2023 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Bende de oldu 2 3 kere oldu ama sabah aç karnına su içinde olmuştu cikarticak bişe olmadığı için o yüzden telaş etmemiştim

Miden boşsa safra cikarmissindir diye düşünüyorum . Allah kolaylik versin

Kızlar normal iç çamaşırlarının lastikleri karnımı çok sıkıyor rahat edemiyorum, birkaç tane şu karın panelli olanlardan aldım ama malum bazen bir güne bile yetmiyor birkaç tanesi eskiden ebebekte satılıyordu anne için, normal iç çamaşırı gibiydi yani karın panelli değildi ama lastikleri sıkmıyordu çok rahattı ikili ikili satılıyordu renkli renkli, fiyatları da çok uygundu ama şimdi bulamadım. Var mı kullanıp rahat ettiğiniz bi şeyler

Canim ben kizima hamileyken silk blue ic camasirlarindan almıştım xl asiri rahat ettim son ay bile kullandim cok kilon yoksa bedeninden 2 beden büyükfln al bi dene. Bim de falan da vardi sanirim düz onlar desensiz birsey Zaten hep beyaz almistim memnun klmistim

Çok sağol canım Baktım internetten A101’de varmış, bize yakın bir tanesine gideyim mağazada yoksa internetten söylerim en olmadı

Arkadaşlar çok fena alerjim tuttu boğaz ağrısı burun akıntısı hapşırma şimdi acile gidicem eşimi bekliyorum direk kadın doğuma mı gitmeliyim yoksa dahiliyeye mi biliyor musunuz

Gecmis olsun
Yazan arkadaslarim olmus, midede bir sey olmadigindan o kramplar ve sari su. Korkulacak bir durum degil ama surekli olursa doktorunuza mutlaka soyleyin ki bir cozum sunsun size.
Kolayliklar diliyorum

Biraz daha karnım ciksin baslarim ben karisim yagim var arifoglunda hazirlatmistim.kızımda hiç catlak olmamıştı
Masallah Ben bio oil aldim, henuz erken ama ara ara suruyorum ve fakat asla sevmedim. Kolonya gibi dokuluyor olusu hic kullanisli gelmedi bana. Ben sanirim daha krem formullu seyler seviyorum. Senin hazirlartigin sey de mi yag? Yoksa daha kremsi bisiy mi?
Bu arada daha onceki gebeliklerinde bu anlamda bir urun kullanip da memnun olanlarin onerilerini okumak biz acemileri sevindirir

Arkadaşlar çok fena alerjim tuttu boğaz ağrısı burun akıntısı hapşırma şimdi acile gidicem eşimi bekliyorum direk kadın doğuma mı gitmeliyim yoksa dahiliyeye mi biliyor musunuz
Allah yardimciniz olsun. Simdi okuyorum mesajinizi. Allerji fena bisiy. Naptiniz? Acile giderdim ben sanirim saat itibariyle ama hic bilwmiyorum

Ben bebe yağı kullandım canım hamileliğim boyunca çok şükür hiç çatlağım olmadi

Aynen bende valla sürekli süs biber acı turşu biber yiyorum bence senden de bi erkek geliyor gibi Allah bilir ama belirtiler o yönde
Bende Migrosta Kuhne markası salatalık turşusu bağımlılık oldum 1 kavanoz 5dk yiyebilirim offff o kadar lezzetli. Tatlı hı yemiyorum ve istemiyorum normalde haribo jelibonsuz 1 gün yaşayamam şimdi hiç bakmıyorum o tarafta

Benimki de aynı sol tarafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…