- 30 Ağustos 2015
- 265
- 318
- 30
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #5.061
Kızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Başlamadıysanız ne zaman başlamak gerekiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben öğrendiğimden beri kullanıyorum canimKızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Başlamadıysanız ne zaman başlamak gerekiyor?
Geçmiş olsun canım bende de var iki yıl önce burun konkalarımı küçülttü doktor genizeti vardı aldı biraz rahatladım ama bu süreçte oldukça zor doğal yağlardan buhar yoluyla açabilirsin belki biraz işine yarararkadaşlar merhaba alerjık rinit hastasıyım hamile kalmadan önce tedaviye başlamıştım ama bırakmak zorunda kaldım nefes alamıyorum uyku uyuyamıyorum doğal olarak nasıl rahatlayabiliriz lütfen yardımcı olur musunuz
Sağlıkla güzel haberler alırsın inşallah,Kızlar bugün 15.30da doktor randevum var benim icin dua eder misiniz güzel haberler alayim
teşekkür ederim işte bende düşünüyordum ameliyat hamilelik olunca kaldı şu an inanılmaz kötüyümGeçmiş olsun canım bende de var iki yıl önce burun konkalarımı küçülttü doktor genizeti vardı aldı biraz rahatladım ama bu süreçte oldukça zor doğal yağlardan buhar yoluyla açabilirsin belki biraz işine yarar
Aminnn inşallahSağlıkla güzel haberler alırsın inşallah,
Erken de baslayabilirsin. Herkesin karninin gelisimi farkli olucaktir, bu nedenle mantik, karnin gerilmeye basladiginda nemli olmali. Kabaca 4.ay baslayin diyolarlar (karin buyumeye basladigindan) ama ne kadar erken baslarsan o kadar iyi. Bir zarari da yok nasilsa.Kızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Başlamadıysanız ne zaman başlamak gerekiyor?
Canım inşallah guzel geçecek cikinca haber ver bizeKızlar bugün 15.30da doktor randevum var benim icin dua eder misiniz güzel haberler alayim
Ben duştan sonra hindistancevizi yağı surerdim genel olarak vücuduma onu yapıyorum halaKızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Başlamadıysanız ne zaman başlamak gerekiyor?
Biraz daha karnım ciksin baslarim ben karisim yagim var arifoglunda hazirlatmistim.kızımda hiç catlak olmamıştıKızlar çatlak kremi kullanmaya başladınız mı? Başlamadıysanız ne zaman başlamak gerekiyor?
Güzel haberlerle gel insallahKızlar bugün 15.30da doktor randevum var benim icin dua eder misiniz güzel haberler alayim
Ramzi teorisi diye bir sayfa var canım orda hulya bozkurt diye bir bayan var o söylüyor. Biraz geç cevap veriyor ama. Birkaç sayfada ayrı ayrı cevaplıyor soranları. Sayfanın adı:Bu kim canım
Sevindim canım cinsiyetle alakali bir şey söyledi mi?Kızlar muayeneye gitmiştik şükür her sey yolundaymis