ay bende 9 a doğru geldim aman Ya Rabbim ben böyle oluyor diye bilmiyordum neydi öyle millet 5 te geliyormuş meğer..hemşireye yanaştım söyledim ismimi numaramı aldı tarih verdi ama başka hiçbişe vermedi.. başkalarına kağıt falan veriyordu sanki.. inşallah havada kalıp patlamaz benim randevu😞 muayne olunan yerde aynı yermi acaba.. sıra sana geldimi oldun mu

Bende de vajina kemiklerimde ara ara ağrım oluyor.bazen gaz varken bazen çok idrara sıkışmışken oluyor bazen de durum yere oluyor.uzun süredir var bende ama kontrollerim normal çıkıyor.doktoru da rahim kasılmaları falan olur rahim büyüyor endişelenme demişti.ağrılar geçince bende çok takmıyorum.ilk hamileliğimde oğlum hep başaşağı şekilde duruyordu büyüdükçe kafası çıkacak heralde diye hep tedirgindim yürürken falan o kafasını hissediyordum aşağıda baya bi ağırlık yapıyordu ama bi sıkıntı yaşamadım 38+5 de sezeryan oldum hiç açılmam bile olmamıştı o ağrıya rağmen.o yüzden bence endişelenme kontrollerde bişey olursa söylerler zaten
Evet çünkü bebek yerinde,rahim boyu iyi, aciklik yok diyor myom baskisi diyor ama iste her hamilelikte bir değilmiş ilkinde bu hic yoktu nasil yürürdüm simdi belki yasta etkili bilmiyorum. Şimdilik idare ediyorum ALlah baska vermesin

Vay be zaman ne kadar da çabuk geçiyor kızlar 20 haftalık olduk bile 🤩🥰
Screenshot_20220829_143821_istanbul.codify.opdrbanuciftci_edit_793877429061675.webp

Back
X